تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 607 اولاول ... 216167686970717273747581121171571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان اگه حوصله کردن آموزش بدن یه بار دیگه اینو(ایندوفه بیشتر)[/quote]

1-خوب اول از اينجا كه مشخص كردم كد رو برميداريد.

1بعد اون كد رو وارد ميكنيد2 ADF رو on ميكنيد3 هم وقتي به دوره ترافيك فرودگاه رسيديد اون فلش زرد رنگ ابتداي باند رو بما نشون ميده. كه تو هواي مه اي بدرد ميخوره.

ببخشيد اين هواپيما رو انتخاب كردم . آخه ساده بود گفتم راحتتره.king air 350
    Last edited by dani.flight; 15-08-2009 at 12:13.

2. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض ‌my traffic

از دوستان كسي my traffic رو دان ونصب كرد ؟

چون خودم نتونستم نصبش كنم" يكم پيچيده بود.

4. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

آخ به جای 393 ، 284 انتخاب شده که!!!!!
    تو قسمت شماره یک مگه نباید 393 میزدیم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

آخ به جای 393 ، 284 انتخاب شده که!!!!!
    تو قسمت شماره یک مگه نباید 393 میزدیم؟
    درسته بايد 393 باشه اما قبل از اينكه set كنم "عكس گرفتم .sorry

7. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من تازه این بازی رو سفارش دادم از p30 world حالا تا بیاد دل تو دلم نیست
    راستی آموزش کاملش حدود چقدر طول می کشه
    اگه خیلی زرنگ باشیم تا مهر تموم می شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

فرض کنید قراره رو یه باند فرود ILS داشته باشیم

میخواستم بدونم چجوری باید نرخ کاهش ارتفاع یا دیسند رو تنظیم بکنیم که درست اول باند به زمین بشینیم ؟؟

ممنونم

وقتی پست رو زدید خواستم پاسخ بدم اما یه سفر چند روزه مانع شد. به هر صورت عذر خواهی میکنم.

نمیتونم پاسخ همه دوستان در جواب سوال شما رو نقل قول کنم! هنوز یاد نگرفتم !!!

vor به خودی خود در مورد ارتفاع هیچ اطلاعاتی به شما نمیده چرا که اونوقت دیگه فرقی با ILS نداره! vor جهت و کورس درست رو مشخص میکنه. DME هم تقریبا مشابه vor هست و فاصلا شما رو تا مبدا و در بعضی موارد زمان عبور از مقصد رو نشون میده.

برای آنکه نزول صحیحی داشته باشید بایستی بدونید که الگوی ترافیک فرودگاه مقصد از شما میخواد که در چه ارتفاعی وارد حریم هوائی فرودگاه مورد نظر بشید.

فرض میکنیم شما در فاصله 60 DME از فرودگاه مقصد هستید در ارتفاع 14000 و میخواید در ارتفاع 2000 از فرودگاه یا vor عبور کنید.
    قانون 3 به 1 میگه به ازای هر 3NM رو به جلو بایستی 1000 فیت ارتفاع کم بشه. اما روش محاسبه به این صورت هست :
    ارتفاع فعلی (بدون صفر) منهای ارتفاعی که میخواهید بهش برسید (باز هم بدون صفر) ضرب در سه یعنی :
    36 = 3 * 2 - 14
    و این یعنی شما باید از فاصله 36 DME شروع به کم کردن ارتفاع کنید. حالا فرض میکنیم شما میخواید در فاصله خاصی مثلا 15 DME از VOR به اون ارتفاع 2000 فیت برسید نه در خود VOR در این صورت عدد به دست اومده رو به 15 اضافه میکنیم یعنی :
    51 = 15 + 36
    پس باید از 51 DME شروع به نزول کنید تا در 15 DME به 2000 پا برسید.
    برای بدست آوردن نرخ تقریبی نزول هم سرعت زمینی رو در 6 ضرب میکنید به عنوان مثال چون قراره از 10000 پا هم پائینتر بریم با سرعتی کمتر از 250 در حال پرواز هستیم و سرعت زمینی معادل 300kn داریم کافیه سرعت زمینی رو در شش ضرب کنیم تا 1800 به دست بیاد یعنی 1800 فیت در دقیقه نرخ نزول ماست.

با سلام خدمت دوستان گل والا من ديروز از كافي نت هواپيما 727 كاپتان سيم با حجمي حدود 285 مگ دانلود كردم (تورنت) . هواپيما را ريختم خيلي خوب هم بود ولي فرمان نداره و نمي شه با هاش تيك آف كرد و بعضي شماره سنج هاش جاشون خالي همين طور كه در تصوير زير مي بينيد ممنون مي شم اگه كمك كنيد:

پرنده ای که دانلود کردید کرک نشده همین!!

Ram: 1 GB

VGA: 8600 512 Geforce

Windows : XP Servise Pack 3

راستي من قرار يك سايت و فروم راجع به ويرايش حر فه اي و آموزش فلايت سيمولاتور بزنم كسي با من همكاري مي كنه؟

مرسي...

یکی دو نفر از دوستان در جریان هستند که وبلاگی بود متعلق به یکی از دوستان که برنامه های شبیه ساز رو برای فروش گذاشته بود و چند سالی هم کار میکرد. همین 10-15 روز قبل با همکاری چند نفر دیگه جمعش کردیم و به جاش طرح یک سایت رو ریختیم که در درجه اول معتبر تر از وبلاگ هست. اما فقط به شبیه ساز پرواز محدود نخواهد شد. مقاله ها رو آماده کردیم چند تا سیستم تهیه کردیم تا برای تست برنامه ها روی سخت افزار ها , سیستم عامل ها و همینطور نرم افزارهای متفاوت و همزمان مشکلی پیش نیاد با چند نفر اهل فن هم ارتباط برقرار شد. دامنه و فضا هم تهیه شده . قالب سایت و اسکریپت ها هم آماده هست و به خواست خدا همین روزها با نام جدید گروه اطلاع رسانی فناوری شبیه سازی رایانه ای شروع به کار خواهد کرد که گرچه کار دشواری هست اما گروهی میشه از پسش بر اومد و البته علت غیبت بنده هم چیزی جز این نبود. اگر مایلید فعالیتی داشته باشید ما رو مسرور خواهید کرد.

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 19-08-2009 at 01:55.

10. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

از دوستان كسي my traffic رو دان ونصب كرد ؟

چون خودم نتونستم نصبش كنم" يكم پيچيده بود.
    بله من نصب کردم.
    نصبش زیاد سخت نیست.
    بعد از نصب یک فایل رو باید ویرایش کنید و بعد Scneryها رو Import کنید و تمام.
    توی هر کشوری برید از ATC صدای صحبت شرکتهای هواپیمایی همون کشور رو میشنوید.
    مثلا قبلا وقتی یه هواپیمای دیگه نزدیک شما بود اسم شرکتش فقط همینهایی بود که توی خود بازی هست ولی الان مثلا تو ایران میبینید مسئول برج داره با خلبان هواپیمای ایران ایر تور صحبت میکنه و به همین نام هم مورد خطاب قرارش میده.
    در فرودگاهها هم هواپیماهای هر کشور رو با آرم و نشان خودش میبینید.
    حدودا 150 هواپیما به بازی اضافه میشه ولی هیچکدوم قابلیت استفاده ندارن و فقط نمایشی هستند. یعنی برای بازی کردن نیست ولی تو آسمونها دیده میشه.
    در کل نرم افزار جالبه.

راستي من قرار يك سايت و فروم راجع به ويرايش حر فه اي و آموزش فلايت سيمولاتور بزنم كسي با من همكاري مي كنه؟
    دوستان کلی عرض میکنم، سایت یا فروم اگر زدید اسمش رو نباید تو تاپیک بیارید چون طبق قوانین سایت P30world تبلیغات حساب میشه. مدیران سایت رو این موضوع حساس هستند.
    من گفتم که یه وقت سر این چیزها اخطار نگیرید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بله من نصب کردم.
    نصبش زیاد سخت نیست.
    بعد از نصب یک فایل رو باید ویرایش کنید و بعد Scneryها رو Import کنید و تمام.
    توی هر کشوری برید از ATC صدای صحبت شرکتهای هواپیمایی همون کشور رو میشنوید.
    مثلا قبلا وقتی یه هواپیمای دیگه نزدیک شما بود اسم شرکتش فقط همینهایی بود که توی خود بازی هست ولی الان مثلا تو ایران میبینید مسئول برج داره با خلبان هواپیمای ایران ایر تور صحبت میکنه و به همین نام هم مورد خطاب قرارش میده.
    در فرودگاهها هم هواپیماهای هر کشور رو با آرم و نشان خودش میبینید.
    حدودا 150 هواپیما به بازی اضافه میشه ولی هیچکدوم قابلیت استفاده ندارن و فقط نمایشی هستند. یعنی برای بازی کردن نیست ولی تو آسمونها دیده میشه.
    در کل نرم افزار جالبه.

عزيز ميشه من رو بيشتر راهنمايي كني. (وقت سر كله زدن باهاش رو ندارم) . كدوم فايل رو بايد ويرايش كنم ؟ و چطوري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

دوستان کلی عرض میکنم، سایت یا فروم اگر زدید اسمش رو نباید تو تاپیک بیارید چون طبق قوانین سایت P30world تبلیغات حساب میشه. مدیران سایت رو این موضوع حساس هستند.
    من گفتم که یه وقت سر این چیزها اخطار نگیرید.
    حق با شماست بنده هم که مراقب بودم
    با وجود اینکه جای دیگه هم مشغول بودم اما مطالب و آموزش ها رو اینجا شروع کردم و ادامه دادم.پس از این هم خواهم بود.(قبلا گفته بودم نه! ) همه ما با قوانین منع فعالیت تبلیغاتی که در هر فرومی هست آشنا هستیم ! اما هر کجا لطف خاص خودشو داره. به هر صورت مدتی هست که این تایپیک فعال ترین تایپیک فارسی در رابطه با شبیه ساز شده و حیف میشه اگر بی دلیل خلوت بشه. اما این دلیل بر این نمیشه که شما دوست من اگر میتونید با کمک چند دوست دیگه به این جریان شتاب ببخشید و اون رو گرسترش بدید خودتون رو محدود به فرومی بکنید که هیچ اختیاری درش ندارید ! بنده سعی کردم وقت بگذارم و تایپیک رو با چند تا سوال و جواب ساده از اعماق صفحات به صفحه اول بیارم و موفق هم بودم و همین باعث شد که هر کس تایپیک بازی ها رو باز میکرد به این مجموعه بر میخورد و حالا میتونید حساب کنید از روزی که بدنده به قول آقای hamed دل رو به دریا زدم اسپم بارون کردم چند عضو جدید برای تایپیک شما پیدا شده. بنابر این بنده هم مثل شما آقای ebicoss نسبت به اینجا احساس مالکیت میکنم. اما همونطور که گفتم دلیل نمیبینم خودم رو به هیچ کجا محدود کنم همونطور که اطمینان دارم شما هم نمیکنید. تا زمانی که صحبت از یک محل تخصصی تر و باز تر نشد بنده نگفتم که مشغول این کارم ! بنابر این بهتره با غرض با هم حرف نزنیم و کمی بیشتر با هم دوست باشیم.

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 18-08-2009 at 13:50.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

من وقتی موتور هواپیما رو روشن کنم،بعد از اینکه ctrl+E رو می زنم فقط موتورهای سمت چپ هواپیما روشن میشه و هواپیما کج کجکی راه میفته.برای همه ی هواپیما ها همینطوره.حتی کامپیوتر رو ریست کردم و تو قسمت settingش همه ی کنترل ها رو default کردم ولی درست نشد.قبلاً اینجوری نبود.مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •