تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 506 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

آقا من دارم از دست این ماشین دیوونه میشم. اصلا راضی نیستم ازش. افتضاحه. قبل این سمند داشتم فروختم به امید مصرف کمتر ولی تقریبا پا به پای سمند می سوزونه.چه گلی به سر کچل سربازم بگیرم تا درست شه؟ پیر شدم به خدا. شمع خوب و فیلترهای نو و روغن موتور خارجی و انزکتور تر و تمیز داره. گفتم شاید از اینها باشه مشکلش همه رو عوض کردم. نمایندگی هم نمیبرم که داغونش نکنن (رو سمند همه چی رو باز میکردن و خرت و پرتهای ایران خودرویی مینداختن).دیاگ زدم و چرخها بالانس و باد میزونه ولی تو 150 کیلومتر 20 لیتر سوزوند دیروز. منم معمولا تو ترافیک نمیرم و تو بزرگراه دنده سبک می کنم و پدر دور موتور در نمیارم که مصرف بره بالا اما بازم اینجوریه. موتورش 1.4 EL هستش. البته به نظر خودم موتور بیوک 1970 کمتر میسوزونه و بازدهیش بیشتر از این آهن پارست. چه کنم؟
    سلام ! الان خیلی از 206 های 0 که من دیدم و خوندم توی سایت های مختلف بالای 13 14 میسوزند ! دلیلشم معلوم نیست ولی گفته میشه به مرور زمان کم میشه ! واقعا ایرانخودرو این حرکتو خوب اومده! اول کلی بنزین میزنی بعد که کم میشه ذوق میکنی
    شما هم ایکاش همون ماشینو نگه میداشتی که این ماشین های 0 واقعا اشغالن .. همکار پدر من 405 خریده 14100 میگه از پیکان بهتره! میگه مثل هلو بنزین میخوره ..ناراضی بود از مصرفش ! خلاصه اینکه شما اگر ماشینت 0 هست الان بخوای بفروشی کلی ضرره ! نفروشی بازم ضرره با این مصرف ! احتمالا ماشین شما روغن هم کم میکنه
    خلاصه به نظر من بگرد دنباله بهترین نمایندگی شاید مشکلت حل شد!
    اونوقت میگن کیا سورنتو توی شهر چرا 15 تا میسوزونه ! با اون موتورش! 206 1.4 این همه میسوزونه

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا من دارم از دست این ماشین دیوونه میشم. اصلا راضی نیستم ازش. افتضاحه. قبل این سمند داشتم فروختم به امید مصرف کمتر ولی تقریبا پا به پای سمند می سوزونه.چه گلی به سر کچل سربازم بگیرم تا درست شه؟ پیر شدم به خدا. شمع خوب و فیلترهای نو و روغن موتور خارجی و انزکتور تر و تمیز داره. گفتم شاید از اینها باشه مشکلش همه رو عوض کردم. نمایندگی هم نمیبرم که داغونش نکنن (رو سمند همه چی رو باز میکردن و خرت و پرتهای ایران خودرویی مینداختن).دیاگ زدم و چرخها بالانس و باد میزونه ولی تو 150 کیلومتر 20 لیتر سوزوند دیروز. منم معمولا تو ترافیک نمیرم و تو بزرگراه دنده سبک می کنم و پدر دور موتور در نمیارم که مصرف بره بالا اما بازم اینجوریه. موتورش 1.4 EL هستش. البته به نظر خودم موتور بیوک 1970 کمتر میسوزونه و بازدهیش بیشتر از این آهن پارست. چه کنم؟

ماشین چقدر کار کرده؟ معمولا 206 ها جدید تا 2-3 هزار تای اول همینجوری بنزین میخورند!!! البته این مورد رو من برای 206 های 1.6 دیدم! شما یک کمی دیگه صبر کن کارکردش بیشتر بشه , اگه درست نشد ببر یک نشونی بده.

3. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم اومدم تو کلوپش پرسیدم
    راستش یه هفته پیش که ماشینم پارک بود یه از خدا بیخبر اومده و رو درب سمت راننده و رو کاپوت خط کشیده که خیلی بدجوری معلوم بود از پولیش استفاده کردم کمتر شده ولی بازم معلومه به فلز بدنه نرسیده میشه راهنمائی کنین چیکار کنم که این خطها از بین بره؟
    سلام
    کسی نیست جوابم رو بده ممنون میشم

???????????????????????

داره خودمونی میشه aaamirrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید قبلش یک قلم خش گیر می گرفتی و خش ماشینو سعی میکردی باهاش کامل بپوشونی. بعد اینکه این خط جاشو با یک لکه بزرگ و زشت عوض کرد اون موقع بایستی پولیش میکردی تا تو رنگ ماشین حل بشه و خوشگل و تر و تمیز بشه. خودم رو ماشین قبلیم امتحان کردم شد مثل ماه! در ضمن من شنیدم که میگن زود زود نباید پولیش زد. حالا اساتید بهتر میدونند.

آقا این پسر من 13000 تا کار کرده و روز به روزم بدتر میشه. یه اتفاق جالبی هم که هفته پیش افتاد این بود که ماشین رو روشن کردم که برم دیدم گاز زیر پام شده مثل سوهان خیلی بد بود و یهویی خاموش شد. پشت بندش که روشن کردم ماشین از نظر شتاب و گاز خوری و نرمی یه نموره بهتر شد ولی بازم تنبله البته صد البته که بهتر از قبلش شده!
    جل الخالق!!!!!!!!!!!

6. 2 کاربر از aaamirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

وقتی سرعتم بالای 100 تا میره فرمونم لرزش میگیره دلیلش چیه؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

به احتمال خیلی زیاد چرخ هاتون بالانس نیست
    اگه اتاق هم لرزش داره احتمال اینکه چرخ های عقبتون هم بالانس نباشه زیاده

9. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام

منم با امیر موافقم
    ببرین بالانس روی کار

11. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اینطوری هم که شما میفرمایید نیست
    من خودم یه یکی از همین موتور 1.4 EL مدل تابستون 88 رو دارم و از روز اول که تحویل گرفتم رو مصرف و شتابش زوم کرده بودم تا الان: اوایل تا 4 هزار تا شتابش معمولی بود و مصرف ترکیبیش حدود 8 تا 8.5 بود(دقیقا") ولی بعد از 10هزار تا شتاب ماشین در حد وحشی بالا رفته و مصرف ترکیبی هم حدود 7 شده.
    در کل میتونم بگم با توجه به قیمتش کاملا" ازش راظی ام
    Last edited by kish_770; 30-05-2010 at 19:59.

داره خودمونی میشه aaamirrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اینطوری هم که شما میفرمایید نیست
    من خودم یه یکی از همین موتور 1.4 EL مدل تابستون 88 رو دارم و از روز اول که تحویل گرفتم رو مصرف و شتابش زوم کرده بودم تا الان: اوایل تا 4 هزار تا شتابش معمولی بود و مصرف ترکیبیش حدود 8 تا 8.5 بود(دقیقا") ولی بعد از 10هزار تا شتاب ماشین در حد وحشی بالا رفته و مصرف ترکیبی هم حدود 7 شده.
    در کل میتونم بگم با توجه به قیمتش کاملا" ازش راظی ام
    عزیزم ایران خودرو هستش ها!!!! همیشه یکی رو خوب مونتاژ میکنه یکی رو بد. در کاپوتو ببینی گیج میشی. یک طرفش 4 تا انگشت میره تو طرف دیگش سوزنم رد نمیشه. راستی امروز 1 چیز عجیب دیدم. سرعت بالا میرفتم یهو زدم رو ترمز شدید و ماشین 1 بوق مثل بوق آمپر بنزین زد و فلشرش روشن شد. این تکنولوژی دوست داشتنی مربوط به خود ماشینه؟

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

عزیزم ایران خودرو هستش ها!!!! همیشه یکی رو خوب مونتاژ میکنه یکی رو بد. در کاپوتو ببینی گیج میشی. یک طرفش 4 تا انگشت میره تو طرف دیگش سوزنم رد نمیشه. راستی امروز 1 چیز عجیب دیدم. سرعت بالا میرفتم یهو زدم رو ترمز شدید و ماشین 1 بوق مثل بوق آمپر بنزین زد و فلشرش روشن شد. این تکنولوژی دوست داشتنی مربوط به خود ماشینه؟
    فلاشر هنگام ترمز شدید رو ایرانخودرو خودش فعال کرده از ecu
    سایر 206 های قدیمی هم میتونن این امکان رو فعال کنن
    مثلا میشه double reflactor رو فعال کنی که وقتی نور بالا میزنی نور پایینم روشن میمونه یا مثلا دنده عقب میگیری برف پاک کن عقب بزنه و.....

15. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •