10 عدد دی وی دی
بیش از 40 گیگا بایت تمپلیت مانستر به همراه فونت ها و اوگو ها و آیکونهای مانستر
از سری زیر 1000 الی 18000
در صورت درخواست میل بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10 عدد دی وی دی
بیش از 40 گیگا بایت تمپلیت مانستر به همراه فونت ها و اوگو ها و آیکونهای مانستر
از سری زیر 1000 الی 18000
در صورت درخواست میل بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . نبود ؟؟![]()
فکر نميکنم قالبي که منحصراً در همين رابطه ساخته شده باشه پيدا کنيد. من به شما يه پيشنهاد ميدم: برين سايت TemplateMonster.com يه قالب که به نظرتون ظاهرش به کارتون ميخوره رو انتخاب کنيد و اينجا اعلام کنيد. من هم ميگردم يا خودش يا مشابهش رو پيدا ميکنم و بعد تغييرش ميديم تا بشه اونچه که شما ميخوايد.![]()
in 9794 ke demo e fadat sham...
سلام .
![]()
قالب 9794 که گذاشتم دمو نيست که! هم فايلهاي PSD داره، هم فونتها و هم سورس OSCommerce. از کجا نتيجه گرفتي که دموئه؟
آقا پيدا کردم!
اين يکيش:
شماره 11541:
لينک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قالب شماره 15961:
اينو هم خودم دارم. خواستي بگو تا برات آپلود کنم.
![]()
درود بر همگی !
من میخوام طراحی وب رو از صفر شروع کنم
چه راهنمائی میتونید بکنید ؟![]()
باتشکر فراوان اگه ممکنه اینم لطف کنید . راستی میشه یکمی در مورد نحوه استفاده قالب توضیح بدین؟؟ توی هاست کپی کردم ولی نتونستم استفاده کنم.
لطف بزرگی در حقم می کنید.![]()
قالب رو آپلود میکنم.
برای استفاده از قالب، شما با طراحی وبسایت آشنایید؟ اگه آشنا نیستید فکر نکنم بتونید به آسونی به سایت مورد نظرتون برسید. من یه پیشنهاد دارم. من گروه طراحان رو میشناسم. میخواید شماره تماس بدم تا باهاشون مشورت کنید؟
ولی اگه یه سایت ساده میخواید فکر کنم این روش کارتون رو راه بندازه: فایل index.html رو توی نرمافزار Front Page یا این برادر کوچیکش که تازه اومده Expression Web باز کنید، محیط کارشون شبیه Word هست؛ تغییرات رو اعمال کنید، ذخیره کنید و کل پوشهی html رو توی هاستتون آپلود کنید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)