بهترين سايت بازي همه چيز داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين سايت بازي همه چيز داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
منظورم از اويل دد نسخه Evil Dead Regeneration هست
Trainer +1:
فقط همين تريرنر بودش عزيزمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبليغ ممنوع
عزيزم من همچين بازيي رو نتونستم پيدا كنم شايد بر و بچ حرفه اي بتونن پيداش كننسلام
رمز و ترنیر Total Of Rome رو میخوام
قبلا" درخواست داددم وگذاشتین ولی کاراییش کمه اگه کامل تر یا چیت بازی رو دارید برام بگذارید
ممنون
بای بای
اسمش rome total war نيستش؟
عجب سوتی ای دادم![]()
آره Rome Total War این همه مدت دارم بازی میکنم سوتی به این تابولیی
-------------------------------------
یه سوال دیگه الان 2 روزه میرم تو بازیش وقتی میرم با یکی بجنگم اررو میده !!!!!!!![]()
![]()
ممنون
بای بای
منظورت كودوم ورژن بودش؟
Rome Total War
Rome Total War Alexander
Rome Total War Barbarian Invasion
براي من كه وسط بازي همه نوشته ها سفيد ميشه
اين بازي كلا مشكل داره من بعد از يه مدت ولش كردم![]()
Rome Total War خالی
----------------
نگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این همه جلو رفتمقدرت برتر منم الان///////// ولش کنم؟!؟!؟!؟!
![]()
کسی نمیخواد واسه ما سیو گیم کامل بازیSplinterCellDoubleAgentبزاره فقط ادعا دارین![]()
Rome Total War Trainer +1:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rome Total War v1.0 Trainer +2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rome Total War v1.1 Trainer +3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rome Total War Trainer v1.1 +4:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rome Total War Trainer v1.2 +6:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rome Total War Trainer v1.3 +7:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rome Total War Trainer v1.5 +8:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداشي ديگه نبينم غم داشته باشي هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
راستش میخواستم بهم چند تا بازی خوب معرفی کنید که تو مایه های جنگ جهانی باشه ویا عملیات کماندویی و از این جور چیزا البته دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که گرافیک سیستمم بد جور ضعیفه مشخصات سیستمو مینویسم لطفا بازی هایی رو بگین که بشه با این سیستم بازی کرد
و یه موضو ع دیگه اگه کسی سیو بازی deta ops army special forces رو داره برام بذاره ممنون میشم
مشخصات سیستم من
cpu pentium 4 3.00 ghz
ram: 768mb
grafic : geforce mx 4000 128 mb ram
max payne 3 the fall of max payne
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)