تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 357 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیزم، شما برو اطلاعاتت رو زیاد کن املای من درسته.بازی سیمبین با حجم 1.6 رو خیلی وقت پیش همه بازی کردن.ولی شما که ادعات می شه! بازی ngage فیفا حجمش بیشتر از این حرفا و حدود 11 تا 15 مگابایته که واسه ان95 هنوز کاملش نیومده.پس اگه شما پست ندی هیچ چیزی عوض نمی شه.برو همون بازی 300 کیلوبایتی رو بازی کن...آفرین

من با کسی کل کل ندارم و الکی هم پست نمی دم.ولی بعضیا آدم رو مجبور می کنن مثل خودشون حرف بزنم.می بخشید.
    اون کسی که بازی می خواست گفت fifa07 می خوام نگفت که fifa07 ngage رو می خوام. منم راهنماییش کردم.
    Last edited by M@hdi-B; 21-12-2007 at 19:16.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من ادعام نمیشه تو ادعات میشه که از کار همه ایراد می گیری اون کسی که بازی می خواست گفت fifa07 می خوام نگفت که fifa07 ngage رو می خوام. در ضمن من مثل بچه دو ساله ها زیاد دوست ندارم با موبایل بازی کنم ولی مثل اینکه شما خیلی دوست داری املات هم غلطه (دوسات عزیز) حتما الان میای می گی دستم تنده اشتباه تایپ کردم در ضمن به شما ربطی نداره که من پست می دم یا نمی دم. سرت به کار خودت باشه. این دفه یه جور دیگه باهات حرف می زنم.
    مهدی جون این چه کاریه ؟؟
    بابا یکیتون کوتاه بیاد دیگه ...
    اینجا برای خودش قانون داره هر کی به هر کی که نیست اینطوری با هم حرف میزنین .قراره اینجا همه با هم دوست باشن .
    اگه قبول نداری حرفمو بگو خودم براتون یه تاپیک درست میکنم هر کی دوست داره کل بندازه بره اونجا حال کنه برا خودش ...

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسه دیگه... اخطار میگیرین ها!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسه دیگه... اخطار میگیرین ها!
    اصلان جون تجربش کرده حالا اگه شمام دوست دارین ادامه بدین ....
    ولی من که میگم یکیتون بیاد پا پیش بزاره و یه گل بده به اون یکی و تمومش کنه قضیه رو ...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

مهدی جون این چه کاریه ؟؟
    بابا یکیتون کوتاه بیاد دیگه ...
    اینجا برای خودش قانون داره هر کی به هر کی که نیست اینطوری با هم حرف میزنین .قراره اینجا همه با هم دوست باشن .
    اگه قبول نداری حرفمو بگو خودم براتون یه تاپیک درست میکنم هر کی دوست داره کل بندازه بره اونجا حال کنه برا خودش ...
    من با کسی کل ندارم آسفا جان و کاملا با شما موافقم.اگه برگردی به صفحه قبل میبینی که من چیزی نگفته بودم! ولی هر کس در حد شخصیت خودش صحبت می کنه و شخصیت من اجازه نمی ده بیشتر کل کل کنم. تو و اصلان دوستای خوبی تو این تاپیک هستین.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

منم این رو ویرایش کردم چون دیدم مهدی جان ویرایش کرد عذاب وجدان می گرفتم...
    Last edited by Mojtaba N87; 21-12-2007 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شايد يه مقدار سؤالم ابتدايي به نظر يرسه اما بايد بدونم: اين گوشي ميتونه فايلاي آفيس رو ويرايش كنه ؟!
    به طور پیش فرض نرم افزار آفیس این گوشی می تونه فقط نمایش بده ولی نرم افزار کاملترش که بتونه ویرایش کنه هم موجوده ولی نمی دونم رو ان95 جواب می ده یا نه.دوستان اگه امتحان کردن بگن...

یه کمی از n-gage اش توضیح بدین
    البته زیاد تو کار بازی نیستم ولی دوست دارم بدونم چجوریه
    ngage اولش اسم یه گوشی بود که نوکیا برای عقب نبودن از رقابت بازی های دستی مثل گیم بوی اون رو ساخت و به دلیل گرون بودنش موفقیتی حاصل نشد و بعد از مدتی نسخه اصلاح شده و ارزونترش رو به اسم ngage QD روانه بازار کرد که بازم نتونست اونجور که باید موفق باشه.این گوشی ها دارای سیمبین 6 بودن و رم بالاتری نسبت به گوشی های دیگه نوکیا داشته و یه نرم افزار به نام پلتفرم ngage روشون نصب بود که اجازه می داد بازی هایی با کیفیت و حجم زیاد و مطلوب رو روشون داشته باشیم.بعد از اون خیلیها بازی های این گوشی رو کرک کردن و واسه گوشی های دیگه اجراش کردن مثل 6600 ولی هیچ کدوم به خوبی جوابگو نبود چون رم بالایی نداشتن.حالا نوکیا اومده واسه گوشی های سری N مثل همین ان95 پلتفرم انگیج رو آماده کرده و قصد داره بازی های جدید و با کیفیت رو واسش بسازه که بعضی هاش ممکنه روی گوشی انگیج جواب ندن...
    امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من با کسی کل ندارم آسفا جان و کاملا با شما موافقم.اگه برگردی به صفحه قبل میبینی که من چیزی نگفته بودم! ولی هر کس در حد شخصیت خودش صحبت می کنه و شخصیت من اجازه نمی ده بیشتر کل کل کنم. تو و اصلان دوستای خوبی تو این تاپیک هستین.
    باشه آقای با شخصیت تو راست می گی اشتباه از من بود معذرت می خوام پستم هم ویرایش کردم
    راستی کسی تا حالا با ADSL اقدام به Update کرده؟ من این کار رو کردم . تمام مراحل به خوبی انجام شد ولی متاسفانه تو مرحله تکمیلی زمانی که 10% دیگه مونده بود که کار تموم بشه گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد. مجبور شدم ببرم علاالدین بدم فلش کنن اونا هم وقتی فهمیدن موقع Update اینطوری شده حسابی گوشمو بریدن 27000 تومن پیاده شدم(یک تجربه) اگه کسی آپدیت کرده ایراد کار ما رو هم بگه.
    Last edited by M@hdi-B; 21-12-2007 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

باشه آقای با شخصیت تو راست می گی اشتباه از من بود معذرت می خوام پستم هم ویرایش کردم
    ای بابا! بازم که تیکه میندازی حالا ما یه تیریپ شخصیت اومدیم ضایع نکن.منم پست بالا رو ویرایش کردم...
    ما چاکریم.آشتی! بیا بقلت کنم
    Last edited by Mojtaba N87; 21-12-2007 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای بابا! بازم که تیکه میندازی حالا ما یه تیریپ شخصیت اومدیم ضایع نکن.منم پست بالا رو ویرایش کردم...
    ما چاکریم.آشتی! بیا بقلت کنم
    می بینم که آنلاینی ما نوکرتیم فردا بیا بریم تو کشتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •