تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 241 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2401

نام تاپيک: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من n95 دارم. می خواستم آپدیتش کنم. نرم افزارهای مورد نیاز رو دانلود کردم.از adsl هم استفاده می کنم.ولی مشکلی واسم پیش اومده.من کار آپدیت رو شروع کردم و نرم افزار کانکت شد و شروع به آپدیت کرد فایل آپدیتی که موجود بود حجمش 113مگا بایت بود.آپدیت شروع شد ولی بعد از دانلود 60مگابایت error داد و پیغام داد که اتصال گوشی با کانپیوتر قطع شده. در صورتیکه اتصال برقرار بود و گوشی وصل بود به کامپیوتر.

میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
    به کمکتون احتیاج دارم.ممنون از کمکتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با خود نرم افزار دانلود نکن...برو صفحه اول همین تاپیک لینکش هست
    منم همین مشکل رو دارم.منظور از صفحه اول چیه؟مگه نباید با آپدیتر اونو دانلود کرد؟
    اگه با نرم افزار آپدیتر نباید دانلود کرد پس چطوری میشه آپدیت کرد گوشیرو؟
    لطفا کمک کنید.
    Last edited by madira; 21-12-2008 at 15:27.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان

من شنیدم اگه گوشی آپدیت بشه کارایی سابق را نداره و ممکنه گوشی زیاد هنگ کنده

گوشی من N73 Me

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

ولی من فکر می کنم یک تنظیم از سیستم من اشتباه است به خاطر اون پرسیدم

راستی می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
    نه نمیشه..بک آپ فقط از تنظیمات و سایر موارد میشه گرفت..من تنظیمات سیستمتو نمیدونم بخاطر همین نمیتونم کمک کنم
    سلام
    این کدها را باید کجا نوشت؟
    چون میگن برای e65 روژن 4 هست ولی برای من فقط میگه 3 هست
    این کدها تو e65 هم کار می کنه یا کد های دیگه می خواد؟
    یا علی
    یکی از این کدها رو میتونی انتخاب کنی..توضیحات کامل صفحه اول همین تاپیک هست
    دوستان من n95 دارم. می خواستم آپدیتش کنم. نرم افزارهای مورد نیاز رو دانلود کردم.از adsl هم استفاده می کنم.ولی مشکلی واسم پیش اومده.من کار آپدیت رو شروع کردم و نرم افزار کانکت شد و شروع به آپدیت کرد فایل آپدیتی که موجود بود حجمش 113مگا بایت بود.آپدیت شروع شد ولی بعد از دانلود 60مگابایت error داد و پیغام داد که اتصال گوشی با کانپیوتر قطع شده. در صورتیکه اتصال برقرار بود و گوشی وصل بود به کامپیوتر.

میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
    به کمکتون احتیاج دارم.ممنون از کمکتون.
    از این موارد زیاد پیش میاد...موقعی که قطع میشه دوباره امتحان کن..چون ریزوم داره ادامه میده..من یه بار بعد از 3 روز از ریزوم استفاده کردم
    منم همین مشکل رو دارم.منظور از صفحه اول چیه؟مگه نباید با آپدیتر اونو دانلود کرد؟
    اگه با نرم افزار آپدیتر نباید دانلود کرد پس چطوری میشه آپدیت کرد گوشیرو؟
    لطفا کمک کنید.
    منظورم اینه که لینک دانلود آپدیتر تو صفحه اول همین تاپیک هستش که با دانلود منیجر دانلود کنی نه با خود آپدیتر
    دوستان
    من شنیدم اگه گوشی آپدیت بشه کارایی سابق را نداره و ممکنه گوشی زیاد هنگ کنده
    گوشی من n73 me
    اصلا اینطور نیست..اتفاقا کاملا بر عکس این قضیه س که گفتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بالاخره موفق شدم n95 رو آپدیت کنم.از پست های قبلی دوستان به خاطر کمک تشکر می کنم.
    ولی مردم و زنده شدم 113 مگابایت بود.2 بار هم رو 60و 40 مگابایت قطع شد مجبور شدم از اول شروع کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من تازه n95 خریدم. امروز موفق شدم آپدیتش کنم به ورژن 20.2.011 ولی متوجه شدم این آخرین ورژن نیست.در ضمن گوشی من زبان فارسی رو هم نداره.
    می خواستم بدونم چطوری میشه آخرین ورژن رو گرفت و همچنین چطوری میشه زبان فارسی رو اضافه کرد بهش.جهت تایپ فارسی.
    ممنون از کمکتون.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بالاخره موفق شدم n95 رو آپدیت کنم.از پست های قبلی دوستان به خاطر کمک تشکر می کنم.
    ولی مردم و زنده شدم 113 مگابایت بود.2 بار هم رو 60و 40 مگابایت قطع شد مجبور شدم از اول شروع کنم.
    پس بالاخره موفق شدی
    دوستان من تازه n95 خریدم. امروز موفق شدم آپدیتش کنم به ورژن 20.2.011 ولی متوجه شدم این آخرین ورژن نیست.در ضمن گوشی من زبان فارسی رو هم نداره.
    می خواستم بدونم چطوری میشه آخرین ورژن رو گرفت و همچنین چطوری میشه زبان فارسی رو اضافه کرد بهش.جهت تایپ فارسی.
    ممنون از کمکتون.
    با یکی از این کدها اپدیت کن..ورژن 30 هستش و فارسی هم ساپورت میکنه..روش تعویض پروداکت کد هم صفحه اول همین تاپیک هست..
    موفق باشی
    0534856
    یا
    0534860

8. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یه مشکلی با گوشیم دارم هر چند میدونم جای مطرح کردنش اینجا نیست ولی چاره ای نبود گوشی من n96 است درست حالا مشکلش اینکه تو اجرای بعضی از نرم افزار ها اشکال داره اونم به این صورت که نصب میشه ولی اجرا نمیشه مثلا من بازی murble که از شتاب سنج گوشی استفاده میکنه رو نصب کردم ایکونش هم است ولی باز نمیشه بعدم بعضی از برنامه های جاوا رو هم اجرا نمیکنه و خطای استارت برنامه میگیره مثل برنامه ایران دارو که همونو تو n82 نصب کردم داره کار میکنه همون بازی هم تو n82 اجرا میشه به نظرتون چه مرگش شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس بالاخره موفق شدی

با یکی از این کدها اپدیت کن..ورژن 30 هستش و فارسی هم ساپورت میکنه..روش تعویض پروداکت کد هم صفحه اول همین تاپیک هست..
    موفق باشی
    0534856
    یا
    0534860
    من با نرم افزار nss ،از کد 0534860 برای product key استفاده کردم ولی موقعیکه می خوام با nsu آپدیت کنم میگه آپدیت جدیدی نیومده و موجود نیست ورژن گوشی من 20.2.011 هستش.
    لطفا راهنماییی کنید.
    این هم لینک مربوط به تصویر error:
    http://rapidshare.com/files/175557636/2.jpg.html

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

من با نرم افزار nss ،از کد 0534860 برای product key استفاده کردم ولی موقعیکه می خوام با nsu آپدیت کنم میگه آپدیت جدیدی نیومده و موجود نیست ورژن گوشی من 20.2.011 هستش.
    لطفا راهنماییی کنید.
    این هم لینک مربوط به تصویر error:
    http://rapidshare.com/files/175557636/2.jpg.html
    خوب اون یکی کد رو امتحان کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •