mamnon dost khobam
vali hamoon avl marhale raftam e ja bood bardashtamesh tabaghe bala ham bood vali vaghti miram pishe in mojasame hich chizi nemiyad ke saresho bezaram yani bug bazie???
Man beramn font farsi benevisam ta fosham nadadid
mamnon dost khobam
vali hamoon avl marhale raftam e ja bood bardashtamesh tabaghe bala ham bood vali vaghti miram pishe in mojasame hich chizi nemiyad ke saresho bezaram yani bug bazie???
Man beramn font farsi benevisam ta fosham nadadid
بايد روبروي مجسمه بايستيد علامت دست مياد![]()
سلام.من توی مرحله ی بعد از تقویم گیر کردم.بعد از تموم کردن تقویم از راهروی وسط محوطه رفتم پایین.بعدش رسیدم به یه جایی که 8 تا مجسمه هستش که دور یک سنگ نشستن.دستشون هم عصا هست.باید 4 تا سنگ ابی-نقره ای -زرد -قرمز رو از توی چهار تا اتاق پشت هر مجسمه بیاری.من همشون رو اوردم فقط مونده سنگ زرد.نمی تونم برم توی اتاقی که سنگ زرد اونجاست.نمی تونم هیچ راهی پیدا کنم.کمکم کنید!
شما يك عكس از محيط دورش بزاريد تا راهش رو بگم
مشکلم حل شد.حالا رسیدم به اونجایی که از دهان اژدها آب آبی رنگی میریزه.همون که مجسمه ثور زیرش هستش.هی باید سطح اب رو ببری پایین.
سلام نمیدونم من ویندوز تازه ریختم الان که این بازی و باز میکنم یه ارور میده من میخوام بدونم این اررور چیه که بعضی وقتها یه جا گیر میده ؟
![]()
سلام خدمت دوستان بازی خور عزیز...
من توی یک مرحله ی توم ریدر گیر افتادم،همونجایی که سطح آب دو مرحله میاد پایین...همه ی کارها را انجام دادم مثلا از تو اون اتاقک چیی رو گرفتم و از چشم مجسمهی بزرگ هم یک شیء طلایی رنگ رو گرفتم ولی باز نمیدونم چیکار کنم،لطفا راهنمایی کنین.اینم عکس مرحله:
![]()
يعني شما الآن داريد برميگرديد بالا؟!
اگر آره ، بايد به كمك قلابهايي كه به دهنه مار وصله بريد بالا و بايد سريع باشيد چون آب خيلي زود مياد بالا![]()
سلام نمیدونم من ویندوز تازه ریختم الان که این بازی و باز میکنم یه ارور میده من میخوام بدونم این اررور چیه که بعضی وقتها یه جا گیر میده ؟
به نظرتون یه نسخه دیگه ویندوز نصب کنم؟؟/
من دو بار اینو نصب کردم بازم همین مشکلو داشت
![]()
سلام دوستان گلم
تامب رايدرو تمام كردم به خاطر اين بازي رفتم يه كارت گراف خريدم
من چون Englisham خوب نيست زياد متوجه موضوع بازي نشدم
دوستان اگه ميشه يه نقد تز بازي تنظيم كنن ممنون ميشيم
من Tomb raidero از شماره 1 بازي كردم تا همين شمارش
كه از Legend گرافيك و موضوع بازي عوض شد كه من از موضوع سر در نياوردم
اين اخرين شملرشم كه بازي كردم به جاي New Game يه promt به نام Treasure hunt اگه اشتباه نكنم اومده كه يه راست از رو قايقش مياد كه تمام درها بازه اين براي چيه تمام درها كه باز كرديم بازه و ب راهتي ميشه ادامه داد
بهد اين دمو هاش چرا ذخيره نشد؟ دلم ميخواد باز ببينم دمو اخرشو
ممنون يكه داستانشو توضيح بده
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)