تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 183 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

از تصاوير بازي مياد كه تركونده از لحاظ گرافيكي!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

برا گاد فادر 2 هم از این چیزا خیلی دیدیم .
    اما بعدش که منتشر شد دیدیم که زکی ..
    من نمیدونم دوستان چرا اینقدر این بازی رو با گاد فادر مقایسه میکنن !!! ... بازی که همش گرافیک و فیزیک نیست!
    شما میگی گرافیک و فیزیکش خوب نیست ؟ ... خوب کلی تریلر و اسکرین شات از بازی اومده ! ...
    در ضمن شما در گادفادر 2 فقط بزن بکش و گرفتن پول و ... رو داشتی و یک داستان سطحی و تکراری بود که بعد از مدتی بازی کردن خسته میشدید و تمایل به ادامه داستان نداشتید جدا از اینکه گرافیک و فیزیک و هوش مصنوعی هم افتضاح کار شده بود !!!

در ضمن از نظر داستانی بسیار قوی تر از گادفادر هست ! ... و همچون نسخه اول بازی بسیار قوی کار شده ! ...
    نکاتی هم از بازی منتشر شده بر همین اصل دلالت میکنه که بازی داره روبه واقعی شدن حرکت میکنه و هوش مصنوعی بسیار عالی کار شده البته از نظر فیزیک نمیتونم بگم از gta 4 بهتر هست یا نه باز باید صبر کرد و دید !!! ...
    ..........
    نکاتی همچون بنزین زدن و کثیف شدن و کارواش رفتن ماشین ها و اگه از چراغ قرمز رد بشید پلیس ببینه تعقیبتون میکنه و ... البته نکته جالبش این بود که حیوانات ولگرد در سطح شهر هم دیده میشوند ! ///
    ..........

... در شهر liberty همچون در los santos سان اندریس باندهای مختلفی هستند .
    ..........
    در ضمن بازی دارای strip club هست و در نتیجه دارای صحنه هایی هم هست که +17 سال برایش در نظر گرفته شده و Artwork هایی هم منتشر شده که دارای صحنه هایی هستند که اوردندش در این جا جایز نیست کسی خواست بهم بگه
    ببخشید دوستان زیادی حرف زدم به زودی همونطور که در پست های قبل هم گفتم نکات بیشتری رو در ادامه پست ها خواهم گفت !
    .........
    یه نکته ای هم عرض کنم !!! : مدیران خواهشا زحمت بدن به خودشون و اگه میشه نکات و پیش نمایشی که بنده نوشتم و سایر نکاتی که بنده و سایر دوستان عزیزم در طول این چندین صفحه گفتیم برای راحتی خودمون و بقیه ی دوستان به پست اول اضافه کنند ... اگرم شد من خودم لینک های مهم این چندین صفحه رو در اختیارشون قرار میدم ...
    ..........
    اینم هم از artwork زیبا از مافیا 2 که باید زودتر میذاشتم :

Last edited by rappix; 09-01-2010 at 15:46.

3. 7 کاربر از rappix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هم از artwork زیبا از مافیا 2 که باید زودتر میذاشتم :

هان..........چی میگه
    Translate To FarC

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته نکته جالبش این بود که حیوانات ولگرد در سطح شهر هم دیده میشوند
    تشکر بابت پست خوبتون!من این یک تیکه را نشنیده بودم و واقعا تعجب کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان مدتی نبودم برای همین با یه خبر داغ اومدم پیشتون !...

مجله امریکایی p la y-b o y در شماره ماه January / February به موضوع جالبی پرداخت!
    ناشر مجله با کاری که کرد خیلی راحت تونست کسب درامد بکنه و سوژه خوبی رو انتخاب کرد!
    جالب ان است که یه artwork زیبا از مافیا2 در مجله س ک س ی ایتالیا منتشر شد که جنبه تبلیغاتی خوبی هم داشت

این عکس رو میتونید در لینک زیر ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اسم این خانوم زیبا بنظرتون چی میتونه باشه ؟ ...(در عکس میتونید ببنید که عکس این خانوم بر روی مجله play -boy که در درست ویتو کاراکتر اول مافیا2 میباشد دیده میشه و یکی از مدل های مجله هست و این امر باعث شد که خود مجله هم این عکس رو منتشر کنه و ویتو بهش علاقه خاصی داره)
    و سوال دیگری که پیش می اید این است که ویتو ظاهرا پول زیادی بدست اورده و از ماموریتی برگشته از پول و اسلحه و مصدوم بودن ویتو مشخص هست ! ...
    و من فکر میکنم همونطور که درجه بندی سنی شده بازی برای سنین 15-16 سال مناسب نمیباشد به دلیل
    خشونت زیاد و خون ریزی و کشت و کشتار و strip club و زنان n a k e d ...
    و البته من فکر میکنم خود 2k همچین artwork رو رسما منتشر نکرده !
    پ.ن:البته اون 2 خط اخر منظورم با ایرانی ها نبود !

به نقل از mafiagame

7. 12 کاربر از rappix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عجب بازی داره خطرناک میشهو البته شیرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هان..........چی میگه
    Translate To FarC
    دوست من یه fan art هست که برای holiday طراحی کرده بودند !!! ... تو این مدت تی شرت ها و تقویم و ... مافیا2 هم عرضه شدن که تبلیغات خوبی رو برای این بازی میتونه داشته باشه !!! ....
    خبرش رو در پست ها بعدی براتون قرار میدم به همراه اطلاعات بیشتر از بازی !
    دوستان درخواستی داشتند بگن .

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یه سوال ! آیا بچه ها یا افراد کودک هم تو بازی هستن ؟! البته قبلا این سوال رو تو یه بازیه دیگه پرسیده بودم ولی خوب اینجا چی تو این بازی هم بچه ها نقشی ندارن ؟! بچه های دزد و گدا هم می تونن جالب باشن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10 نکات تکمیلی ...

دقیقا به نکته جالبی اشاره کردی خود بچه های فروم بازی هم به همین نکته اشاره کردن البته خود 2k رسما چیزی نگفته در مورد این موضوع و در تریلر هم چیزی دیده نشده ... البته هر چیزی میتونی تو سطح شهر ببینی از ولگرد ها و روزنامه فروش ها و واکسی ها و ... و البته در یه تریلر انالیز کرده بودن یه سگ دیده شده بود توی خیابون و گفتن حیوانات ولگرد هم در سطح شهر دیده میشن که متاسفانه من الان نمیتونم پستش رو گیر بیارم چون ماله 6-7 ماه پیش بود ! ...
    .............

تو تاپیک در فروم بازی مطرح شده که احتمالا بچه هم دربازی وجود خواهد داشت البته هنوز 100% تایید نشده و باز باید منتظر ماند و دید ! و میتونی فیلم زیر رو ببینی که خیلی چیز ها روشن میشه به دوستان هم توصیه میکنم حتما فیلم زیر رو ببینن اطلاعات مفیدی رو اقای grace توضیح میده !
    ....................
    نکاتی مهم از بازی MAFIA II که در نمایش GameCom 2009 رونمایی شد توسط آقای Grace :
    هم متن زیر رو بخونید و هم فیلم رو ببینید کسانی که قادر به دیدن فیلم نیستن با خواندن نکاتی که خودم از روی فیلم نوشتم همه چی رو متوجه خواهند شد !!!

نکته : پشت سر اقای grace گیم پلی بازی پخش میشه و میتونید ببیند که چقدر بازی طبیعی هست ویتو میتونه بطری بردار و مشروب بخوره بعد میره سراغ در یخچال درو باز میکنه و نوشیدنی میخوره و تمام این کار هارو خودتون میتونید انجام بدید یا خیر !!!
    ...
    مبارزات بسیار طبیعی هستند و فن های مختلفی میشه بر روی دشمنان اجرا کرد !
    میتونید ببینید دزدیدن ماشین ها همچون جی تی ای 4 طبیعی هست و ویتو با یه سنجاق مانند با قفل ماشین ها ور میره تا بتونه قفل ماشین ها رو باز کنه و ماشین رو بدزده و شما باید با دکمه gamepad یا کیبرد این کارو انجام بدید !!!(البته همه ماشین ها به این صورت نیست دزدینشون!)
    ...
    در حین رانندگی سرعت سنج نمایش داده میشه که سرعت اتوموبیل رو بهتون نشون میده و همچنین سوخت بنزین هم نمایش داده میشه و هر ماشینی سوخت معینی بنزین داره و قبل از اینکه سوخت تموم بشه باید به پمپ بنزین برید و به ماشین بنزین بزنید !!! .... نقشه بازی در پایین سمت راست نمایش داده میشه !
    ...
    بعد میتونیم ویتو رو ببینیم که همچون در جی تی ای به لباس فروشی رفته و لباس و کت شلوار های جدید به تن میکنه و میتونید هرکدوم رو که خواستید برای خرید انتخاب بکنید !
    ...
    سپس نمایش داده میشه ویتو ماشینی رو به پارکینگی میبره و باز همچون در جی تی ای سان اندریس میتونید رینگ و لاستیک ماشین رو عوض کنید یا ماشین رو رنگ بکنید و تغییراتی در ماشینتون ایجاد بکنید که با تغییر رنگ ماشین میتونید پلیس هارو هم گمراه کنید !!!
    ...
    در ضمن اب و هوا حالت دینامیکی نداره و با پیش رفتن مراحل اب وهوا تغییر میکنه و 2k گفت ما به این دلیل این کارو کردیم تا حس بازی بهتر منتقل بشه برای مثال در اول بازی هوا برفی بعد هوا بارانی و ... که اب و هوا در رانندگی تاثیر زیادی داره !!!
    ...
    در صحنه ای درگیری ویتو با پلیسی رو میبینیم که سیستم سلامتی مثل جی تی ای نیست و با صدمه دیدن صفحه قرمز میشه و شما باید تا مدتی صدمه نبینید همچون در سری cod !
    ...
    فیزیک بازی قابل قبول هست و انفجار ماشین ها طبیعی هست و ماشین ها به خوبی صدمه میبینند !
    ...
    نکته جالبیش اینه اگه شما خلافی کرده باشید و ماشین پلیس در تعقیب شما باشه میتونید جایی مخفی بشید تا ماشین پلیس به راه خودش ادامه بده و شما رو نبینه !!!
    ...
    در ضمن سیستم مبارزات و کاور گیری و ... خیلی بهتر از جی تی ای 4 کار شده !
    ...

در ضمن به Empire city .... Empire bay هم گفته میشه یعنی خلیج Empire چون این شهر در اصل یه خلیج هم داره به همین دلیل به این اسم خونده میشه !.

دوستان امیدوارم این پست مفید بوده باشه . با زدن دکمه تشکر دلگرمی بدهید ...

12. 9 کاربر از rappix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام
    به طرفداران مافیا

من خودم از اون طرفدارای پر و پا قرص این بازی هستم
    اصلا اگه بگم نام کاربریم رو به خاطر ارادت خاص به نام شخصیتاول شماره قبلی انتخاب کرده ام , دروغ نگفته ام .

این طور که هر روز شاهد تصاویر و تبلیغات جدید از بازی هستیم , شرکت سازنده در اون چیزی که قول داده بدون شک موفق خواهد بود . و اون قول چیزی نیست جز :
    ما می خواهیم بازی کنندگان , خود تجربه ی شرکت در یک فیلم مافیایی و حضور در همون حس و حال رو , کسب کنند .

شماره قبلی که بی نظیر بود
    بدون شک این شماره هم به یاد ماندنی خواهد بود .

14. 3 کاربر از Don Thomas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •