تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چرا P2 ?

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کیفیت عالی پخش (صوتی و تصویری)

15 62.50%
  • صفحه بزرگ لمسی

13 54.17%
  • زیبایی و قیافه

12 50.00%
  • بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...)

16 66.67%
  • سایر امکانات ( نمایش متن و تصویر ، بازی و ....)

10 41.67%
  • DNSe 2

10 41.67%
  • تجربیات قبلی

7 29.17%
  • تمامی موارد

13 54.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 71 از 86 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 854

نام تاپيک: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس قرار بود که اول می تو آمریکا بیاد.الان 23 می هست!
    ولی فکر کنم در حال حاضر تو امریکا به فروش میرسه اون 32گیگ هست که هنوز هیچ جا نرفته البته به صورت انلاین به همه جا میفرستن!
    بنظرتون تا اوایل تیر ایران مییاد؟
    اتفاقا من همین دیروز پاسخ مشابه دو نفر امریکایی رو توی یاهو Answers دادم که هر دو هم تایید کردن این حرف رو (یعنی هر دو پرسیده بودن که تاریخ عرضه P3 در امریکا کیه) .. .عجیب ... شما لینکی در این مورد داری؟

الان مثلاً توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ هفته اخیر نوشته که واسه ریویوی دستگاه از مدلی که از کانادا خریده ان استفاده کرده ان !! (یعنی همونطور که گفتم در کانادا عرضه شده)

الان سایت warehouse اینو آنلاین واسه امریکا هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می کنه که اون هم اساساً امریکایی نیست و واسه اونایی در نظر گرفته شده که بیش از حد عجله دارن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم روی این قضیه تاکید شده)

بهرحال اصلاً شاید ارتباطی بین فروش امریکا و ایران نباشه ... یعنی مثلا عرضه خاورمیانه رو زودتر شروع کنن ... اینا رو باید از سام سرویس بپرسی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman_linkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

اتفاقا من همین دیروز پاسخ مشابه دو نفر امریکایی رو توی یاهو Answers دادم که هر دو هم تایید کردن این حرف رو (یعنی هر دو پرسیده بودن که تاریخ عرضه P3 در امریکا کیه) .. .عجیب ... شما لینکی در این مورد داری؟

الان مثلاً توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ هفته اخیر نوشته که واسه ریویوی دستگاه از مدلی که از کانادا خریده ان استفاده کرده ان !! (یعنی همونطور که گفتم در کانادا عرضه شده)

الان سایت warehouse اینو آنلاین واسه امریکا هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می کنه که اون هم اساساً امریکایی نیست و واسه اونایی در نظر گرفته شده که بیش از حد عجله دارن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم روی این قضیه تاکید شده)

بهرحال اصلاً شاید ارتباطی بین فروش امریکا و ایران نباشه ... یعنی مثلا عرضه خاورمیانه رو زودتر شروع کنن ... اینا رو باید از سام سرویس بپرسی ...
    خبری از p3 تو ایران نشد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبری از p3 تو ایران نشد؟
    خبری نیست ... حتی اونور آب هم منتظرن .. باید صبر کرد ...

ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین چند روز اخیر رد و بدل شده و حتی یه نفر که ظاهرا علاقه مند رسمی به کارای سامسونگه هم اطلاعی نداره ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب تره (مال دیروز) که ظاهرا یکی مستقیما از سامسونگ سوال کرده و اونا هم اسم چند تا فروشگاه رو بهش گفتن ... اما بقیه از ایالت های مختلف امریکا گفتن که وقتی سر زدن به اون مغازه ها ، این محصول رو نداشته ان!!

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام...
    من p2 cd رو پیدا نکردم میخوام ازنت نرم افزارشو برای پخش ویدئو بگیرم کسی نمیدونه از چه سایتی میتونم دانلودش کنم برنامشو؟؟
    من فقط باهاش میتونم آهنگ گوش بدمو عکس بریزم توش...ویدئوش و بلوتوثش کار نمیکنه...): سی دیشم ندارم ..چه کنم؟؟
    ممنون
    Last edited by attractive_girl; 28-06-2009 at 23:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...
    من p2 cd رو پیدا نکردم میخوام ازنت نرم افزارشو برای پخش ویدئو بگیرم کسی نمیدونه از چه سایتی میتونم دانلودش کنم برنامشو؟؟
    من فقط باهاش میتونم آهنگ گوش بدمو عکس بریزم توش...ویدئوش و بلوتوثش کار نمیکنه...): سی دیشم ندارم ..چه کنم؟؟
    ممنون
    یعنی cd توی جعبه اش نبوده ؟ ... گمش کردی ؟ ...

sms (برنامه مخصوص کانورت و اینا) رو می تونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی ..

در مورد بلوتوث : من نمی دونم دقیقا در چه وضعیتیه دستگاهت ، اما یه سرچ بکن ، در صفحات قبلی دوستان توضیحات مفصل و مکرری در این مورد داده ان ...

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

اره یه جورایی گم شده....;(

توی اون آدرس اون قسمتی که نوشته emodio dawnload رو که حدو 50 مگ هست اگه دانلود کنم کار سی دیشو میکنه؟؟؟
    یعنی فرمت ویدئو ها رو دیگه میخونه؟

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اره کار همون سی دی رو می کنه ولی شاید ورژنش جدید باشه.......اما خواندن فرمت ویدیو رو باید با برنامه بالا بیاری و فکر نکنم ربطی به اون داشته باشه.

9. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...
    یک سوال کوچیک و شایدم تکراری.دیگه نمیتونم 71صفحه رو بگردم.شرمنده.
    سوالم اینه : میشه p2 رو به گوشیم وصل کنم با بولوتوس و اس ام اس دریافت و ارسال کنم؟
    ورژن دستگام 5.10 هستش.اگه قراره این امکان تو ورژن بعدیها بیاد.زمانش کی خواهد بود.مرسیییی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان...
    یک سوال کوچیک و شایدم تکراری.دیگه نمیتونم 71صفحه رو بگردم.شرمنده.
    سوالم اینه : میشه p2 رو به گوشیم وصل کنم با بولوتوس و اس ام اس دریافت و ارسال کنم؟
    ورژن دستگام 5.10 هستش.اگه قراره این امکان تو ورژن بعدیها بیاد.زمانش کی خواهد بود.مرسیییی
    اتفاقا گشتن 71 صفحه انقدرها سخت نیست .. کافیه از بالای صفحه گزینه "جستجو در این تاپیک " رو انتخاب کنی و بگردی ... اصلا هدف فوروم همینه که اطلاعات و راهنمایی ها باقی بمونن تا دیگران هم استفاده کنن (تفاوت اصلی فوروم ، مثلا با chat) ...

بهرحال اگه بگردی می بینی که توانایی دریافت و ارسال فایل وجود داره ، اما sms نه ... و ظاهرا قرار هم نیست به این زودی ها بیاد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من توی یه سایت دیدم قیمت p3 رو 120$ زده در حالی که p2 4gb اگه اشتباه نکنم بالای 200 است با این قیمت ipod touch اگه با 250 باشه خیلی به صرفه تره.. سام سرویس واقعا گرون میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •