مشکلتون رو یکبار دیگه مطرح کنید و اینکه اگه اروری ظاهر میشه عکس مربوطه رو هم قرار بدید
مشکلتون رو یکبار دیگه مطرح کنید و اینکه اگه اروری ظاهر میشه عکس مربوطه رو هم قرار بدید
سلام به همگی .
دوستان من یه مشکلی که با IDM دارم اینه که فقط 30 تا لینک میتونم بزارم توی صف و بیشتر از این قبول نمیکنه و خود دانلودر Firefox میخواد دانلود کنه !
میخواستم ببینم چطوری میتونم بیشتر 30 تا لینک بهش بدم .
ممنون .
سلام
چه پیغامی میده ؟
هیچ پیغامی نمیده .
بیشتر از 30 لینک که بهش میدم اصلا قبول نمیکنه و با مروگر دانلود میکنه !
مخلصیم .
خوب با یه کرک مطمئن کرک کنین !
کرک هست ؟
سلام
این یه سایت آموزشیه
میخوام صدای گوینده رو دانلود کنم اما نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور میتونم آموزشهای این سایتو بصورت فیلم در بیارم با بصورت HTML ذخیره کنم؟؟؟
ممنون
سلام به همگی .
دوستان تو شکل زیر هرچی تعداد بیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟ اصلا فرقی میکنه ؟
مخلصیم .
قبلا همچین سوالی پرسیده شده بود اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته معمولا سرعت بهتر میشه ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که سرعت اینترنت شم خیلی مهمه کسی که با دایال آپ کار میکنه نباید بیشتر از 4 قسمت کنه فایل ها رو و کسی که حداقل 512 داره بهتره بزاره روی 16 و سرعت های 256 و 128 رو 8 باشه بهتره چون تعداد کانکشن ها میره بالا ولی سرعت جوابگو نیست همیشه در حال Sed Get برای مجوز دریافت اطلاعات میمونه و نمیتونه دانلود رو انجام بده و عملا کانکشن های زیاد باعث میشه سرعت دانلود در این حالت افت پیدا کنه
سلام .
مرسی . من سرویس 1 مگ دارم .
قسمت بالاش سرعت اینترنت رو بذارم روی حداکثر ؟
مخلصیم .
برای لینک هایی که دانلود مستقیم و Resume دار داری بزار روی حداکثر که همون 16 کانکشن میشه و برای لینک هایی که Resume ندارن مثل Rapidshare که وقتی اکانت نداشته باشی با یک کانکشن میشه دانلود رو انجام داد بزار روی 1 ولی اگه اکانت داری بزار روی همون حداکثر 16
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)