دستت درد نکنه.356996016649963
دستت درد نکنه.356996016649963
سلام دوستان
من خیلی نیاز دارم این هم ایمیل منsurimath955@yahoo.com
فایل کی وشماره سریال گوشی وپسورد وscr در آدرس زی قرار دارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو سایت symbian Sign به قسمت سرویس انلاینش رفتم و برنامه رو که بهش دادم ساین کنه تو صفحه بعد این پیغام رو میده
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x2000da3a
حالا باید چکارکنم
فكر نميكنم سايت خراب باشه. آپديتي كه شما ازش صحبت مي كني همين الان صورت گرفته. همونايي كه تو فايل pdf توضيح داده.
در مورد publisher id يه سري به سايت trustcenter.de بزنيد. البته براي يه valid publisher id براي يك سال ناقابل 200 دلار مي خواد. شما درست ميگي فايل cer رو ميده ولي نه فقط account و publisher id بلكه فايل pkg. نوشتن برنامه و... رو هم واسه دادن فايل cer مي خواد.
بخش Certified Signed از زير مجموعه Submissions رو يه نگاهي بندازين.
سلام عزيز خوشحالم كه شما اومدين و توي اين تاژيك نظر دادين.
در مورد اينكه گفتيد من گفتم سايت خرابه من منظورم از خراب بودن اين نبود كه سايت خرابه و بالا نمي آيد يا همچين چيزي منظور من اين بود كه اين سايت مثل قبل كار نميكنه به راحتي فايل cer رو نميده.
خوشحالم كه فايل pdf رو نگاه انداختي اگه بري توي صفحه 14 اين فايل مي فهمي منظور من چي هستش چون طبق چيزهاي نوشته شده توي اين صفحه همه چي مثل سابق هستش و فايل Cer رو بايد در اختيار كاربرانش قرار بده البته از روش گفته شده كه درست مثل سابق هستش و از طريق Reguset بايد فايل رو بده درست مثل سابق و حتي نياز به publisher id هم نداره.
در مورد سايتي كه گفتي بله من همون روزهاي اول اين سايت رو ديدم ولي طبق نوشته هاي pdf ساختن فايل cer از طريق روش دوم به publisher id احتياج نداره.
منتظر جواب شما هستم.
موفق باشي
سلام منم فايل سر ميخام آي ام اي آي هم اينه359568017178842ممنون
دمت گرم sarmast65_ata کارت درسته.اگه سایتش درست شدفایل رو آپلود کن برام.
IMEI 358641018322742
ClubMilad [at] yahOo [dot] cOm
Last edited by ClubMilad; 17-03-2008 at 13:41.
سلام سرمست جون.آقا Cerفایل ما حشضر نشد؟
IMEI o یه بار دیگه میزنموهروقت درست شد سایتش زحمتشو بکش.
دستت طلا
IMEI:035703301-371915-8
دوستان، رو درست شدن این سایت حساب نکنین.فقط ساین آنلاین مجانیه که اونم اکثر برنامه ها رو جواب نمی ده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)