دوستان کسی نیست جواب بالا رو بگه؟
دوستان کسی نیست جواب بالا رو بگه؟
سلام.
شما وقتی پی سیت هم وصل تیست به نت نمیتونی با گوشیت وصل بشی؟یکبار پی سی رو خاموش کن و سعی کن با گوشی وصل بشی بببین چی میشه اگر وصل شد تنظیمات مودمت ایراد داره.![]()
سلام دوستان،من یک دیکشنری برای htc-hd میخوام البته لیگووسافت هستش ولی فارسی به انگلیسیش اذیت میکنه،اگه یه دیکشنری خوب سراغ دارید فایلش رو برام بزارید..ممنونم
خب چه جور دیکشنری رو میخوای؟؟ چه زبونی باشه ؟؟؟
سلام دوستان
من يه مشكلي دارم .گوشيم i900 هست . يه بار كامپيوتر وصل كردم و گوشي خودش خاموش شد. حالا مشكل اينه كه وقتي روشن ميكنم بالا مياد و وقتي ميرسه به صفحه وارد كردن پسورد چيزي كه بزنم قفل ميشه. البته اگه بهش دست نزنم هم چند بار صفحه كيبورد مياد و ميره ولي تاچ كار نميكنه و اخر سر هم قفل ميشه . خاموش هم نميشه و بايد باتري رو در بيارم.
امتحان کردم
وصل نشده
ایراد از مودم نیست
یعنی یکی از دوستان با ویندوز موبایل به وایرلس وصل نشدن تا حالا؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
فک کنم ببری گارانتی کمکت کنن
مایکروتل واقعا خدماتش خوبه
سلام.
جای سوالتون اینجا نیست باید تو قسمت مشکلات پاکت پی سی مطرح کنید که کردید و همونجا من نظرم رو خدمتتون گفتم.لطفا" سوالتون رو در جای درست مطرح بفرمایید که تاپیکها شلوغ نشه.
سلام.
جای سوالتون اینجا نیست باید تو قسمت مشکلات پاکت پی سی مطرح کنید که کردید و همونجا من نظرم رو خدمتتون گفتم.لطفا" سوالتون رو در جای درست مطرح بفرمایید که تاپیکها شلوغ نشه.![]()
سلام كد برنامه رسكو اكسپلورر 2010 ميخوام
برنامه اي براي برداشتن شماره تلفن از روي سيم كارت تو يه جاي ديگه مثل ورد يا پرينتشون ميخوام
من با وایرلس وصل دم به گوشیم .( i8000 ) ولی تنطیمات gprs رو به کل از گوشیم پاک کردم و گوی دیگه فقط با وایرلس وصل میشه. gprs پدر شارژ رو در میاره
سلام يعني وقتي از سيستم واي فاي استفاده ميكني از جي پي ار اس كانكت ميشه
من تونستم از واي فاي وصل شدم قبلش براي اطمينان از كانكت نشدن به وسيله جي پي ار اس تنظيمات مربوط به جي پي ار اس حذف كردم
ولي اگه حذف هم نكنم بازم ميتونم كانكت شم.د
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)