بالاخره نگفتين پيام نور واسه رشته نرم افزار از كارداني به كارشناسي چند واحده؟
بالاخره نگفتين پيام نور واسه رشته نرم افزار از كارداني به كارشناسي چند واحده؟
احسان جان فرض می کنیم که شما این ماه فارغ التحصیل پیش دانشگاهی هستی.کنکور رو هم تازه قبول شدی و می خوای بری دانشگاه.
خوب با این شرایط شما یا کاردانی یا کارشناسی رو شروع به تحصیل می کنی.اگه کارشناسی قبول شده باشی،ترم 5 که شروع بشه،در صورتی قبولی مجدد توی کنکور،دیگه حق نداری بری رشته جدید.
چون نظام وظیفه از ترم 5 به بعد مرخصی تحصیلی برای جای دیگه صادر نمی کنه.
اگه کاردانی باشی و تا 6 ماه بعد فارغ التحصیلی کنکور کاردانی به کارشناسی قبول شی،می تونی بری.از اینکه کارشناسی قبول شی بتونی بری اطلاعی ندارم.
حالا در مورد معافیت تحصیلی : همونطور که می دونید معافیت تحصیلی واسه دوره های مختلف فرق می کنه.مثلا برای کاردانی 3 سال یا معادل 6 ترم هست.اگه کاردانی به کارشناسی هم قبول بشید،معافیت تحصیلی قبلی باطل و اگه اشتباه نکنم یه معافیت جدید 2 یا 3 ساله مجدد صادر می شه.
حالا چیزی که نظام وظیفه برای قبولی پیام نور به من داد،(با احتساب به اینکه من قبلا کاردانی خوندم) یه معافیت تحصیلی برای یک دوره کارشناسی کامل (یعنی 4 سال تمام) بود و معافیت کاردانیم مورد محاسبه قرار نگرفت.همونطور که گفتم اگه قرار بود معافیت تحصیلی کاردانی به کارشناسی برام صادر شه باید 2 یا 3 ساله بود.
خلاصه با این شرایط به نظرم شرایط من الان شبیه به کسی که ترم اول رو تازه شروع کرده هست و اگر جای دیگه قبول شم برای معافیت تحصیلی نباید مشکلی پیدا کنم.
محسن جان اگه برنامه های کلاسی با چیزهای دیگه رو دانلود کنی،توش چند تا برنامه مختلف هست.مثلا همین تجمیع نیمه اول یا دوم یا سنتی.ما که تا الان نفهمیدیم.به نظرم باید مربوط به فراگیر و رسمی باشه.
در مورد جلسه توجیهی هم بگم که واقعا پیام نوریا تو این یه مورد خنجر زدن!!!!دیروز ساعت 2 الی 3 بود که یه sms برام اومد که نوشته بود : "جلسه توجیهی نرم افزار،جمعه 10 آبان ساعت 17"!!!
البته این جلسه فقط برای کسانی بود که قبولی کامل شدن و توی مرکز تحت نظارت تهران قبول شدن.
برای رشته های دیگه هم ساعت هاش فرق می کرد.
من 3 تا از درس های دانش پذیری رو افتادم.فارسی و ریاضی و مبانی برنامه نویسی!البته 2 تا مسئله عجیب برام وجود داشت.
یکی اینکه فارسی رو با 9،60 افتادم،موضوع دیگه اینکه من برنامه نویسیم خیلی خوبه و تست های برنامه نویسی رو به نظرم بالای 60 درصد درست زدم.ولی نمرم شده 2،60!!!!
اقا ما که قبول شدیم هنوز نفهمیدیم چند تاست و چی رو باید پاس کنیم!به نظرم شما هم کنکورشو بده و قبول شو،بعدش مثل ما تا 2،3 سال دیگش متوجه می شی چند تا باید پاس کنی!!
![]()
محسن من آخر تو رو خفه میکنم!!!
بابا شونصد بار گفتیم که
بنده که کماکان دارم مهندسی معدن (کارشناسی ) میخونم و 2-3 ترمی مونده
میثم هم آخراشه فک کنم
میثم رو ندانم ولی من همه رو غیر از ادبیات و study skills قبولیدم
امروز شاید برم شاختمون مرکزی پیام نور
آماره تطبیق واحد ها و ...رو هم در میارم
دمت گرم برو ببين چه خبره ما كه يه سال از دانشگاه عقب افتاديم آمار تعداد واحد رو هم اگه ميتوني در بيار ببينيم چي كار ميكني(^_^)آماره تطبیق واحد ها و ...رو هم در میارم
Study Skill - ادبیات-نگارش با همیمالبته اگه نگارش رو برداشته باشی..بعدش اینکه میخواستی واحد زیاد برداری گفتم اینم بردار یخورده رستو بکشن من بخندم
ما دانشجوی کارشناسی هستیم محسن جان..از کاردانی به کارشناسی نزدیم که بخوایم تطبیق واحد بدیم، یه کارشناسی دیگه رو شروع کردیم حالا باید منتظر بمونیم ببینیم درسایی که تا حالا تو آزاد گذروندیم و تو پیام هم همون درسا رو داریم برامون تطبیق میدن یا نه..
من 2درس رو تو دانشپذیری پاس کردم و 3 درس هم رد شدم .
برادران!
موشوکولی! نیست در انطباق واحد ها ی بالا نمره 12
ولی باید هر چه زودتر برید خره دانشگاهه قبلیتون رو بچسبید که ریز نمرات و درخواسته تطابق رو بفرسته برای دانشگاهه پیام نورتون و اون بفرسته مرکز و اونا هم بفرستن پیشه رهبر!!!
دیگه درخواست ها هم شخصا رفتم بالای سرشون 3-4 تا گونی بودن داشتن باهاشون موشک درست میکردن!!!
میثمی!
باشه دیگه موشه آزمایشگاهی ...
دارم برات!
میگم ادبایات رو ک ورنداشتم
نگارش رو هم نمیدونم خوردنیه یا پوشیدنی
فقط ممونه همونی استادی!
حامد گل و بلبل
در مورد اينكه فرموديد بيشتر از 5 ترم اگه بشي نمي شه تغيير رشته داد.
من كارداني برق قدرتم رو 6 ترمه تمام مي كنم وتا بهمن فارق التحصيل ميشم . حالا با اين حساب نمي تونم توي پيام نور رشته اي غير از برق انتخاب كنم؟
شرمنده متوجه نشده.
من که رفتم نظام وظیفه،اولین گیری که بهم داد گفت که رشته کاردانیت چی بود؟گفتم کامپیوتر.
گفت الان هم کامپیوتر قبول شدی؟گفتم بله.بعد رفت سر بقیه ماجراها.
احسان جان اگه شما زمان قبولی پیام نور در حال تحصیل باشی،تا جایی که اطلاع دارم نمی تونی غیر از برق چیز دیگه بخونی.چون اگر اینطوری بود همه تا کاردانیشون داره تموم میشه سریع می پرن یه کاردانی یا کارشناسی دوباره قبول می شن و دوباره معافیت تحصیلی و ...
تا 100 دفعه هم میشه این کارو کرد که تا آخر عمرت دانشجو باشی و سربازی نری!!
خوب 100% یه همچین چیزی وجود نداره!
یکی از دوستان خودم یکی دو سال پیش دانشگاه ساوه کاردانی درس می خوند و ترم 5 بود.همون موقع یک کارشناسی قبول شد و وقتی برای انجام کارهاش رفت نظام وظیفه،بهش گفتن حق عوض کردن نداری!بعد از شانسش زد و یه تبصره اومد دانشجوهای ورودی سال x،می تونن در صورت قبولی برن رشته جدید.مگر اینکه شما هم به تبصره بخوری!
اما وضعیت دانشگاه پیام نور رو دقیقا نمی دونم.شاید بتونی این کارو بکنی.بهترین کار اینه یه سر بری سپاه و سوال کنی.اگه اونها بذارن،احتمال زیاد دانشگاه هم موافقت می کنه.
در مورد نظام وظيفه اين قانون وجود داره كه معافيت تحصيلي فقط يكبار در هر مقطع به دانشجو داده ميشه و براي همين هم من هفته گذشته به ساختمان اصلي پيام نور مشهد رفتم تا بدونم مي تونم شركت كنم يا نه و مسئولي كه وظيفه جواب گويي رو داشت به من اينطور گفت كه شما در مقطع كارداني از معافيت تحصيلي استفاده كردي ولي در مقطعي كه الان داري شركت مي كني كارشناسي است و در مورد كارشناسي هم چون مقطع بالاتره مي توني از معافيت استفاده كني.
در مورد تغيير رشته هم تا اونجا كه من مي دونم شما در پيام نور در هر رشته اي كه بخوايد مي تونيد شركت كنيد. فقط در مورد تبصره بيش از 5 ترمي كه شما فرموديد مي مونه كه بايد اونو سوال كنم.
به هر حال از راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم![]()
بچه ها سلام
يكي از دوستام مي گفت ديرز تو روزنامه خونده پيام نور داره ثبت نام مبكنه تو آبان ماه!
ميخواستم بدونم راسته يا نه ؟
يعني اين دانشگاه ورودي بهمن هم داره ؟
شما كه اونجا رفت و آمد دارين يه سوال كنين اين گفته تا چه حد صحت داره؟؟
آدرس ساختمون مركزيش كجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)