سلام...
کلیه بازی ها با لینک مستقیم قرار داده شد...
سلام...
دوتا روش دراه یکی با گوشی و اون یکی هم با کامپیوتر:این جریان یوزر و کانکت شدن چی هست میشه بیشتر توضیح بدین
اگه خوبه به ما هم توضیح بدین که چه طوری می تونیم عضو بشیم
راه اول باگوشی:
باید یه سیمکارت داشته باشی که بتونی باهش بری اینترنت
اول باید بری توی برنامه Ngage
بعد میری قسمت My Profile
میای روی قسمتی که نوشته Offline
بعد Available to play روش که Select رو بزنی به سایت Ngage کانکت میشه
اگه برای اولین بار با گوشیت وصل بشی ازت میپرسه که شما یوزر دارید یا که میخوای یه اکانت درست کنید
اگه یوزر داشته باشی که نام کاربری و پسوردت رو میدی و کانکت میشه ولی اگه نه اون یکی نوشته رو باید انتخاب کنی
حالا ازت یه نام کاربری . رمز عبور . ایمیل و دیگه یادم نیست چی میخواست!
اگه نام کاربریت موجود نباشه(یعنی اگه قبلا کسی مثل اونو درست نکرده باشه)خیلی راحت ثبت نامت میکنه
اما اگه نام کاربریت ثبت شده باشه
مثلا hichkas رو انتخاب کنی چون قبلا ثبت شده چند تا نام کاربری بهت پیشنهاد میکنه که کلمه مورد نظر هم توش باشه مثل hichkas1 یا همیچین چیزایی
بعد هم این کارا تموم شد میای و با یوزرت کانکت میشی
راه دوم با کامپیوتر
به اینترنت وصل میشی
میری سایت Ngage
اونجا یه یوزر درست میکنی(تمام کارها شبیه کار با گوشی هست)
بعد از اینکه ثبت نام کردی میای و با گوشی به اینترنت وصل میشی و اینبار اون یکی گزینه(اونی که میگه یوزر دارید)رو انتخاب میکنی بعد هم نام کاربری و کلمه عبور رو بهش میدی و کانکت میشی.
فواید عضو شدن توی سایت Ngage
میتونی N-Gage Points هات رو اونجا ثبت کنی
با افزایش N-Gage Pointsها از طرف سایت بهت Level میده
بازیهایی رو که بعضی از امتیازاش رو باید از طریق Multi Player بگیری رو انجام بدی
میتونی رکوردهایی که توی بازیهایی مثل Asphalt 3 رو ثبت کنی
میشه Friends انتخاب Add کنی
میتونی با Friend هات چت کنی و براشون off بزنی
توی قسمت Showroom هم میتونی برترین بازی هفته و بازیهایی که جدید اومدن رو ببینی و اون بازی ها رو به صورت محدود دانلود کنی
و..............
دیگه فکر نکنم از این راحتتر بشه توضیح داد!
*موفق باشید*
سلام یونس جانسلام...
خسته نباشی
دستت هم درد نکنه
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
خوب مثل همه بازیهای دیگه حتما فقط میشه یه مرحله بازی کرد!محدودیت بازی گلف کرک نشده چیه؟
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
یه خبر که مربوط به بازی های Ngage هست:
5 بازی برتر Ngage از طرف سایت Ngage اعلام شده:
![]()
Last edited by mahdi_ctr; 16-07-2008 at 10:10.
با سلام خدمت دوستان.عزیزان برنامه n-gage برای رزولیشن 208*176 هست؟مدل گوشیه من 3250.اگر که این برنامه برای این رزولیشن وجود داره لطف کنید لینکش رو بزارید.ممنون میشم
سلام
دوست عزيز مطمئن نيستم...ولي شما از اين راه بريد...
=================================
نكته:
گوشيتون بايد به آخرين ورژن آپديت باشه...
خب براي مقدمه:
1-اول از همه گوشي و مموريتون رو جداگانه فرمت كنيد، گوشي رو با #7370#* فرمت كنيد...مموري رو هم حتما"با رم ريدر...(فايل هاي مهم رو يه جاي ديگه ببريد مثل عكس و فيلم و...)
2-بعد رم رو داخل گوشي كنيد و يه بار ديگه با گوشي مموري رو فرمت كنيد (واسه محكم كاري)
3-فايل هاتون رو به مموري برگردونيد...
اين كارها براي از بين بردن ويروس احتمالي هست...
حالا شروع كار..
قسمت اول
1- برنامه HelloCarbide.sis رو دان كنيد...
برنامه رو نصب كنيد، دقت كنيد كه اين برنامه بدون آيكون هست...برنامرو باز نكنيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- فايل InstallServer.exe رو دان كنيد...
مخصوص گوشي هاي N71 N73 N77 3250 N93 E65:
حالا برنامه Xplore رو باز كنيد (بايد گزينه show hidden files and folders روشن باشه) سپس بدون اينكه Xplore رو ببنديد ( با دكمه منو ) برنامه HelloCarbide رو باز كنيد، Options -> Menu1 -> Yes رو بزنيد، اگه درست انجام داده باشيد برنامه خود به خود بسته ميشه...حالا به Xplore برگرديد (هيچ برنامه ديگه اي نبايد باز باشه ) و فايل InstallServer.exe رو در آدرس C:/sys/bin كپي كنيد...(اگه bin وجود نداشت يكي بسازيد) حالا از برنامه خارج شيد و گوشي رو Restart كنيد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوم
1- برنامه N-Gage Installer رو دان كنيد...
2- در برنامه N-Gage Installer به قسمت Option رفته و About رو بزنيد، اگه ورژن 1282 بود كه فبها...ولي اگه 1281 بود اين برنامه رو نصب كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت مهم : بعد اين فايل رو تو C:/private/10202be9 بريزيد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت سوم
بازی رو که دانلود کردین اگه با فرمت .ngage بود مستقيم تو فولدر ngage در مموري كارد كپي كنيد;
اگر با فرمت rar بوداون رو Extract كنيد بعد اون فابل exe رو باز کنید و همرو next كنيد اگه جايي تيك خواست بزنيد و next كنيد این صفحه ایه که واسه شما ظاهر میشه:
حالا extarct n-gage file to pc رو بزنیدوبازی رو واستون ذخیره میکنه بصورت یک فایل.اون فایلو به گوشیتون انتقال بدین و در مسیر E:\n-gage کپی کنید.حالا برین تو n-gage و خودش شروع به نصب بازی میکنه!!!
فایل n-gage. بعد از نصب کامل از پوشه N-Gage حذف میشود.
نكته مهم: بهد از نصب تمام بازي هايي كه مي خواستيد، يك بار گوشي رو ريست كنيد و فايل Patch رو نصب كنيد تا بازي ها به صورت فول بشن...
نكته:
همه برنامه هارو روي مموري كارد INSTALL كنيد.
سلام یونس جان
چند تا سوال دارم راجب این راهنمایی:
مگه برای 3250 هم ورژن جدید هست که آپ دیت بشه؟
من N-Gage Installer رو دارم لازم هست که N-Gage Installerـی که گذاشتی رو دانلود کنم؟
ورژن برا من 1281 هست یه بار امتحانی اون برنامه که گذاشتی رو ریختم اما بازم 1281 موند و تغییر نکرد!
بعد وقتی به آخرین قسمت رسیدم هرچی extarct n-gage file to pc رو زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد
میگم نکنه باید TRK رو نصب کنم؟
سلام
مهدي جان تو مگه بازي ها رو نصب نكردي...؟ ديگه لازم نيست كاري كني...واسه كدوم بازي رو ميگي اكستراكت نميشه؟
سلام
چرا نصب کردم
برا خودم نمیخوام برا یکی از رفقا که 3250 داره میخوام
تمام بازی ها اینجوری بود آسفالت . سیمس . اسنیک و....
الان كه همه لينك ها رو عوض كردم...ديگه نيازي به اكستراكت نيست...فقط فايل اصلي رو آپلود كردم...
شاد باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)