دی وی دی رایتر های جدید همگی این قابلیت رو دارند و اگه از دیوی دی رایتر های قدیمی بهره میگیرید باید ببینید رو جعبه و کاتالوگ دستگاه در مورد Double- Layer Capability چیزی گفته شده یا خیر
دی وی دی رایتر های جدید همگی این قابلیت رو دارند و اگه از دیوی دی رایتر های قدیمی بهره میگیرید باید ببینید رو جعبه و کاتالوگ دستگاه در مورد Double- Layer Capability چیزی گفته شده یا خیر
آخرین نسخه چه شماره ایه؟
سلام
دوستان رایتر من Lightscribe داره
من چجوری باید روی سی دی یا دی وی دی متنی که میخوام بنویسم رو چاپ کنم
تو نرو 9 یه جایی برا طراحی هستش ولی طراحی که میکنم گزینه ای برا رایت کردن نمیبینم
کمک کنید ممنون میشم
نسخه مخصوص 64 بیت هست از نرو ؟
برا من از هر 2 تا اجرا تو 7 64 بیتی، یکیش منجر به crash میشه !
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
نسخه 10 هست
ورژن 10.5.10500
شما باید نرم افزار LightScribe رو نصب کنی تا کدکش روی نرو اجرا بشه
بهترین روش رایت کردن اینه که طرحتون رو با فتوشاپ بزنید و بعد بوصرت یک عکس import کنید من خودم از این روش استفاده میکنم چون قابلیت هایی که تو قسمت طراحی لیبل نرم افزار نرو قرار داده شده خیلی محدوده و چیز خوبی از آب در نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار Nero مولتی Core هست و همزمان بسته به نوع سیستم عامل شما خودش 32 یا 64 بیتی رو نصب میکنه البته ورژن های قدیمی اینگونه نیستند
من نسخه 10 رو نصب کردم، این آخرین نسخه است دیگه ؟
اما توی
Program Files (x86)
نصب شده...
سلام اول از همه از مدیران عذر خواهی میکنم چون ظاهرا تو همون تاپیک دانلود نباید سوالم رو مطرح میکردم و پستم حذف شد و ممنون که راهنمایی کردن که باید اینجا بپرسم
دوستان من یک نرم افزار نرو از قسمت دانلود انجمن ( یعنی از اینجا )
دانلود کردم که گفتن ورژن کم حجم ولی خوبیه ولی صفحه اول نصبش به یه زبان دیگس که زبانش خوب نشون داده نمیشه ولی بعد از نصب خود نرم افزار به زبان انگلیسیه . ممکنه خواهش کنم دوستانی که نرو انگلیسه دارن و نصبشو حفظند بفرمایند این صفحه اولش که چهار گزینه برای انتخاب نوع نصب داره و عکسشو در زیرگذاشتم هر کدومش به انگلیسه چه گزینه ای هستش و چه فرقی با هم میکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
![]()
وقتی نرم افزار رو اجرا میکنید آیا اجرا میشه یا نمیشه؟
همین که نصب شده نشون میده که مشکلی با سیستم عامل شما نداره چون در همون ابتدای نصب اگر بخواد گیر بده به سیستم عامل 32 یا 64 بیتی پیغامی روی صفحه میاره که میگه این نرم افزار قابل نصب روی سیستم عامل شما نیست
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
عکس شما نمایش داده نشده
سلام، چه فرقی بین برنامه 4Media Burner Studio / BurnAware با Nero هست؟![]()
خیلی تفاوت بین این دو نرم افزار با Nero هست و میشه گفت به هیچ وجه حرفی برای گفتن پیش نرم افزار عظیم و مرجعی مثل Nero ندارند
هر دو نرم افزار فوق مثل Nero کار رایت کردن و اعمال مورد نیاز یک کاربر عادی رو برآورده میکنند ولی نرم افزارهای جانبی که به همراه Nero نصب میشه خیلی قابلیت ها و کارایی ها رو برای کاربر فراهم میکنه که در صورت نیاز میتونه از اون ها استفاده کنه
اگر به حجم نرم افزار ها هم دقت کنید حجم 5 و 10 مگابایتی نرم افزار های فوق پیش حجم چند صد مگابایتی نرم افزار Nero نشون دهنده کامل بودن و جامع بودن این نرم افزار بین سایر نرم افزار ها می باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)