تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره STALKER چیست؟

راي دهنده
164. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی رویایی بود

46 28.05%
  • خیلی حال داد

55 33.54%
  • بد نبود

20 12.20%
  • اصلان حال نداد

43 26.22%
صفحه 71 از 105 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1048

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

جناب optimus شما یه بار میگی نسخه بعد نداره یه جای دیگه میگی داره و فلانه...!
    بالاخره کدوم یکی رو قبول کنیم؟
    من که امیدوارم نسخه بعدیش هم بیاد...چون باهاش خیلی حال کردم
    سلام دوست من
    فعلان شایعاتی در فرم ها پیچده به نام
    S.T.A.L.K.E.R. 3: Apocalyptic
    یک سایتی روسی هم خبرش رو داده ولی چون روسی نوشته کسی سر در نمی یاره
    دوست من می گن که این نسخه از موتور پر قدرت CryEngine2
    که اگر استفاده بشه واقعان عالیه می شه
    در همون قسمت پست بعدم یکی از دوستان در مورد موتور CryEngine2 توضیح داد ( کاربر : 779)

که توضیحات خوبشون رو در مورد این موتور میزارم ( یا مطالب که پیدا کردن) به حال ممنون از کابر 779 با تشکر

CryENGINE 2

CryENGINE 2 نسخه تکامل یافته CryEngine یعنی موتوری که بازی FarCry بر مبنای آن ساخته شده است می باشد. این موتور که قویترین موتور بازی سال انتخاب شده است توسط شرکت آلمانی Crytek ساخته شده است.

ویژگی های این موتور به شرح زیر است:
    - ابر های حجم دار
    - نورپردازی پویا و استفاده نکردن از سایه های از پیش ساخته
    - طراحی سه بعدی اقیانوس با امواج آن که با توجه به جهت و قدرت وزش باد شکل گرفته و دارای سایه و ... هستند.
    - موشن بلور (مات شدن تصویر در هنگام حرکت) در هر دو حالت حرکت دوربین و حرکت اجسام
    - سایه نرم و واقع گرایانه اجسام در هنگام بازی
    - برداشت واقع گرایانه حالات روحی صورت از مدلها
    - پراکندگی در لایه های زیرین (اگر با Editor کار کرده باشید متوجه میشید منظورم چیه)
    - ساختمانهای تخریب پذیر که به بازیکن قدرت برنامه ریزی بیشتری میدهد
    - گیاهان تخریب پذیر (حتی برگها) برای گمراه کردن هوش مصنوعی دشمنان و استفاده از تاکتیک های گوناگون توسط بازیکن
    - فیزیک پیشرفته که باعث تغییر در حرکت پلهای انعطاف پذیر, درختان, حرکت بازیکن و باران در اثر وزش باد میشود.
    - نابودی وسایل نقلیه به صورت های مختلف (از پیش مشخص نشده)
    - نورپردازی HDR
    - محیط کاملا تخریب پذیر
    - سیستم پیشرفته بافتها و ذرات برای مثال آتش یا بارانی که توسط نیرویی مانند باد تحت تاثیر قرار میگیرند
    - سیستم تغییر زمان با افکت طلوع و غروب خورشید
    - شعاع و پرتوی نور در هنگام عبور از آب و یا هر شی با جزییات بالای هندسی
    - شکست نور که باعث افزایش حس عمق تکسچرها میشود
    - نمایش فواصل دور تا حدود 16 کیلومتر در مقیاس بازی
    - سیستم انیمیشن به وسیله پارامترهای استخوان بندی!! (دو بار بخونیدش میفهمید)

همچنین این موتور از تکنیک های سایه زنی 2.0 و 3.0 با DirectX 9 و 4.0 با DirectX 10 سود میبرد.
    این موتور به صورت خودکار تعداد تریدهایی (فعالیت هایی) که CPU شما قادر به انجام دادن آن در یک زمان است را دریافته و محاسبات خود را بین آنها تقسیم میکند. به همین منظور موتور با CPU های چند هسته ای و HT سازگار است.
    این موتور با هر دو سیستم 32 و 64 بیتی سازگار و در حالت 64 بیتی 10 الی 15 درصد در هر فعالیت یا ترید افزایش پرفورمنس دارد.
    لازم به ذکر است این موتور از هیچ گونه کارت و پروسسور فیزیکی شبیه به AGEIA PhysX یا امثال آن استفاده نمیکند به علتی که این موتور بازی دارای یک موتور گرافیکی به نام CryPhysics ساخته خود شرکت CryTek است.

از سایر ویژگی های آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
    - ادیتور مراحل کاملا یکپارچه CryEngine Sandbox2
    - ترکیب نرم رندرینگ درون و بیرون محیط. پشتیبانی از DX10,9 و کنسولهای PS3 و XB360
    - فیزیک: پشتیبانی از وسایل نقلیه, بدنهای سخت, مایعات, لباسها و بدنهای نرم ( و همچنین فیزیک ragdoll)
    - سیستم انیمیشن: پخش انیمیشنها بر اساس کی فریم ها و ترکیب با افکتهای سینمایی و شبیه سازی های فزیکی. همچنین توجه ویژه ای به حرکت نرم انسانها در شرایطی همچون پلک زدن, قرار داشتن روی سطح نا هموار و .... شده است.
    - هوش مصنوعی: قابلیت هوش مصنوعی تیمی و تک نفره بر اساس اسکریپت نویسی که اجازه طراحی دشمن و ... را بدون نوشتن یک خط کد C++ فراهم میسازد.
    - سیستم صدای Data-driven: گارانتی کتابخانه (dll) های FMOD باعث شده است که به توان به راحتی صداها را با هر کیفیت و تنظیمی اجرا کند.
    - سیستم پویا موزیک: تغییر و ترکیب موزیک ها بر اساس رویدادهای مختلف در بازی و پشتیبانی از Dolby Digital 5.1
    - سیستم شبکه مشتری و میزبان: این سیستم برای نسل جدید بازیهای چند نفره بازنویسی شده است و دارای تاخیر بسیار پایین و پشتیبانی از تعداد نامحدودی از بازیکنان است.
    - شیدرها: سیستم اسکریپتینک که برای ترکیب مختلف تکسچرها با پشتیبانی از تکنولوژی های per-pixel lighting, bumpy reflections, refractions, volumetric glow effects, animated textures, transparent computer displays, windows, bullet holes, و shiny surfaces
    - سطح زمین: استفاده زا سیستم پیشرفته heightmap و کم کردن پلیگانها برای ساخت محیط بزرگ و واقع گرایانه. با 16 کیلومتر نمایش فاصله
    - اشیای Voxel (بعدی موازی با یکی از پیکسلهای اجسام سه بعدی (طراحی اشیاء سه بعدی)): این موتور به شما اجازه ساخت اجسام هدسی ای رو میده که یک سیستم heightmap نمیتونه پشتیبانی کنه. برای مثال ساخت کانالها, سنگها و ...
    - نورپردازی و سایه ها: یک ترکیب پیشبینی شده و هوشمندانه خواص که باعث به وجود آمدن سایه های rael-time و انعطاف پذیری محیط شده. شامل رزیلوشن بالا, زاویه صحیح و سایه نرم در محیط های بسته. پشتیبانی پیشرفته از تکنولوژی بافتها و ذرات و پشتیبانی از هر گونه تکنولوژی در رابطه با نورپردازی بافتها.
    - مه: پراکندگی مه ناهمگن با پشتیبانی از لایه ها برای تاثیر بیشتر و افزایش واقع گرایی اتمسفر
    - پشتیانی کامل و جامع از Polybump 2
    - سیستم اسکریپ نویسی: بنا شده بر اساس زبان معروف LUA که راحی آسان برای تدوین و تغییر پارامترهای بازی بدون نوشتن حتی یک خط کد C++ در اختیار شما میگذارد.
    - Flow graph: بردارهای جریان به سازنده این امکان را میدهد که بدون نوشتن حتی یک خط کد هوش مصنوعی بازی را با رسم خط و مکعب برنامه ریزی کند.
    - ماژول مداری: نوشته شده به زبان C++ در چندین DLL همراه با توضیحات و مطالب اضافی جهت فهم.
    - Multi-threading: پشتیبانی از CPU های چند تریدی, چند هسته ای و چند پردازنده ای و جداسازی بخشهای مختلف محاسبات نظیر هوش مصنوعی و فیزیک و واگزاری هر یک به یک ترید با توجه ب تعداد تریدها.
    - 64-Bit: پشتیبانی از سیستم های 64 بیتی برای پشتیبانی از مموری بیشتر

بازیهایی که از CryEngine 2 استفاده میکنند:
    Crysis: ساخت شرکت Crytek و عرضه شده در 16 نوامبر 2007
    Crysis Warhead: ساخت شرکت کرایتک و بر اساس نسخه بروز رسانی شده CE2
    Entropia Universe: از استادیوی سودانی Mindark و عرضه در اواخر 2008
    Merchants of Brooklyn: از شرکت Paleo Entertainment
    The Day: از استادیوی Reloaded
    Blue Mars: از Avatar Reality, inc.
    Vigilance: یک بازی برای استفاده نظامی ساخت گروه The Harrington Group
    همچنین ساخت یک بازی با سبک MMORPG از XMLGames و دو بازی دیگر از Crytek هم تایید شده است.

2. این کاربر از sinaset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون...عجب موتوری ساختن
    توضیحات رو که خوندم مخم سوت کشید...ببین برای یه بازی چه کار کردن
    این همه ویژگی که این موتور داره میشه باهاش یک ابر بازی رو ساخت
    حالا همه این قدرتهایی که این موتور داره استفاده میشه...یا فقط از مقداریش میشه استفاده کرد؟
    یعنی الان خود فارکرای همه این ویژگی ها رو داره؟!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

جناب optimus شما یه بار میگی نسخه بعد نداره یه جای دیگه میگی داره و فلانه...!
    بالاخره کدوم یکی رو قبول کنیم؟
    من که امیدوارم نسخه بعدیش هم بیاد...چون باهاش خیلی حال کردم
    ببین بحث من در جواب sinaset بود که گفته بود نسخه بعد Clear Sky کی میاد گفتم Clear Sky نسخه بعدی نداره چون Clear Sky داستانش قبل از Shadow of Chernobyl هست. در حقیقت Clear Sky میشه شماره 1 و shadow of Chernobyl میشه شماره 2 ولی شماره گذاری نباید کرد. بعد من کجا گفتم داره؟؟؟ گفتم ممکنه درحل ساخت باشه ممکنه نباشه. معلوم نیست. ولی داستان Chernobyl و The Zone با ازبین رفتن C-Consicecness در Shadow of Chernobyl دیگه تموم شد.

5. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

ببین بحث من در جواب sinaset بود که گفته بود نسخه بعد Clear Sky کی میاد گفتم Clear Sky نسخه بعدی نداره چون Clear Sky داستانش قبل از Shadow of Chernobyl هست. در حقیقت Clear Sky میشه شماره 1 و shadow of Chernobyl میشه شماره 2 ولی شماره گذاری نباید کرد. بعد من کجا گفتم داره؟؟؟ گفتم ممکنه درحل ساخت باشه ممکنه نباشه. معلوم نیست. ولی داستان Chernobyl و The Zone با ازبین رفتن C-Consicecness در Shadow of Chernobyl دیگه تموم شد.
    سلام دوست من
    بله من می دونم که clear sky داستانش قبل از Shadow of Chernobyl و برای یه سری توضیحات هم بود clear sky
    مثلان در Shadow of Chernoby یکی از ماموریت این بود که خودت رو بکشی که هیچ وقت تمام نمی شود
    که از دوستان شنیده بودم در نسخه clear sky توضیح داده می شه
    مثل اینکه تاپیک stalker clear sky رو خودم به وجود اوردم و بروز رسانیش می کردم
    و یکی از طرفدارن استالکر هستم.

مشخص نیست نسخه بعدی کی میاید یا اصلان میاید
    ولی من احتمال می دم که بیاید احتمالشم هم 80 تا 70 % است ( با توجه به شعیاتی که پیچیده)
    البته این نظر منه فقط
    Last edited by sinaset; 10-02-2009 at 13:26.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ساملیک!
    بچه ها این ورژن سره کاریه؟

فقط اون zone اولش فرق داشت بقیش همون قبلیه که؟

چی کار کنم؟ پاکش کنم؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه بابا سر کاری کجا بود...!
    شما اصلا یک ماموریت هم انجام دادی؟
    انواع اقسام ماموریتها توی این بازی وجود داره
    تازه میتونی بری با گروه های دیگه هم متحد بشی
    من که میگم بازی رو ادامه بده
    صفحه های قبل رو هم بخونی می بینی که بقیه هم از این بازی راضی بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

............ .......................... ........................ .................
    سلام به همه دوستان.
    من چند وقتیه بازی stalker c.s رو گرفتم. قبلا که ارور عدم وجود دی وی دی در دستگاه میداد. اما کرکش رو که دانلود کردم وارد بازی شد اما نه بصورت کامل. ..
    منو بازی کامل میاد اما قسمتی که میخواد بازی رو لود کنه و وارد بازی بشه از بازی خارج میشه به ویندوز.
    ایراد کار چیه؟؟؟
    کسی میتونه کمک کنه بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو بازی S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky یه جا گیر کردم
    تو اول مرحله دوم از تو یه غار میای بیرون بعد چند متر که جلوتر میری تیر بارون میشی هیچ
    راه دیگه ای هم نیست فقط یه راه هست که اونم پر از دشمنه هوا هم تاریکه اسم مرحلشم
    هست gordon
    ممنون

11. این کاربر از behroz3666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اونجا رو باید برگردی
    از همون غاری که اومدی بیرون

باید بری بالای نقشه از اونور بیای

نه بابا سر کاری کجا بود...!
    شما اصلا یک ماموریت هم انجام دادی؟
    انواع اقسام ماموریتها توی این بازی وجود داره
    تازه میتونی بری با گروه های دیگه هم متحد بشی
    من که میگم بازی رو ادامه بده
    صفحه های قبل رو هم بخونی می بینی که بقیه هم از این بازی راضی بودن
    ماموریت که یه 10-20 تایی انجام دادم
    تا اونجا که یادمه فقط اون zone آول فرق داشت بقیش دیگه همون داشتانه قدیمه

فعلا جاتون خالی پاگیر farcry 2 شدم

13. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو بازی s.t.a.l.k.e.r. - clear sky یه جا گیر کردم
    تو اول مرحله دوم از تو یه غار میای بیرون بعد چند متر که جلوتر میری تیر بارون میشی هیچ
    راه دیگه ای هم نیست فقط یه راه هست که اونم پر از دشمنه هوا هم تاریکه اسم مرحلشم
    هست gordon
    ممنون
    سلام دوست من
    برای رد شودن از این تیربار چی
    قبل از هر چیز سعی کن خوردنی و اون بانداج و جعبه کمک ها اولیه رو با خود بیاری
    یه درختی اون پایین است تا اونجار رو شیفت بگیر بعد پشت درخت قایلم بشو سریع یه چندتا بانداج ( برای جلوگیری از خونریزی) و جعبه کمک ها اولیه استفاده کن
    بعد از پشت درخت در بیار و سریع به سمت راست برو چند متری که ازش دور شودی دیگه بهت شلیک نمی کنه

فعلا جاتون خالی پاگیر farcry 2 شدم
    سلام
    گرافیکش خوبه
    ولی مراحلش کمک کم یه جواری برام تکراری شود
    و سوارشودن ماشین و هی از یک نقطعه به نقطعه دیگه رفتن حوصلم سر برد
    من تا نقشه دو بازی رفتم
    دیگه از خوشم نیومد پاکش کردم
    به نظر بازی خوبی نبود .

15. این کاربر از sinaset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •