آقای piroooz عکسهاتون بدنیست ولی توی همشون کادربندی خوب نیست !
آقای esesdijital تبریک میگم عکستون خیلی خوب شده !
آقای ALI.XFX عکس خوبی نیست نور خورشید خیلی زیاده !
موق باشید !
این هم از طرف من :
![]()
Last edited by esesdijital; 06-04-2009 at 13:02. دليل: مسير سد تبارك واقع در محور قوچان- درگز
سلام
ممنون از اينكه دقت ميكنيد و چشم حتما از اين به بعد حجم رو كم خواهم كرد در ضمن من عيد فقط رفتم طبس چند تا عكس گرفتم در عين حال در سفر بعدي چشم حتما اين كارو خواهم كرد
عکس خیلی خیلی قشنگیه.کیفیت رنگ ها عالیه.
آفرین.
فقط با اجازه تون من یه نکته ای رو عرض کنم و اون هم این که وقتی توی یه عکس،ترکیبی از آسمان و زمین رو دارین،سعی کنین نسبت یک سوم برای آسمان و دو سوم برای زمین رو رعایت کنین.اینجوری عکس خیلی زیباتر میشه.
توی این عکس،اگه میخواستین تصویر رو بکشین پایین تر،ترکیبش کلا به هم می خورد.بنابراین بهترین راه حل،یه خورده زوم بود.بنده با اجازتون این زوم رو انجام دادم و نتیجش اینی شده که پایین هست.ببخشید که بی اجازه تو عکستون دست بردم.
عکس اصلی:
عکس بعد از یه خورده زوم:
![]()
و اساتید محترم لطفا یه راهنمایی در مورد این 3 عکس بفرمایید دوربین canonدوستان و اساتید محترم لطفا یه راهنمایی در مورد این 3 عکس بفرمایید دوربین canon
سلام به همگي . من تازه دوربين خريدم . ميشه نظرتون رو راجع به اين عکسها بگيد.
دوربينم هم کانن sx 10
[quote=Senator_F;3663232]عکس خیلی خیلی قشنگیه.کیفیت رنگ ها عالیه.
آفرین.
فقط با اجازه تون من یه نکته ای رو عرض کنم و اون هم این که وقتی توی یه عکس،ترکیبی از آسمان و زمین رو دارین،سعی کنین نسبت یک سوم برای آسمان و دو سوم برای زمین رو رعایت کنین.اینجوری عکس خیلی زیباتر میشه.
توی این عکس،اگه میخواستین تصویر رو بکشین پایین تر،ترکیبش کلا به هم می خورد.بنابراین بهترین راه حل،یه خورده زوم بود.بنده با اجازتون این زوم رو انجام دادم و نتیجش اینی شده که پایین هست.ببخشید که بی اجازه تو عکستون دست بردم.
عکس اصلی:
عکس بعد از یه خورده زوم:
[/quote
سلام
اختيار داريد ما هنوز اول راهيم اتفاقا هدف اصلي اومدن من توي اين تايپيك استفاده از نظرات و تجربيات شما اساتيد هستش كه اميدوارم بتونم شاگرد خوبي براي شما باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)