سلام
عید همگی مبارک
امیدوارم همگی عید سال بعد را هم ببینیم
سلام
عید همگی مبارک
امیدوارم همگی عید سال بعد را هم ببینیم
سلاااام
دیگه هیشکی اینجا نمیاد ؟؟!!!!
یه سوال ! آزمونه امسال کیه ؟؟؟؟؟
سلام به همگی ...
چرا تاپیك خوابیده؟... دیگه المپیادی نداریم؟
aslanaslan جان كجایی تو عزیز ... دلمون برات تنگ شده ... هر وقت تو و Mrshaibow دوستانی كه تو چند پست قبل از من رو می بینم یاد اون زمان كه این تاپیك روزی چند صفحه جلو میرفت می افتم ..
سلام عليكم
همگي خوبن انشاالله؟
خوب منم همچنان ميخونم...
به اقايazerdimahهم ثبريك ميگم.طلا2شديدديگه؟
منم پايه ام اينجارو راه بندازيم
اخه به رفع اشكال نياز دارم شديد...
هر سال این المپیاد در سایت این مدرسه ی غیر حضوری نجوم برگزار می شه و هر بار با نفر اول مصاحبه می کنن و حالا اقدامات دیگه !!!
این لینک 2008
این لینک 2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از لینک 2006کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جوابش هم تو فایل ها هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا . . .
خوب بعد از مدت ها سوالات دوره ی امسال رو هم گرفتم و پیشنهاد می کنم یه نگاهی بهشون بندازین !!!!
با اینکه خودم امسال در دوره نبودم ولی دورادور کار بچه های رو دنبال می کردم و تاپیکی هم درباره ی ابتدای دوره نوشتم !!!
امسال بر خلاف سال های دیگه امتحان رصد و تحلیل داده نداشتند و به جاش امتحان فاینال نصف بیشتر نمره ی بچه هارو در بر داشت که نتایج پایانی رو کاملا تغییر داد که می شه از این واقعه ، یک تصمیم غیر منطقی کمیته نجوم جدید نام برد که امسال می شه گفت اکثر اعضاشون عوض شدن !!!
منبع سوالات هم سایت irao.bologfa بود که بچه های جهانی 2006 این بلاگ رو تهیه کردن
این لینک آزمون جامع 1
آزمون جامع 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جامع3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاینالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بلاگ بچه های جهانی امسال که گویا در ضمینه ی طرح سوال خیلی فعال اند هم براتون می زارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمدم جانتان به قربانم!سلام به همگی ...
چرا تاپیك خوابیده؟... دیگه المپیادی نداریم؟
aslanaslan جان كجایی تو عزیز ... دلمون برات تنگ شده ... هر وقت تو و Mrshaibow دوستانی كه تو چند پست قبل از من رو می بینم یاد اون زمان كه این تاپیك روزی چند صفحه جلو میرفت می افتم ..
6 ستاره شدنتون هم مبارک!
اونایی که امسال طلا گرفتن، یه وبلاگ زدن(مثل irao2006 که ماله سال صدرا بوده):
بد نیست اونجا هم بیاین... داشتم عقب موندگی خودمو از بچه هایی که رفتن به دوره جبران می کردم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این به بعد هم هستم!
امتحان های ترم چطورن؟ خوش میگذره؟!
Last edited by aslanaslan; 29-12-2008 at 18:20.
خیلی جدی نگیرین... چیزی که منو می سوزونه اینه که اگه اشتباه کمیته نبود، منم به احتمال قوی بین اونا بودم... خب تقدیر من هم اینه دیگه!این ربطی به ترک و غیر ترک نداره.بابچه های هر شهری به اندازه بچه های تبریز کار شده بود9تا طلا می آوردند.با این همه امتحانی که صدرا از شما گرفته خب معلومه...
البته مبارک، ما که بخیل نیستیم...![]()
![]()
Last edited by aslanaslan; 29-12-2008 at 18:21.
سلام دوستان
من خیلی به نجوم علاقه دارم اما نمی دونم به طور دقیق به چه شکل میشه تو این رشته پیشرفت کرد.؟؟!!!
من پشت کنکورم رشتمم ریاضی
اما می خوام در کنار درسی که می خونم به نجوم هم بپردازم!!!!!!
اما نمی دونم اصلا از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشن راهنمایی کنین.
یکمی تاپیک رو اشتباه اومدین...سلام دوستان
من خیلی به نجوم علاقه دارم اما نمی دونم به طور دقیق به چه شکل میشه تو این رشته پیشرفت کرد.؟؟!!!
من پشت کنکورم رشتمم ریاضی
اما می خوام در کنار درسی که می خونم به نجوم هم بپردازم!!!!!!
اما نمی دونم اصلا از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشن راهنمایی کنین.
بهترین راه، ثبت نام تو یکی از انجمن های نجوم شهرتون یا حتی تشکیل اون هست.
در کنار اون کارا، کتاب خوندن و به طور کلی مطالعه فراموش نشه. برای آماتوری کار کردن همین مقدار بسه. با امید موفقت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)