خب شما باید 3 تا کابل زیر رو تهیه کنی :
Audio Adaptor :
فیش 3.5mm :
تبدیل HDMI to DVI :
شما برای صدای دستگاه از فیش اول و دوم استفاده میکنی و برای اتصال به مانیتور هم از فیش سوم
خب شما باید 3 تا کابل زیر رو تهیه کنی :
Audio Adaptor :
فیش 3.5mm :
تبدیل HDMI to DVI :
شما برای صدای دستگاه از فیش اول و دوم استفاده میکنی و برای اتصال به مانیتور هم از فیش سوم
اینا هست تو بازار ؟؟؟؟؟ قیمتهاشون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چیزی که تو بازار نباشه رو که نمیگم به شما عزیز دل![]()
بهترین جا برای خرید هم پاساژ ولیعصر وسط پاساژ یک مغازه لوازم جانبی فروشی و سوکت فروشی .... هست.
قیمت هم ارزونه. البته وسایل مربوط به Xbox رو باید از کنسول فروشی ها تهیه کنی مثل همین Audio Adaptor
من يه سوال دارم كه شايد ربطي به اينجا نداشته باشه اما بي ربط هم نيست!!!
ميخواستم بدونم كيفيت تصويري بهتر از اچ دي هم داريم يا ممكنه در آينده ايجاد شه؟؟؟يعني از كيفيت بلوري هم بالاتر----
بله همین الان اینتل Thunder Bolt Project رو طراحی کرده که سرعتی معادل 10Gbit/s داره.
این پورت میتونه تصاویری تا رزولیشن های UHD رو پشتیبانی کنه .
پروژه ی UHD یا همون Ultra High Definitaion هنوز در دست آزمایش هست و قرار بود توسط Samsung و Philips عرضه بشه که فعلا تاخیر خورده.
گفته شده در یک TV با تکنولوژی UHD پیکسل ها به میزان 4-6 برابر بیشتر خواهد بود
Last edited by SamGun; 23-03-2011 at 14:24.
پاساژ ولیعصر ؟؟؟؟؟؟؟ کجا میشه ؟؟؟؟؟؟؟
پس توپخونه هم پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟
پاساژ ولیعصر کمی پایین تر از خوده میدان ولیعصر میشه.
بله بله اصلا حواسم به توپ خونه نبود !! تمام این کابل هارو راحت میتونید از همین توپ خونه پاساژ لباف تهیه کنید.
آقا یه سوال دیگه برام پیش اومد !
امروز همینطوری تفریحی رفتم تو setting ایکس باکس ... قسمت display بعد اونجا 4 تا رزولیشن بود .... خودش رو 740 بود ! من آوردمش رو 1020p ولی حس میکنم چندان تغییری نکرد!
اولا به من بگید 1020p با 1020i چه فرقی دارند؟ بعد کدوم برای من مناسب هستش؟
مدل دقیق LCD رو نمیدنم راستشسامسونگ بزرگ =)) !!!!!! واقعا نمیدونم مدلش رو
دیگه تا انبار هم نرفتم ببینم رو جعبه اش چی نوشته !
با کابل HD هم نصب وصل ایکس باکس رو به TV
آقا یه سوال در مورد اون audio adaptor : الان من صدا رو از AUX ضبط میگیرم .واسه کامپیوتر . یه دونه فیش 3.5 میلیمتری گرفتم ( همون شکل 2 ). حالا میخوا بدونم با وصل کردنXBOX چه باید بکنم ؟؟؟؟ چون اون فیش 3.5 میلیمتری رو سری که 2 تا فیش داره وصله به ضبط . و اون قسمت که فیش 3.5 داره الان وصل به کامپیوتر . تو XBOX فکر کنم باید برعکس بالشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ( میشه راهنمایی کنید ) واسه صدا همون آداپتور ( شکل 1 ) رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟ چه جوری وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 25-03-2011 at 15:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)