شما یه سر به تاپیکای پارس و شاتل و صبا بزن ببین شب چه کارا که نمیکنن.
حالا بقیه کاراشون به کنار ولی دانلودی که همین شاتلیا با eco 128 میکنن 3 - 4 برابر دانلود منه.شاتل تازه جزو شرکت معروفای بی کیفیته.صبا و پارس رو هم که نگو.
الان هم ساعت : 2:21
میزان دانلودم تا بحال : 120 مگابایت !!!
سرعت دانلودمم تو بهترین سرور : متوسط 40
بابا اونا رو که مبینین با سرعت 120 و 130 و 140 دانلود میکنن، ISP های محترمشون سرعتشون روی 1 مگ و 1.5 مگ میبندن برای همین هم سرعت دانلودشون بالاس ،
ولی برای ما یه همچین طرحی نیست و با همون سرعتی که تو قرارداد گفتن داریم استفاده میکنیم
البته این لایزر هم با طرح شتابش میخواسته یه همچین کاری بکنه ولی نه مثل اینا بلکه بهتر،
به این صورت که مثلا شما میای سرویس 128 میگیری و تو روز به همون صورت نرماله یعنی سرعت دانلود 16-18 داری ولی شبانه که استفاده میکنی سرعت تا 1.5 مگ بالا میره و سرعت دانلودت میتونه تا 170-190 برسه ولی در حال حاضر که من پرسیدم گفتن این طرحشون فعلا اجرا نمیشه
بنابراین با این شرایط سرعتای دانلود ما بد نیست و خوبه، یعنی اگه با فرمول : سرعت قرارداد / 8 داری دانلود میکنی سرعتتون استاندارده و اگر بیشترم هست که بهتر
ولی با اینکه سرعت سورف اینترنت توی بعضی ساعات بد میشه رو منم دارم که مربوط به DNS های این شرکته و فکر کنم با استفاده از تاپیک زیر بشه اون رو بهبود داد ( البته خودم تست نکردم )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل اینجا ایرانه نه کره و ژاپن