این شبکه ها رو چجوری باز کنم!![]()
این شبکه ها رو چجوری باز کنم!![]()
سلام.همین الان یعنی دارن بازی میکنن؟
نه بازی امشبه...
اگه امروز رو فردا حساب کنیم...
(چی گفتم)...
البته فکر کنم دقیق تر ساعت 23:15 بازی برگزار بشه...
چون به وقت محلی فکر کنم 20:45 زده!!!
اگه اختلاف 2:30 خودمون رو با اونجا حساب کنیم میشه 23:15
سه شنبه 5 آگوست ساعت 23:15 به وقت تهران: جام فرانس بکن باوئر:بایرن - اینتر
اين شبكه 3 لعنتي تا اينجا هيچ اشاره اي به اين بازي نكرده!
مورينيو:بايرن يکی از بهترين ها است.
مورینیو بر این باور است که بایرن مونیخ یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است و با توجه به تاریخ بزرگی که بایرن همانند اینتر دارد ، باید فرد بزرگی چون بکن باور بر این تیم مدیریت کند.او در مصاحبه با سایت رسمی بایرنfcbayern.de میگوید: برای من بایرن بدون هیچ شکی یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است.من یادم هست که زمانی که بچه بودم با پدرم به ورزشگاه دلا کروز رفتیم تا بازی بنفیکا و بایرن را تماشا کنیم. این خاطره هیچ گاه از ذهنم پاک نمیشود، در ان زمان بازیکنان خارق العاده ای برای بایرن بازی میکردند از قبیل فرانس بکن باور بزرگ ،گرد مولر ،سپ مایر، و کارل هانس رومنیگه که اینها همگی فوق العاده هستند.
سری آ تا ۴ هفته ی دیگر اغاز میگردد و مورینیو معتقد است که بازیکنانش با دقت کارهایشان را انجام میدهند و ما با قدرت فصل را اغاز میکنیم .
بعد از تابستان که با خروج مانچینی و ورود مورینیو به باشگاه بزرگ بزرگ اینتر همراه شد ، تمام اروپا منتظر خریدهای خیره کننده ی اینتر بودند و همگی موراتی را به ولخرجی متهم کردنند مورینیو در اینباره گفت:من وقتی به تیمی میایم ابتدا به بازیکنان تیم نگاه میکنم تا کمبود بازیکن باشگاه را بسنجم و وقتی به اینتر امدم کمبود بازیکن را در ان حد ندیدم که نامهای بسیار بزرگ را به اینجا بیاورم و دلیلی هم برای این کار وجود ندارد در مورد اقای موراتی هم باید بگویم او به هیچ وجه پولش را در جای نادرست خرج نمیکند و تمام مخارج او با دلیل و برای بهبود تیم است وفکر نمیکنم که تیم ما در مقابل باشگاههای دیگر پول زیادی خرج کرده.
او ادامه داد : بایرن قدرت برتر آلمان است و من حدس میزنم این تیم علاوه بر سـوپرکاپ برای مسابقات دیگر هم مدعی جدی قهرمانی است. و امیدوارم با مربیگری کلینزمن بایرن قدرتمند تر از گذشته شود.
من یه لحظه فکر کردم بازی همون موقع هستش چون فرنج هیچ اشاره ای نکرده بود.
پس امشب بازیه،مورینیو رو نباید دستکم گرفت،بعضی وقتا تیماش فراتر از حد انتظار بازی میکنن و بعضی وقتا کمتر ولی به هر حال یه دیدار دوستانه خوب میتونه باشه.
نگفتم خداحافظي ميكنم
بالاك: من انسان واقع گرايي هستم
"ميشائيل بالاك" پس از ناكامي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته و همچنين شكست در فينال جام ملتهاي اروپا، همچنان در پي عنواني بزرگ در سطح بينالمللي است واين شايد فراتر از جام جهاني آفريقاي جنوبي نيز طول بكشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك 31 ساله چلسي درباره برنامههايش درآينده گفت:
«دوست دارم در چلسي فوتبالم را به پايان ببرم؛ اما، شايد در 33 سالگي.»
بالاك به اين ترتيب اعلام كرد كه حتي پس از سال 2010 نيز فوتبال بازي كردن را در نظر دارد.
كاپيتان تيم ملي آلمان همچنين گفت كه دو ناكامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا و جام ملتهاي اروپا با چلسي و تيمهاي آلمان را فراموش كرده است.
وي در اين باره گفت: «با اين حال آدمي نيستم كه سرم را در برف فرو ببرم. براي من يك يا چند فصل ديگر وجود دارد.»
بازيكن سالهاي پيشين بايرن مونيخ ادامه داد: «هنوز هم اميدوارم عنواني بزرگ را در عرصه جهاني بدست بياورم. باور دارم كه شايسته آن هستم. اما، اگر اينگونه نشد، بايد به آن تن در داد. من انسان واقعگرايي هستم.»
او با وجود از دست رفتن فينالها نخواست از فصلي نااميد كننده حرف بزند: «خوشحالم كه پس از يك آسيب ديدگي ناگوار بازگشتهام. برايم دوران بسيار دشواري بود.»
او با رد خبرها پيرامون خداحافظي قطعياش پس از جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: «هرگز چنين چيزي را نگفتهام.»
بازيكن خط مياني آبيهاي لندن ادامه داد: «فوتبال انگليس همچون گذشته برايم چالشي بزرگ است. از پيوستنم به چلسي در دو سال پيش خوشحالم. در بايرن مونيخ پذيرفته بودم كه جايگاهي ثابت دارم و چند عنوان را هم به دست آوردهام. با اين حال ميخواستم در خارج آلمان بازي و پيشرفت كنم.»
بالاك همراه با چلسي در تورنمنت روسيه شركت كرد تا 35 روز پس از ديدار پاياني يورو 2008 كه با باخت يك بر صفر آلمان برابر اسپانيا همراه بود، دوباره در يك ديدار رسمي حضور يافته باشد.
چلسي در بازي ردهبندي ميلان را با پنج گل درهم كوبيد. سويا با پيروزي بر لكوموتيو مسكو قهرمان اين تورنمنت چهارجانبه شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)