چه جالب هیچکس جوابی برا سوال ما نداشت![]()
چه جالب هیچکس جوابی برا سوال ما نداشت![]()
1-بله تنظیمات ip رو باید انجام بدید
2- اگه پشت کیس جای سوکت شبکه باشه on board هست اما نمی دونم چه مدل هایی از کارت شبکه از این قابلیت پشتیبانی میکنند اکثر لپ تاپ ها این طوری هستند
3- نی دونم چه بازیه اما اگه از اونهایی هست که میشه با شبکه بازی کرد جواب مثبته
شما احتیاج به یه اکسس پوینت داری
اسمش رو زیاد شنیدم....خب چه جوری .... چیکار باید بکنم؟؟؟؟
آقا این میگه طبق شکل زیر انجام بدیم عکسش کجاست ؟؟
دوست عزیز اگر کامپیوتر هات نزدیک به هم هستن مثال در فاصله 20 تا 30 متر از وایرلس کارت استفاده کن البته اگه هزینه واسط مهم نیست؟؟؟وگرنه باید با کابل و کارت شبکه که اغلب روی تمام مادر بورد های جدید هست و نیاز به خرید نداره.ضمنا چند تا سو ال سیستم عامل هات چی هستن ؟؟و هر سه pc هستن یا لپ تاپ ؟و این شبکه رو واسه چی میخوای؟؟؟
چه جالب هیچکس جوابی برا سوال ما نداشت
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
بابا واجب جواب بدید
سلام من بالاخره تونستم دوتا كامپيوترو بهم وصل كنم فقط نكته مهم اينه طبق آموزش صفحه اول اين فوروم نيست
بلكه نيازي نيست در كامپيوتر اول كادر سوم به بعد و پر كنيم در كامپيثوتر دوم هم همينطور لازم نيست فقط كادر اول و دوم مهم هستند
اما نكته بعدي
حالا من با يو اس بي اينترنت اي دي اس ال خودمو وصل كردم اما در كامپيوتر دوم اينترنت موجود نيست
در كامپيوتر اول بعد از نصب درايور كارت مجازي شبكه مودمم يك كارت شبكه برام اضافه شد اونو فعال ميكنم بعد توسط كانكشن نقطه به نقطه به نت وصل ميشم اما در كامپيوتر دوم وقتي اولي وصله به نت وصل نميشه كانكشن نقطه به نقطه رو هم شير كردم كارت شبكه مجازيشم شير كردم باز وصل نميشه
سلام
هر 3 تا pc هستن
سیستم عاملها ویندوز xp هست
یه بار این کارو یکی انجام داده تو اون شرکت....ولی الان یارو گذاشته رفته و مجبورم که من ردیفش کنم....منظورم از این حرف این بود که هر چی که لازمه برای این کار تو شرکت هست....فقط من باید یه جوری اونارو به هم وصل کنم....شرکت adsl داره ولی برا هر سیستم یه مودم adsl نذاشتن...یه مودم وایرلس داره به اضافه یک چیزی شبیه به یه آنتن که رنگ توسی داره (اسمش رو نمیدونم) و خورده پشت کیس سرور....به اضافه یه چیزی شبیه به فلش که رنگش مشکیه (اسمش رو نمیدونم) و 3 تا ازش موجوده و برندشم D-Link هست و با پورت usb به سیستم ها وصل هست....حالا من باید با این چیزایی که گفتم اینترنت رو رو هر 3 تا سیستم share کنم به اضافه اینکه باید هر 3 تا سیستم رو با هم شبکه کنم طوری که هر 3 تا همدیگرو ببینن
حالا اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید
فقط یه چیزایی فهمیدم که مثل اینکه به قسمت run ویندوز هم ربط داره و مثل اینکه باید تو اونجا ip ها رو ping کنم ولی نمیدونم این ip ها رو از کجا بیارم...فقط در همین حد میدونم
ممنون میشم یه راهنمایی جامع و کامل برا من بزارید....واقعا خیلی ضروریه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)