سلام من همین الان مشکلم حل شد رفتم تو بایوس یه جا نوشته بود ساتا مود اونروبه کمپتیبل تغییر دادم درست شد الان هم اخرای نصب xp هستم.
سلام من همین الان مشکلم حل شد رفتم تو بایوس یه جا نوشته بود ساتا مود اونروبه کمپتیبل تغییر دادم درست شد الان هم اخرای نصب xp هستم.
core i3 مشکلی با ویندوز اکس پی نداره. نصب نشدن ویندوز اکس پی روی لپ تاپ های جدید به خاطر کنترلر ساتا هست.
تو فوروم tomshardware هم بحث شده
Can we install xp on core i3 processorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا از جواب هایی که دادن
موقع نصب ویندوز ایکس پی ارور 0x0000007E(0xC0000005,0XF3B8D66,0XF78DIEA0,0XF78D1 B9C) رو میده
جواب دادن به این آدرس ها بریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
There is no compatibility issue. Just go to BIOS and change Sata settings to ATA then only Windows XP install and Run....
Last edited by tiyam 01; 24-10-2010 at 21:28.
سلام دوستان.من میخوام یه لپ تاپ بخرم اما قبلش دوست دارم در خصوص مشخصات هر لپ تاپ اطلاعاتی داشته باشم. حداقل بدونم وقتی یه سری مشخصاتو بهم میدن معنیش چیه مثلا
CORE I5-2.4-520M
4gb ddr3
500 hdd
ATI 5650 1G UP 2.9GB
یا چیزی شبیه اینا.ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن.
سلام دوستان
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم اما من درایور های اکس پی لب تاب msi cr420 رو چجوری بدست بیارم و از کجا بفهمم که هاردم چجوریه و کلا بجز درایورهای مربوط به ویندوز چه چیزای دیگه ایی لازم هست؟؟
مثلا من نمیدونم نوع چیپست لب تابم چیه و کلا مباحث فنی اون!!
باتشکر
سلام خسته نباشید
با نصب xp روی 1545 دل مشکل ارور صفحه آبی (نشناختن هارد) دارم
فایل هایی که تو صفحه اول معرفی شده لینک هاش دیگه کار نمی کنه
اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید
اگه ویستا و ایکس پی رو باهم میخوای بهترین و ساده ترین راه استفاده از سی دی نصب اکس پی ساتا ادیشن هستش که کارتو حل میکنه که بیرون هم میفروشن ولی اگه میخوای فقط اکس پی داشته باشی برو به قسمت ست آپ بایوس لپ تای و گزینه SATA AS رو مثلا IDE بکن
در تاپیك دیگری كه زدین توضیح دادم مشكل بایوس هست نه سی پی یو كور ای 5
بایوس باید اكس پی ساپورت باشه
ممنونم متوجه نشد الان میشه روی این اکس پی نصب میشه یا نه ؟چسکار باید بکنم
ممنونم متوجه نشد الان میشه روی این اکس پی نصب میشه یا نه ؟چسکار باید بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)