سلام دوباره دوست عزیز...
فقط پست دادم که بهت بگم هر کی بهت اینو گفته می خواسته باهات شوخی کنه!!
من این بر و بکس رو می شناسم...در این گونه موارد(المپیاد،کنکور و..) حتی اگه پارتی بازی هم شده باشه صداشون در نمیاد...آبروی خودشون می ره...
موفق باشی.
سلام دوباره دوست عزیز...
فقط پست دادم که بهت بگم هر کی بهت اینو گفته می خواسته باهات شوخی کنه!!
من این بر و بکس رو می شناسم...در این گونه موارد(المپیاد،کنکور و..) حتی اگه پارتی بازی هم شده باشه صداشون در نمیاد...آبروی خودشون می ره...
موفق باشی.
مي توني هرجوري كه دلت مي خواد فكر كني
مهم نبودنش دليل بر ناديده گرفتنش نيست
وقتي دانشجوي فوق دكترا رو عوض مي كنن ديگه براي اين اصلا" فكر نمي كنن
سلام
اون طرف، اين قدر با من آشنا بوده كه اينو گفته
در ضمن شما مي تونيد فكر كنيد كه شوخيه
راستی شایدم شوخی کرده، آخه چه قدر آدمای شوخ و بانمکی هستند، نه!؟
اصلا" نشنيده بگيريد
هر طوري كه دوست داريد فكر كنيد
با حرف منو شما هيچي عوض نمي شه
مي تونيد خودتون گول بزنيد كه من الكي مي گم
باي
Last edited by Hot_birds; 12-05-2008 at 10:06.
دوستان:
الان تقريبا" تمامي برگه ها تصحيح شده و مونده كشيدن نمودار و بررسي و تعيين قبول شده ها
اميدوارم جز قبولي ها باشيد
مي تونيد فكر كنيد كه همين جوري، الكي نتايج رو تا اواخر خرداد نگه مي دارند
باي
azerdimah من همونم ولی شبها به اوج نمی رسیدم!بلکه هم اتاقی هام بودن که به صورت هماهنگ و چند نفری پرواز می کردند!ما هم مثلا بچه مثبت بودیم و شروع می کردیم به امر به معروف ونهی از منکر!یه بار هم با وحید تومانی و رضا امیرزاده درباره اثبات وجود خدا بحث کردم تو نبودی!
ضمنا شما یک نفر واسه من به عنوان مثال بیار که با درصد پایین قبول شده باشه من حرفت را قبول می کنم!
آیا افرادی که سال های قبل قبول شدند شاخ نبودند!یا با درصد پایین قبول شدند؟مثلا فاضل نمرش کم بود قبول نشد و این خیلی طبیعیه.ضمنا از کجا میدونی کار تصحییح 600 ورقه تستی و تشریحی 3 هفته ای تموم شده؟
البته یک نفر وجود دارد که با روش هایی که شما گفتی موفق شده دو بار تو دوره شرکت کنه و دومین بار طلا بگیره و اون کسی نیست جز:امیر نبی تباری!
ایول بالاخره شناختمت
به نظرم این بحث ها رو تمومش کنیم بهتره قبل از امتحان نهایی فقط اعصابمونو خرد میکنیم
سلام
بازم می گم هرطور دوست داری فکر کن
خلیل گفت کار تصحیح تموم شده
آره امیر بار دوم 80% زده بود، در حالی که می گن کف 94% بود
حالا هر جور راحتی فکر کن
ما هم تقلب می کنیم، همونطوری که امیر کرد
بای
اصلا بعيد نيست كه در المپياد پارتي بازي بشه و يكي از نشونه هاش هم اينه كه خيلي ها كه حقشونه قبول بشن بعد از اعلام نتايج با اعتراض قبول مي شن پس توي اون 40 نفر شايد افرادي باشند كه به ناحق و پارتي بازي قبول مي شن ولي فعلا ما نمي تونيم كاري بكنيم و بحث كردن در اين مورد نه تنها فايده اي نداره بلكه ضرر هم مي زنه. من شنيدم كه تازه سوالات تستي تصحيح شده و هنوز تشريحي ها دست نخوره باقي مونده !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)