دوستان چرا ادامه تاپیک منع شده -- که فقط پدر دراوردن نیست به نظرم خیلی هم کاربردیه دوستان اهل کنسول میدونن که -- چه قدر اونجا مهمه همه جا هم مهمه
دوستان چرا ادامه تاپیک منع شده -- که فقط پدر دراوردن نیست به نظرم خیلی هم کاربردیه دوستان اهل کنسول میدونن که -- چه قدر اونجا مهمه همه جا هم مهمه
با سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه
به علت مشکلات خیلی درگیرم
از danial_848 کمال تشکر رو دارم
که در نبود من دوستان رو راهنمایی میکنند
واسه ذخیره کلی این اطلاعات باید کجا مراجعه کنم؟
سلام دوست عزیز
این روش های -- روی ویندوز سرور هم جواب میده؟؟؟
اگه میده رو کدوم نسخه؟
اگر نه امکانش هست چند تا روش واسه -- ویندوز سرور بگین؟ نسخه اش مهم نیست....
سلام
شما هدفت چیه؟
آقا من يه تروجان لازم دارم كه نقش key-logger رو بازي كنه و بعد از اجرا فايل log رو به ايميلم بفرسته مثلا !و بديهيه آنتي ويروس هم نتونه كاري كنه! ميدونم كه نمونه هاي آماده ي چنين چيزايي احتياج به اطلاعات فني زيادي نداره و در حد همون سرور و كلاينته ! چند تا اسم ميخوام !! اسم چند تا تروجان كه اين مشخصاتي كه عرض كردم داشته باشن
اگر كسي راهنمايي كنه بسيار ممنون ميشم.
سلام
میشه یه کتاب معرفی کنید که تمام دستورات cmd رو اموزش بده. نه اینکه دستورات ساده ومبتدی
سلام
میتونی سرچ کنی
پیدا نشد بگو ترتیبشو بدم برات
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
سلام
اگه دنبال دستورات خاصی هستی help میتونی راهنمای خوبی باشه تو همین جا هم یه تعدادی از دستورها هستش
مجتمع فنی هم یه کتاب داره حالا دقیقا توی ذهنم نیست
اینمهم تمامی دستورات:
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
Last edited by ADRIEN; 18-10-2011 at 15:26.
باسلام خدمت اساتید میخواستم بپرسم نمرات دانشگاهی را هم میشود -- کرد یعنی جابجا کرد مثلا تو سیستم گلستان لطفا روشش را برای من توضیح دهید چقدر حال میده همچین کاری بکنه
با سلام
غیر ممکن وجود ندارد.
سکیوریتیش بالاست.ضمنا کار غیر ق..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)