ببخشید ...
فرقh9رو با h50میخواستم...
اشتباه شد.
اوه اوه! خوب که نگرفتمش.از من میشنوید دست به این دوربین نزنید ... گرچه w150 دوربین شاید فوق العاده ای نباشه ... اما این کانن قیمت بالاش شاید فقط بخاطر بدنه ی گرون قیمتش باشه ... نه چیز دیگه ....
سرعت شاترش فاجعست ! یعنی فقط باید زمان عکاسیتون بین 9 صبح تا 4 بعد از ظهر باشه ... بغیر از اون غیر ممکنه عکس خوب بگیرید .
فلاشش هم ضعیفه مثل اکثر مدلهای کانن ....
ماکرو خیلی ضعیفتر از بقیه مدلهای کانن .....
نویز بالا در همه ی ایزو ها و....
و هیچ چیز خاصی هم نداره آدم بهش دل ببنده
آقا ممد حسین دمت جیز که روشنم کردی
دوستان یه می خوام یه سایت خوب معرفی کنم برای بدست آوردن اطلاعات .مقایسه کردن انواع دوربین با هم
بخش های موبایل و وسایل دیگه هم داره که می تونید ازشون استفاده کنید اگر هم دلتون خواست ازش خرید کنید چون یه فروشگاه اینترنتی خیلی خوب هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترين مارک شما سه هزار دلار بدي يه آلفا 900 سوني هست کيفشو ميبري ... البته فقط بدنه و لنز هم بايد يه دوهزار دلاري بدي ....
خوب کاملتر بگو ديگه![]()
نکته اول اينکه همه چيز سايز سنسور نيست ... مهمترين چيز لنزه ... اول بايد ببيني لنز با کيفيته يا نه .... بعد سنسور و پردازشگر ... بعد امکانات ....
اين دوتا دوربين که يکيشو من دارم از نظر امکانات تقريبا فرق چنداني ندارن ... خيلي شبيه هم هستن ... اما اونچيزي که هست اينه که سوني بخاطر رفع اشکالات دوربين هاي اچ 9 و اچ 7 دوربين نهايي خودش يعني اچ 50 رو وارد بازار کرد ....
اچ 9 مشکلات تصویر زیادی داره از جمله نویز گیر ضعیف ... سافت بودن تصویر ... حاشیه های زیاد و .... . اما تو اچ 50 اکثر این مشکلات رفع شده . در کل چون قیمت این دوتا الان تقریبا برابره اشتباه محضه که اچ 9 رو بگیری ... چون قابل مقایسه نیست با اچ 50 . البته از نظر ظاهر اچ 9 کمی زیبا تر از اچ 50 هست . بخاطر طراحی کمی متفاوت
اين سايت اگر چه سايت خيلي خوبيه به زبان فارسي و بهترين مرجع فارسي شايد باشه ... اما تالار گفتمان سايت عکاسي بهتره تا يه سايت ... و بهتر از همه DPREVIWE هست که تا 90 درصد ميشه به حرفاش اعتماد کرد ..
ا
ديجي کالا فروشگاه بدي نيست ... البته تيليغات نشه يه وقت.
اما چرا ميگم بهش اعتماد کامل نيست چون بعضي اقات اطلاعات رو اشتباه ميده و يا کامل نميده و چون فروشگاهه و جنسش نپوسه فقط نکات خوب رو ميگه .... مثلا هرکي نقد دوربين اچ 7 اين سايت رو بخونه همين الان دلش ميخواد بره بخرتش ... در حالي که وقتي نقد کامل اون تو سايت انگليسي رو ميخوني متوجه ميشي اين دوربين مفت هم نمي ارزه ....
موفق باشيد .![]()
تایید میشه!!!
منم بار ها و بار ها دیدم که تو قسمته مشخصاته دوربین اشتباه کرده
امتیاز دهیش به دوربین ها هم که افتضاح ست
به Fz28 امتیاز 8 داده
بدرود![]()
درسته ولی فقطسری f فوجی سایز سنسورش 1.6/1 هستش!وبعضی از مدل های خاصش!
فوجی دوربینای خوبی میسازه ولنزشون کیفیت سونی رو نداره!من نمونه عکسا ونقدایی که دیدم سونی تفکیک رنگ وکیفیت رنگ بهتر وطبیعی تری داره و تو ایزوهای پایین(تا 400 )برتری محسوسی به فوجی داره!امااز 400 به بالا فوجی در حد slr هاست!
سلام
من از کیش یه دوربین دیجیتال سونی w110 گرفتم که بعد از خرید متوجه شدم مونتاژ چینه! تازه از نمایندگی هم خریده بودم.
یارو میگفت این مدل با w120 فقط رنگشون فرق داره! خریدم 180 با یه مموری 1 گیگ مجانی.
دوربین خوبی بود ولی چون w120 ژاپنی بود و این چینی فروختمش.
به نظر شما با 200 تومن w120 رو بگیرم یا انتخاب دیگه ای هم دارم ؟
t200 میگفتن خوبه که دیگه تولید نمیشه. تی 300 هم گرونه.
معایب w120 رو به زبان آماتور میگین؟!
و اینکه اگه بخام بخرم فرقی میکنه از کدوم نمایندگی سونی میخرم ؟ جمهوری یا شریعتی یا ... ؟
قیمتش تو کیش که 200 بود . اینجا هم فکر کنم همون باشه.
ممنون
سلام...به جان خودم کوچکترین فرقی چینی وژاپنیش نداره!اشتباه کردی نباید میفروختی!یه شرکت معتبری مث سونی نمیاد با اعتبارش بازی کنه جنس بنجل بده دست مردم!چینی و ژاپنیش هیچ فرقی نداره فقط چون اسم ژاپن روشه و ظاهرا کارگر تو ژاپن گرونتره قیمتش بیشتره!!!!!!!!!در مورد سری T سونی!به درد لای جرز نمیخوره!اگه خواستی دوباره بگیری!با بازرگارنی ایران بگیر هر جا که باشه فرق نداره!با گارانتی بازرگانی ایران 220 تومنه الان ولی میارزه چون کاملا مطمئنه!
پ.ن:w100 همون w120 ح.
دوربین خوبیه تو این رنج ونسبت به قیمتش میارزه!البته میتونی سراغ canon a590 یا panasonic fx12 بری ولی زیاد فرقی نداره کیفیتشون!همون سونی بگیری بهتره!
Last edited by r4deon; 15-09-2008 at 13:20.
ممنون عزیز.
تو کیش w120 با یه مموری 1 گیگ اشانتیون 200 تومن بود.
قیمتاشون مگه اینجا و اونجا فرق دارن؟
با همین گارانتی .
خواهش ميكنم...نه فرقي نداره!اگه اونجا 200 بوده تهران هم حتما 200 ح!(البته اگه منظورتون از همين گارانتي بازرگاني ايران باشه)...موفق باشيد...
Last edited by r4deon; 15-09-2008 at 17:09.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)