زنگ بزن پشتیبانی بچهها تو نصب کمکت میکنند
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
زنگ بزن پشتیبانی بچهها تو نصب کمکت میکنند
این دفعه که می خواستم سرویس رو شارژ کنم تو 1844 نوشته بود که به هیچ وجه فیش رو میل یا فکس نکنید. منم باشون تماس گرفتم اول ایمیلم رو برای ورود به سیستمشون اکتیو کردم و بعدش از طریق حساب کاربری ظرف 5 دقیقه حسابو شارژ کردم. این جوری خیلی بهتره.
سلام.ميشه بيشتر راهنمايي كني؟ اول بايد تماس بگيريم؟ ممنون
شما برو تو 1844 یوزر و پس و ایمیلت رو بزن اگه تونستی وارد شی که مشکلی نداری و می تونی خیلی راحت حسابتو شارژ کنی ولی اگه نتونستی وارد شی باید بهشون زنگ بزنی تا حسابتو فعال کنند.
سلام.كدام يوزر و پسورد را بايد وارد كرد؟ممنون
همون یوزر و پسی که با اون به اینترنت وصل میشی ایمیل هم همون میلی که روز ثبت نام ازت گرفتن.
دوستان من آسیا تک دارم 128 خریدم سرهت دانلود بین 40 تا 95 که بیشتر بین 57 تا 65 دانلود میکنه البته من فکرمیکنم به مودم هم ربط داشته باشه من مودمم پلانت 3410 adsl2+ router هستش مال دوستم d_link t200 ولی سرعت دانلود اون بین 12 اتا 25 هست.
موفق باشید.
دوست عزیز به اینصورت می تونید:
نام کاربری: username یا همون شماره تلفن
کلمه عبور: password که وارد میشی
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
دوست عزیز به مودم هیچ ربطی نداره آسیاتک داره به اسم 128 میده ولی در اصل 422 یا همون به قول خودشون 512
شما چه 128 حجمی چه 512 بگیری یکی.
احتمالا مال دوستتون نامحدود باشه که سرعتش پایین.
ولی من ایمیل خودم رو تو سیستم ثبت کردم
یه چیز دیگه بعد از وارد کردن نام کاربری باید با کلید تب به فیلد پایینتر برید و به همین ترتیب با کلید تب به فیلد بعدی برید.(این مطلب رو قبلا یکی دیگه از بچه ها تو همین تایپیک گفته بود).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)