تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 99 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    آقای Registered user
    من صفحه اول رو خوندم و می خوام لپ تاپم رو پارتیشن بندی کنم.
    مدلش vaio FW490JAB هستش
    من تو دیسک منیجمنت درایو سی روShrink می کنم ولی یه مشکلی هست
    با اینکه حجم درایو سی من 287 گیگا بایت هست ولی در حین Shrink
    amount of space to shrink in MB : رو میزنه فقط 727 مگا بایت!
    من بخوام یه درایو 200 گیگا بایتی جدا کنم چیکار کنم الان!؟!؟!؟!
    من هم مشکل دوستمون رو دارم.برای پارتیشن ویندوز 235 گیگ نگه میداره و نمیزاره با این روش بیشتر بردارم.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

من هم مشکل دوستمون رو دارم.برای پارتیشن ویندوز 235 گیگ نگه میداره و نمیزاره با این روش بیشتر بردارم.
    شما باید اول page file ها رو محدود کنید.
    اگه باز هم جواب نداد از نرم افزار های کمکی استفاده کنید. این نرم افزار میتونه خیلی مفید باشه : Acronis Disk Director Suite retial 10
    راستی شما گفتی hard رو خراب نکنه؟
    یعنی چی؟
    Last edited by mo.mo; 04-09-2009 at 17:57.

داره خودمونی میشه aydin131's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    آقای Registered user
    من صفحه اول رو خوندم و می خوام لپ تاپم رو پارتیشن بندی کنم.
    مدلش vaio FW490JAB هستش
    من تو دیسک منیجمنت درایو سی روShrink می کنم ولی یه مشکلی هست
    با اینکه حجم درایو سی من 287 گیگا بایت هست ولی در حین Shrink
    amount of space to shrink in MB : رو میزنه فقط 727 مگا بایت!
    من بخوام یه درایو 200 گیگا بایتی جدا کنم چیکار کنم الان!؟!؟!؟!
    آقای Registerd User
    من منتظر راهنمایی شما هستم
    پیشاپیش متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقای Registerd User
    من منتظر راهنمایی شما هستم
    پیشاپیش متشکرم
    سلام دوست عزیز

توضیح داده شد که این روش بسیار ابتدایی هست و بسته به طراحی نوت بوک و سیستم عامل شما ممکنه جوابگو نباشد

شما لطف کنید یک نسخه از نرم افزار Paragon HDD manager که نسخه بوت اش بصورت یک سی دی 1500 تومنی توی بازار هست تهیه کنید و با آن به راحتی و بدون هیچ مشکلی در محیط بوت پارتیشن بندی کنید

موفق باشید

__ در صورت داشتن اینترنت پرسرعت نیز :

Paragon Hard Disk Manager Pro 2009

Paragon Hard Disk Manager تنها راه حل جامع برای مدیریت هارد دیسک، تعمیر، امنیت داده ها و سیستم و همچنین بازیافت هارددیسک از خطرات جدی است.
    این برنامه مانند یک همکار حرفه ای شما را در رفع مشکلات ساده و پیچیده ی موجود در مدیریت هارد دیسک و مراقبت از سیستم یاری می دهد.
    Paragon Hard Disk Manager کارآمدترین راه حل ها را یکجا به شما عرضه می کند. با استفاده از این برنامه شما می توانید هارد دیسک خود را به صورت پایه ای یا حرفه ای پارتیشن بندی کنید.

Hard Disk Manager شما را قادر می سازد کارهای زیر را انجام دهید:

- تغییر حجم دادن هر هارد دیسک
    - تغییر مکان داده ها
    - مخفی کردن هر یک از هارد دیسک ها
    - ترکیب کردن چندین هارد دیسک به یک هارددیسک
    - تعمیر کردن هارددیسک ها و بازگرداندن آنها به حالت اولیه
    - تبدیل کردن هارد دیسک ها به یکدیگر
    و شما مطمئن باشید میتوانید این کارها را انجام دهید بدون اینکه داده هایتان را از دست دهید.
    با این برنامه با اطمینان، و سریع کارایی کامپیوترتان را بالا ببرید، پارتیشن ها را دیفراگمنت کنید و اندازه ی کلاسترهای دیسکتان را بهینه سازی کنید.

توانایی ساخت فایل پشتیبان و برگرداندن هارددیسک به حالت اولیه، در هنگام خرابی هارددیسک:
    با این برنامه میتوانید از داده ها و فایلهای سیستمتان فایل پشتیبان تهیه کنید و در صورت لزوم، با سرعت قابل توجهی آنها را بازیابی کنید. علاوه بر این ویژگی، Hard Disk Manager شامل بسیاری از ویژگی های پشتیبانی پیشرفته مانند Differential, Synthetic و Synchronous است.

بازیافت قدرتمند:
    بازیافت کننده می تواند یک دیسک با قابلیت بوت شدن Bootable Disk باشد که شامل کلیه ی عملکردهای برنامه است. با این دیسک شما قادر هستید به همه ی پارتیشن های هارددیسک دسترسی داشته باشید. حتی اگر شرایط به گونه ای باشد که سیستم Bootable نباشد (در شرایط بحرانی)، از طریقCD بازیافت کننده می توانید کامپیوترتان را بوت کرده و داده های مهم را به جایی امن کپی کنید، در عین حال سیستم عامل تخریب شده را از طریق ابزارهای ویژه تعمیر کنید. همچنین این برنامه برای سیستم عاملی که Crash کرده است میتواند مفید باشد.

پاک کردن با اطمینان:
    با این برنامه میتوانید کل هارددیسک را پاک کنید، پارتیشن خاصی را پاک کنید، و یا اینکه تعدادی فایل را از روی دیسک پاک کنید تا فضای خالی بدست آورید. این برنامه گارانتی می کند که داده ها و فایلهای بحرانی و مهم تان را می تواند برای همیشه حذف کند، طوری که با هیچ تکنولوژیی برگردانده نشود. (دارای کاربرد برای از بین بردن فایل های فوق سری یا شخصی)

با Hard Disk Manager داده های مهم شما برای همیشه در هارددیسکتان ایمن باقی میمانند. این برنامه از فایلهای شما محافظت کامل کرده و از هر مشکلی که ممکن است روی دهد جلوگیری میکند.

دانلود با حجم 136MB در دو بخش از لينکهاي زير

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Password: kurdsportal.com

___

نسخه بوت و ریکاوری CD بصورت ایمیج :

Paragon Hard Disk Manager 2009 Pro Recovery CD on WinPE - ISO

Hard Disk Manager 2009 Professional - All the necessary tools you need to manage and maintain your hard drive in one advanced toolset! The professional edition manages your system’s hard drive(s) through every stage of its lifecycle: from placing a new drive into service, setting up real and secured dual boot environment, advanced partitioning without data loss, regular backups of system and data, solving any boot problems, restoring your system from bare metal state and much more.

Key Features and Benefits of Hard Disk Manager 2009 Professional at a glance:
    - Complete set of system tools - HDM 2009 Professional provides you with the most complete and advanced hard drive maintenance tools available.
    - Put new HDD into operation - Divide your new hard drive into several partitions. Set up partitions for new drives by using the bootable CD with a special version of Hard Disk Manager.
    - Backup/Restore - Backup your hard drives, partitions or dynamic volumes regularly and automatically with the Advanced Scheduler. Save the images to CD/DVD/Blu-ray disc, another hard drive, on a network or place them into a securely protected hard drive area in our exclusive Backup Capsule. Paragon's Hot Backup technology allows you to continue working while you back up your drive, without any significant performance delays.
    - Advanced Recovery Utilities - Fast, easy and complete recovery (including operating system, installed software and settings) in case of system crashes or other disasters.
    - File-level and Image-level backups - [new] Add only changed or new files to a previously created image. Each backup level and each file can be restored separately! Restore your system to a specified date at anytime.
    - [new] Exclude files and folders from an image - Now you can exclude unimportant or already stored files and folders from a backup image to save HD space and working time.
    - [new] Adaptive Restore - A powerful and unique technology that allows you to restore Windows Vista to different types of hardware or to virtual machines.
    - Optimization and Defragmentation - Keep your system performing like when it was first installed! A powerful defragmentation and filesystem optimization utility tunes your system for maximum performance.
    - Data migration - Migrate your data to a new workstation or a single HDD. Paragon HotCopy allows you to create an exact copy of a hard drive (sector-by-sector copy) without restarting Windows. This helps keep all your valuable data safe.
    - Secure disk wiping - Take hard disks out of service by securely wiping all the private data it contains. Paragon's algorithms of data disposal work on the kernel level and delete all the data without any chance of restoration.
    - [new] Full MS Windows Vista and Apple BootCamp support Compatible with Windows Vista (32bit and 64bit). Includes updates and new product features as available throughout the renewable service period. Full support of Apple BootCamp.
    - [new] Upgradeable Demo - Demo Version upgradeable to complete version - no further downloads or installations needed.

Supported Operating Systems
    - [new] Full support for Windows Vista (32-bit and 64-bit)
    - Windows 2000 Professional
    - Windows XP Home Edition
    - Windows XP Professional

Supported HDD Interfaces
    - SATA RAID
    - Parallel ATA (IDE)
    - Serial ATA (SATA)
    - SCSI
    - All levels of SCSI, IDE and SATA RAID controllers
    - IEEE 1394 (FireWire)
    - USB 1.x/2.0
    - [new] Large hard disks support (>2TB)
    - PC card storage devices

Supported CD/DVD and other Removable Media Formats
    - CD-R
    - CD-RW
    - DVD-R
    - DVD-RW
    - DVD+R
    - DVD+RW
    - DVD+/-R (DL)
    - [new] Blu-ray disc (BD-R and BD-RE)
    - Support for ZIP, Jazz and other removable media

Supported File Systems
    - NTFS (v1.2, v3.0, v3.1)
    - FAT16
    - FAT32
    - Ext2FS
    - Ext3FS
    - Linux Swap
    - HPFS
    - Other file systems (in sector-by-sector mode)

System Requirements
    - CPU: Intel Pentium CPU or its equivalent, with 300 MHz or higher processor clock speed
    - RAM: 256 MB required (512 MB for Windows PE Recovery CD)
    - Disk space: 150 MB free space
    - Internet Explorer 5.0 or higher
    - Mouse
    - Extra: CD/DVD drive (Blu-ray disc-R and Blu-ray disc-RE Support), SVGA video adapter and monitor

Size : 204 MB (2x75+54)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

یا

کد:
    کد:
    کد:

5. 7 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Hard Disk Manager شما را قادر می سازد کارهای زیر را انجام دهید:

- تغییر حجم دادن هر هارد دیسک
    - تغییر مکان داده ها
    - مخفی کردن هر یک از هارد دیسک ها
    - ترکیب کردن چندین هارد دیسک به یک هارددیسک
    - تعمیر کردن هارددیسک ها و بازگرداندن آنها به حالت اولیه
    - تبدیل کردن هارد دیسک ها به یکدیگر
    و شما مطمئن باشید میتوانید این کارها را انجام دهید بدون اینکه داده هایتان را از دست دهید.
    با این برنامه با اطمینان، و سریع کارایی کامپیوترتان را بالا ببرید، پارتیشن ها را دیفراگمنت کنید و اندازه ی کلاسترهای دیسکتان را بهینه سازی کنید.

توانایی ساخت فایل پشتیبان و برگرداندن هارددیسک به حالت اولیه، در هنگام خرابی هارددیسک:
    با این برنامه میتوانید از داده ها و فایلهای سیستمتان فایل پشتیبان تهیه کنید و در صورت لزوم، با سرعت قابل توجهی آنها را بازیابی کنید. علاوه بر این ویژگی، Hard Disk Manager شامل بسیاری از ویژگی های پشتیبانی پیشرفته مانند Differential, Synthetic و Synchronous است.
    چطور هاردو به حالت اول برگردونم ؟؟

ممنون میشم جواب بدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

چطور هاردو به حالت اول برگردونم ؟؟

ممنون میشم جواب بدین
    گزینه Recovery و ابزارهای browser در این نرم افزار بخصوص نسخه بوت موجود هست

8. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farman-h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از آموزش خوبتون.يك سوال هم داشتم راستش من قبلا پارتيشن ريكاويري رو پاك كردم حالا چي كار كنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 "Paragon hdd Manager 2009 professional"

گزینه Recovery و ابزارهای browser در این نرم افزار بخصوص نسخه بوت موجود هست
    سلام دوست عزیز ، در نرم افزار "Paragon hdd Manager 2009 professional" این گزینه ها رو پیدا نکردم ؟!

با این نرم افزار مبتونم هاردمو به حالت اول برگردونم یا فقط باید از Hard disk manager استفاده کنم ؟ با هم فرقی دارن ؟؟

حالت اول یعنی اینکه به روزه اول که خریده بودم برمیگرده و درایوهاش بروزه اول برمیگرده ؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    Last edited by Iranian boy10; 09-09-2009 at 12:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، در نرم افزار "Paragon hdd Manager 2009 professional" این گزینه ها رو پیدا نکردم ؟!

با این نرم افزار مبتونم هاردمو به حالت اول برگردونم یا فقط باید از Hard disk manager استفاده کنم ؟ با هم فرقی دارن ؟؟

حالت اول یعنی اینکه به روزه اول که خریده بودم برمیگرده و درایوهاش بروزه اول برمیگرده ؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    ببینید ریکاوری کردن به این راحتی نیست

اگر اطلاعات دیسک را پاک و یا فرمت کرده و اطلاعات جدیدی ریخته اید ، 99 درصد اطلاعات شما باز نخواهند گشت !

این قسمت در نسخه بوت اش موجود هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    اگه امکان داره بک آپ کرفتن از Sony FW490 jab رو توضیح بدید.
    اول پارتیشن بندی کنم یا بک آپ بگیرم ؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •