تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 210 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه metaler-soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

درود .....
    آقا من میخوام 3 تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم ..... جوری که هر 3 کامپیوتر بتونن فایل شیر کنن ..... هر 3 تاشون به هم دسترسی داشته باشن ...... با کابل هم نمیشه وصلشون کرد چون فاصله هاشون زیاده ....... اگه ممکنه یه آموزشی برام بزارید ..... کارم خیلی فوری هستش ..... ممنون میشم اساتید هر چه سریعتر منو راهنمایی کنن و یه آموزش برام بزارن ..... این موضوع رو هم بگم که دفعه اولم هست که این کارو میخوام بکنم .... دیگه خودتون منظورمو بفهمید دیگه
    چه جالب هیچکس جوابی برا سوال ما نداشت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوست عزيز يعني1- فقط كابلو بخرم و همون تنظيمات اي پي در پست اول درسته ؟
    2-مادربردم يكيش asus هست p5gc/mx1333 و يكي ديگشم giga 8i945g هست اينا كارت شبكشون انبرده ب ا استريت ميشه يا نه
    بعد از اين طريق ميشه بازي مثل كانتر دو نفر بازي كرد ؟
    1-بله تنظیمات ip رو باید انجام بدید
    2- اگه پشت کیس جای سوکت شبکه باشه on board هست اما نمی دونم چه مدل هایی از کارت شبکه از این قابلیت پشتیبانی میکنند اکثر لپ تاپ ها این طوری هستند
    3- نی دونم چه بازیه اما اگه از اونهایی هست که میشه با شبکه بازی کرد جواب مثبته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

درود .....
    آقا من میخوام 3 تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم ..... جوری که هر 3 کامپیوتر بتونن فایل شیر کنن ..... هر 3 تاشون به هم دسترسی داشته باشن ...... با کابل هم نمیشه وصلشون کرد چون فاصله هاشون زیاده ....... اگه ممکنه یه آموزشی برام بزارید ..... کارم خیلی فوری هستش ..... ممنون میشم اساتید هر چه سریعتر منو راهنمایی کنن و یه آموزش برام بزارن ..... این موضوع رو هم بگم که دفعه اولم هست که این کارو میخوام بکنم .... دیگه خودتون منظورمو بفهمید دیگه
    شما احتیاج به یه اکسس پوینت داری

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

شما احتیاج به یه اکسس پوینت داری
    اسمش رو زیاد شنیدم....خب چه جوری .... چیکار باید بکنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Margggggg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این میگه طبق شکل زیر انجام بدیم عکسش کجاست ؟؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگر کامپیوتر هات نزدیک به هم هستن مثال در فاصله 20 تا 30 متر از وایرلس کارت استفاده کن البته اگه هزینه واسط مهم نیست؟؟؟وگرنه باید با کابل و کارت شبکه که اغلب روی تمام مادر بورد های جدید هست و نیاز به خرید نداره.ضمنا چند تا سو ال سیستم عامل هات چی هستن ؟؟و هر سه pc هستن یا لپ تاپ ؟و این شبکه رو واسه چی میخوای؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظریم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------

بابا واجب جواب بدید

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام من بالاخره تونستم دوتا كامپيوترو بهم وصل كنم فقط نكته مهم اينه طبق آموزش صفحه اول اين فوروم نيست
    بلكه نيازي نيست در كامپيوتر اول كادر سوم به بعد و پر كنيم در كامپيثوتر دوم هم همينطور لازم نيست فقط كادر اول و دوم مهم هستند
    اما نكته بعدي
    حالا من با يو اس بي اينترنت اي دي اس ال خودمو وصل كردم اما در كامپيوتر دوم اينترنت موجود نيست
    در كامپيوتر اول بعد از نصب درايور كارت مجازي شبكه مودمم يك كارت شبكه برام اضافه شد اونو فعال ميكنم بعد توسط كانكشن نقطه به نقطه به نت وصل ميشم اما در كامپيوتر دوم وقتي اولي وصله به نت وصل نميشه كانكشن نقطه به نقطه رو هم شير كردم كارت شبكه مجازيشم شير كردم باز وصل نميشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

دوست عزیز اگر کامپیوتر هات نزدیک به هم هستن مثال در فاصله 20 تا 30 متر از وایرلس کارت استفاده کن البته اگه هزینه واسط مهم نیست؟؟؟وگرنه باید با کابل و کارت شبکه که اغلب روی تمام مادر بورد های جدید هست و نیاز به خرید نداره.ضمنا چند تا سو ال سیستم عامل هات چی هستن ؟؟و هر سه pc هستن یا لپ تاپ ؟و این شبکه رو واسه چی میخوای؟؟؟
    سلام
    هر 3 تا pc هستن
    سیستم عاملها ویندوز xp هست
    یه بار این کارو یکی انجام داده تو اون شرکت....ولی الان یارو گذاشته رفته و مجبورم که من ردیفش کنم....منظورم از این حرف این بود که هر چی که لازمه برای این کار تو شرکت هست....فقط من باید یه جوری اونارو به هم وصل کنم....شرکت adsl داره ولی برا هر سیستم یه مودم adsl نذاشتن...یه مودم وایرلس داره به اضافه یک چیزی شبیه به یه آنتن که رنگ توسی داره (اسمش رو نمیدونم) و خورده پشت کیس سرور....به اضافه یه چیزی شبیه به فلش که رنگش مشکیه (اسمش رو نمیدونم) و 3 تا ازش موجوده و برندشم D-Link هست و با پورت usb به سیستم ها وصل هست....حالا من باید با این چیزایی که گفتم اینترنت رو رو هر 3 تا سیستم share کنم به اضافه اینکه باید هر 3 تا سیستم رو با هم شبکه کنم طوری که هر 3 تا همدیگرو ببینن

حالا اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید
    فقط یه چیزایی فهمیدم که مثل اینکه به قسمت run ویندوز هم ربط داره و مثل اینکه باید تو اونجا ip ها رو ping کنم ولی نمیدونم این ip ها رو از کجا بیارم...فقط در همین حد میدونم
    ممنون میشم یه راهنمایی جامع و کامل برا من بزارید....واقعا خیلی ضروریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •