تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 71 از 1174 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

7

ای خاک بر سر این کاناوارو کنن.
    از 16 تا گلی که خوردیم 10 تاش از ناحیه اون بوده.شایدم بیشتر از 10 تا.
    فصل پیش کارلوس کنارش بود سوتی هاشو می پوشوند.این فصل تا میتونه سوتی میده. حالا ببین کی گفتم.
    اصلا من نمیدونم برا چی زیدان رو به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نکردن این مزخرف رو انتخاب کردن.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13

ای خاک بر سر این کاناوارو کنن.
    از 16 تا گلی که خوردیم 10 تاش از ناحیه اون بوده.شایدم بیشتر از 10 تا.
    فصل پیش کارلوس کنارش بود سوتی هاشو می پوشوند.این فصل تا میتونه سوتی میده. حالا ببین کی گفتم.
    اصلا من نمیدونم برا چی زیدان رو به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نکردن این مزخرف رو انتخاب کردن.
    متاسفانه یه رسمی هست تو این انتخابا که ملاک رو بر این میزارن که کی تونست تیمش رو قهرمان کنه!
    اگه فرانسه قهرمان میشد، 100% زیدان هم بهترین بازیکن میشد!
    تو همه جا اینطور هست! مثل همین لیگ قهرمانان اروپا!!!
    Last edited by kasra_khan2003; 04-02-2008 at 20:55.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض نيستلروي بازي مقابل كرواسي را از دست داد

خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي تيم فوتبال رئال مادريد به واسطه مصدوميت از ناحيه زانو در اردوي هلند حضور پيدا نكرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز - مادريد، رود فان نيستلروي نمي تواند هلند را در ديدار با كرواسي همراهي كند و به تبع آن در هفته بيست و سوم لاليگا نيز غايب خواهد بود.
    باريكن هلندي رئال مادريد با 31 سال سن تاكنون در اين فصل 12 گل به ثمر رسانده است و در بازي مقابل آلمريا كه به شكست رئال مادريد منتهي شد، از ناحيه زانوي راست به شدت آسيب ديد.
    مقامات هلندي به شدت از وضعيت فشرده لاليگا عصباني هستند و عقيده دارند فان نيستلروي به دليل بازي زياد و تمرينات بسيار فشرده مصدوم شده است.
    =======================================
    بهتر! بیشتر از این مصدوم نمیشه! خسته هم نمیشه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 مياتوويچ: هفته سياهي براي رئال مادريد بود

خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد هفته بيست و دوم لاليگا را به عنوان هفته سياه ناميد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، پردراگ مياتوويچ گفت: شرم آور است. از قهرماني صحبت مي‌كنيم؛ ولي مقابل تيمي مثل آلمريا شكست مي‌خوريم. اگر قرار باشد اينگونه كار كنيم، نمي‌شود براي قهرماني اميدوار باشيم.
    مياتوويچ افزود: نمي توانيم به شكست فكر كنيم چرا كه براي پيروزي هزينه كرده ايم. برخي اعتقاد دارند كه شكست بخشي از فوتبال است؛ اما براي رئال مادريد، فوتبال فقط يك وجهه دارد و آن پيروزي است.
    نايب رئيس باشگاه رئال مادريد اظهار داشت: اكنون بايد آرامش خود را حفظ كنيم و به بازي هاي بعدي بينديشيم. بازي‌هاي زيادي مانده است و نبايد حتي براي يك لحظه تصور كنيم كه قهرماني از دست رفته يا به طور كامل به دست آمده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 دي استفانو: فوتبال مرا فقير كرد

خبرگزاري فارس: رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد اسپانيا از انتخابي سرنوشت ساز در گذشته خود پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آلفردو دي استفانو غم‌نامه‌اي بلند بالا بر فوتبال حرفه اي خواند و در جمع خبرنگاران، از مرگ فوتبال ناب گفت.
    وي اظهار داشت: روزي كه از آرژانتين به اسپانيا مي آمدم، دو هدف داشتم؛ درمان بيماري همسرم و عضويت در رئال مادريد.
    دي استفانو ادامه داد: خيلي زود متوجه شدم كه بايد ميان اين دو، يكي را انتخاب كنم چون پزشك مخصوص همسرم در بارسلونا بود و رئال مادريد هزينه درمان وي را متقبل نمي شد. بارسلونا در آن روزها بارها از من خواست تا به تيمش ملحق شوم.
    وي اظهار داشت: آنها كل هزينه اقامت و درمان همسرم را مي دادند؛ اما رئال مادريد را انتخاب كردم و امروز ضمن تاكيد بر اين نكته كه از انتخاب خود پشيمان نيستم، اميدوارم كه همسرم مرا ببخشد.
    دي استفانو عنوان كرد: مقصر اصلي مرگ او هستم؛ اما در عوض، رئال مادريد را به احترام او ترك نكردم و هميشه به اين تيم پايبند بوده‌ام.
    وي افزود‌: فوتبال مرا فقير كرد و اين فقر را هميشه دوست داشته‌ام؛ اما در فوتبال مرده امروز، چيزي به جز ثروت نمي‌بينم و اثري از فوتبال ناب مشاهده نمي كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

7 فشار رسانه‌اي بر آراگونس افزايش يافت

خبرگزاري فارس: در حاليكه سرمربي تيم ملي اسپانيا بر عدم دعوت كاپيتان رئال مادريد اصرار دارد، رسانه‌ها مي‌كوشند نظر وي را تغيير بدهند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، لوئيس آراگونس قصد ندارد به لجبازي قديمي خود خاتمه بدهد و رائول گونسالس بلانكو، همچنان از حضور در تيم ملي اسپانيا محروم است.
    بيش از 13 روزنامه اسپانيايي از جمله آس، ماركا، ال موندو، بالون و نوتيسيا به صورت رسمي از آراگونس خواسته اند تا رائول را به تيم ملي دعوت كند. اين درخواست رسمي پيش از آنكه نشان دهنده علاقه آنها به رائول باشد، به نوعي هشدار به سرمربي براي عدم حمايت در يورو 2008 است.
    آراگونس بار ديگر تاكيد كرد كه مهاجم تيم رئال مادريد را به تيم ملي دعوت نمي‌كند چون اينگونه صلاح مي داند.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

متاسفانه یه رسمی هست تو این انتخابا که ملاک رو بر این میزارن که کی تونست تیمش رو قهرمان کنه!
    اگه فرانسه قهرمان میشد، 100% زیدان هم بهترین بازیکن میشد!
    تو همه جا اینطور هست! مثل همین لیگ قهرمانان اروپا!!!
    سلام به همه ي دوستان عزيز !!!
    اينجارو به من آقاي Ahmad08 معرفي كرد ...
    من يه رئالي پرو پاقرص هستم ...
    اگه روزيم رئال مادريد آخرم بشه بازم من طرفدار رئال هستم ...
    رئال مادريد در حال حاضر قدرتمندترين تيم اروپاست اينو تعداد گلهاي زده و تعداد گلهاي خورده شون نشون ميده
    اما يه چيز ديگه ببينيد دوستان شما ها طرفدار رئال مادريد هستيد ...
    دليل باخت رئال مقابل آلمريا بازي زيبا بود فقط همين
    متاسفانه مربياني كه به اين تيم ميان اينو نمي دونن كه در مقابل تيم هاي قورباغه مانند مثل همين المريا مثل خودشون بازي كرد ...
    يعني چطوري اينطوري كه يه گل بزن فقط دفاع كن و هر وقت هم ديدي دفاعشون باز شد بازم گل بزن اين همون دليلي بود كه ليورپول پارسال به نايب قهرماني اروپا دست يافت
    در بازي مقابل آلمريا بايد بگيم آلرميا بازي رو نبرد بلكه رئال بازي رو باخت
    و شما دوسته عزيز در مورد فابيوكاناوارو گفته بوديد ..
    نمي تونم بگم تو اون بازي اشتباه نكرد اما سالار دفاع فوتبال جهانه و اشاره كرده بوديد به قهرمان باشگاههاي اروپاي سال پيش كه فكر مي كنم ميخواستيد به كاكا بهترين بازيكن فوتبال جهان طعنه بزنيد ...
    متاسفانه ما سعي مي كنيم براي هر اتفاقي دليلي بياريم اما نظر من اينه كاكا واقعا حق و شايسته اين عنوان بود به نظر من در تاريخ فوتبال زيدان بهترين بازيكنه و كاكا بعد از اون قرار داره
    ببخشيد سرتون رو درد آوردم - به اميد قهرماني رئال هميشه مادريد هميشه قهرمان و اون شب همينجا جشن خواهيم گرفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچهای سلام چند مطلب:
    1:اول از اومدنت ولف جان خوشحالم و دومن از اینکه از اینکه در بحث شرکت کردی ممنون.
    2:یک چند خبر درباره رئال:
    ایکر کاسیاس کاپیتان تیم ملی اسپانیا معتقد است که اگر رائول نیز در ترکیب تیم ملی قرار می گرفت دیگر همه چیز عالی پیش می رفت.
    کاسیاس با این حرف نظر شخصی خود را بیان کرد اما این را هم گفت که تصمیم گیرنده اصلی اراگونس است.
    دروازه بان شماره یک تیم رئال مادرید و اسپانیا گفت :
    من در چند بازی پشت سر هم در رئال مادرید توانستم دروازه را از گل خوردن حفظ کنم که اتفاق خیلی خوبی بود.
    رائول هم تیمی من در رئال است و اگر نظر شخصی من را بخواهید می گویم که اگر رائول در تیم ملی بود همه چیز عالی می شد اما این را هم می گویم که تصمیم نهایی با اراگونس است.
    خیلی از بازیکنان هستند که انتخاب نشده اند در صورتی که شایستگی ان را داشته اند.
    از طرف دیگر رئال مادرید می خواهد نشان دهد که پشتیبان تیم ملی و اراگونس است و بازیکنانی که به اینجا می ایند همه از مربی تیم حمایت می کنند و وقتی ما اینجا می ائیم نشاندهنده این است که ما عملکرد خوبی داشته ایم و اگر ضعیف بودیم به تیم ملی دعوت نمی شدیم.

این هم یک والپیپر از رائول برای شما دوستداران رئال:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فكر مي كنم ميخواستيد به كاكا بهترين بازيكن فوتبال جهان طعنه بزنيد ...
    متاسفانه ما سعي مي كنيم براي هر اتفاقي دليلي بياريم اما نظر من اينه كاكا واقعا حق و شايسته اين عنوان بود به نظر من در تاريخ فوتبال زيدان بهترين بازيكنه و كاكا بعد از اون قرار داره
    آره دقیقامنظورم همون کاکا بود! چون فکر کی کنم اصلا شایسته ی این مقام نبود!
    در اینکه زیدان بهترین است، منم با شما موافقم، ولی اینکه میگید کاکا بعد اون بهترین، نشون میده کمی یک طرفه و از رو علاقه به اون، این حرف رو زدید چون در حد این حرف ها نیست که بیاد کنار زیدان قرار بگیره!
    فقط همین سوال کافی که بگیم: زیدان یک بار فرانسه رو قهرمان جهان و یبار هم نایب قهرمان کرد!
    اگر بازیکنایی مثل کاکا، مسی، رونالدینیو، ک.رونالدو و حتی همین روبینیو رو کنار هم بزاریم، میبینیم که فقط این بخت اقبال کاکا بود که تونست با تیمش بازی های بیشتری انجام بده، کمتر افت کرد، زودتر از بقیه خودشو نشون داد و در کل، زمان بیشتری داشت که تونست خودش رو نشون بده!
    وگرنه، بقیه بهتر از اون بودن!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رمان کالدرون بار دیگر تاکید کرد که دیگر به کاکا فکر نمی کند.
    کالدرون: " برای اینکه یک بازیکن وارد تیم رئال بشود، باید از سه ----- عبور کند، اول مربی با مدیر ورزشی صحبت میکنه، و بعد باشگاه با توجه به فلسفه ی خود نگاه می کنه که آیا این بازیکن توانایی جا افتادن در تیم رو داره یا نه، و در نهایت از کاپیتان تیم سوال می کنیم که چی فکر می کنه؟"
    کالدرون در طی دوره ای که برای انتخاب به عنوان رئیس تیم رئال مادرید تلاش می کرد، قول سه بازیکن را داده بود، آرین روبن، سس فابرگاس و از جمله کاکا.
    -- " اما تا این لحظه نه شوستر و نه میخاتوویچ درباره این بازیکن بامن صحبت نکردن! پس پاسخ منفی است.
    من تایید میکنم که خودم، به طور شخصی با کاکا صحبت کردم ولی بعد از اون، دیگه هیچ کس نه با من، نه با وی صحبتی در مورد این انتقال نکرده"
    در مورد اینکه در میانه فصل کدام بازیکن توانایی ملحق شدن به تیم و افزایش قدرت تیم رو داره، کالدرون آمادگی این رو نداشت که در میانه فصل به این موضوع فکر کنه
    -- " برای جذب بازیکن زمان خوبی نیست، چراکه بادلیل میتوان گفت که تیم دچار آشفتی می شود"
    -- " در پایان فصل تصمیم می گیریم"
    ===================================
    منبع: سایت گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •