راستی دوستان چجوری میشه وارد پیست موتور سواری شد ؟
چی می خواد ؟
اصلا تو تهران داریم
با تشکر
راستی دوستان چجوری میشه وارد پیست موتور سواری شد ؟
چی می خواد ؟
اصلا تو تهران داریم
با تشکر
سلام.
شرایط استفاده از پیست اتومبیلرانی و موتورسواری1- دارا بودن کارت عضویت فدراسیون
2- دارا بودن کارت بیمه ورزشی
3- کلیه افراد معرفی شده از هیئت ها تا دو جلسه بصورت میهمان حق استفاده از پیست را دارا هستند و بعد از آن فقط با همراه داشتن کارت عضویت می توانند از امکانات پیست استفاده نمایند .
4- موتورها و اتومبیلها باید از نظر فنی در شرایط مطلوب بوده و هیچ گونه نقص فنی در آنها مشاهده نگردد .
ساعت تمرینات پیست موتور کراس(ساعت تمرین در پیست موتورکراس)
جمعه:از ساعت 9 تا 12:30
دوشنبه: از ساعت 16 تا 19
شرايط عضويتمدارك لازم جهت عضويت در فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران
الف : يك برگ فتوكپي شناسنامه
ب: سه قطعه عكس
ج: گواهينامه
جهت ثبت نام در مسابقات و عضويت و كمكهاي مردمي و اسپانسري و ... ابتدا وجه خود را به حساب فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني واريز نماييد و سپس با در دست داشتن اصل فيش بانكي به دفتر فدراسيون مراجعه نماييد. براي عضويت مدارك فوق را به آدرس فدراسيون برده تا مراحل صدور كارت عضويت انجام شود.
برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
![]()
راستی باید موتور یا ماشین رو خودت داشته باشی و به پیست بیاری یا بهت میدن ؟
اگر بتونی عضو شویم امکان مجوز موتور های سنگین رو هم میدن ؟
با تشکر
در مورد شناسایی موتورهای cdi اگه درپوش موتور سمت چپ رو باز کنی اونجا پیکاپ داشته باشه cdi هست
اگه داخل پولی برق پلاتین باشه پلاتینی هست.
روی موتور های cdi یه قطعه به همین نام نصب میشه یه قطعه مشکی رنگ به ابعاد حدودا 8x5x2 هست که یا زیر باک هست یا کنار باتری (البته باید باک رو باز کنی تا بشه ببینیش)
در ضمن تمام موتورهای ایرانی درحال حاظر cdi هستن
با عرض سلام
بنده 1 موتوری تو سبک pulse یا همون پولسار خودمون تو مشهد دیدم(با چراغ گرد و اگزوز 45 درجه روبه بالا در سمت راست)
کنار موتورش نوشته بود pishro و 2تا میله محفض جولوی موتورش داشت
من نتوتستم تو اینترنت پیداش کنم اگر کسی اسم این مدلو میدونه یا سایتی برای معرفیش میشناسه ممنون میشم بهم بگه
با تشکر
داداش این موتوری که شما میگی مال شرکت پیشرو هستش و همون وینر جدید محسوب میشه،اطلاعات کاملی ازش ندارم،فقط میدونم که 200 سی سی حجم داره و من اونو در کمال ناباوری توی نمایندگی باجاج دیدم،نمیدونم اونجا چیکار میکرد و قیمتی که من ازش دارم یعنی در حدود یک هفته پیش برابر با 1،550،000 تومن بود.
به نظر من داداش چون همون وینر جدید محسوب میشه پس فکر نکنم تعریفی داشته باشه.
اسم تاپیکو دیدم اعصابم ریخت بهم!دو هفته س که امتحان شهر موتور واسه گواهی نامه رو رد می شم...
از این موتور های مسابقه ای که جدیدا مد شده و همه دارند و فک کنم 10 تومانی باید باشه و پلاکش هم خارجی هست ولی باز هم تو شهر میان و میگردن که تنها چیزی که می دونم اینه که لوله اگزور وقتی میرسه به صندلی خیلی بزرگ میشه مثل قیف..
خواستم ببینم مدلش چیه و قیمت دقیقش و اینکه اگه میشه یک عکس بزارید تا من تایید کنم که اون هست یا نه....ممنون...
{ من چند بار دیدمشون رفتم تو نخش }
مردم ایران چقدر ثروتمند شدند پسمد شده و همه دارند و فک کنم 10 تومانی باید باشهفکر کنم اشتباه با موتور دیگری گرفتید . شایدم منظورتون موتور سیکلتهای پارس 200 هست .
مگه امتحان شهر داره . ساده ترین امتحان رانندگی موتور متعلق به ایرانه . تاجاییم که می دونم فقط باید از بین موانع رد بشید و دور بزنید بر گردید .امتحان شهر موتور
Last edited by piremard; 22-08-2009 at 23:16.
منظور شما احتمالا این موتور نیست ؟ :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)