عشق یعنی وقتی دور هستید دلتنگ شوید ولی از اندرون احساس گرما کنید,چون در قلبتان به هم نزدیک هستید...
عشق یعنی وقتی دور هستید دلتنگ شوید ولی از اندرون احساس گرما کنید,چون در قلبتان به هم نزدیک هستید...
Last edited by amir2011; 07-01-2008 at 02:47.
خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمانش بریزم ، خدایا کمکم کن تا در عشق او بهترین و شیرین ترین باشم ، به من کمک کن تا سرودن عشق را به هنگام طلوع آفتاب روی هر بام بر لبانش جاری سازم و راز عشق را در گوشش سر دهم ، خداوندا او رانگه دار که من به عشق او زنده ام ...!!
گلم: می بینی هنوز همونم؟ همونقدر عاشق ، همونقدر بی دل ، هر روز که میگذره نگاهت عاشق ترم میکنه و لبخندت شیفته ترم ، خدا میدونه چقدر به خاطر نبودنت گریه میکنم...!!
با غمت ای آشنا هر شب هم آغوشم نکن
هر چه میخواهی بکن اما فراموشم نکن
اذ سمیم غلبم و با طمام وجودم دوصط دارم(بی سوادم ولی دل که دارم)
می دونی رابطه 2 تا چشم چیه ؟با هم پلک میزنند با هم حرکت می کنند با هم گریه می کنند با هم می بینند با هم می خوابندگرچه هر گز همدیگرو نمی بینند! دوست هم همین جوریه! زندگی بدون دوست جهنمه!دوست من.
مي دوني فرق تو با جريان خون چيه؟ جريان خون وقتي وارد قلب ميشه بر مي گرده اما وقتي تو وارد قلبم ميشي ديگه بر نمي گردي و براي هميشه مي موني
وقتی کسی به دل نشست نشستنش مقدسه
حتی اگه تو رو نخواد نفس کشیدنش بسه
دوست داشتن مثل بازی با الاکلنگ میمونه
اونی که عاشق تره همیشه خودشو میاره پایین تا عشقش از بالا بودن لذت ببره
خدايا ! به آنان که ادعاي عاشقي تو را دارند ........ بياموز ... که بزرگ ترين گناه شکستن دل آدميان است ;; خدايا كمك كن اگر روزي چيزي را شكستم ان چيز دلي نباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)