تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 2376 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز بسی خندیدیم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ضمنا يادآوري مي‌کنم که برخوردي که از اين پس با کاربر شلوغ‌کننده بعمل مياد، بمراتب شديدتر خواهد بود و از هيچ پستي هم صرفنظر نخواهد شد
    شما که خودت همکار انجمن هستی میدونی که این تاپیک برای استقالیهاست و با توجه به حساسیت استقلال و پیروزی حتی اگه یکی از طرفداران پیروزی بیاد اینجا و یک پست بده استقلالیها قبول نمیکنند و ممکنه کار به جاهای باریک کشیده بشه.بهتر بود شما تو پستتون اعلام میکردید که طرفداران پیروزی حق دادن پستهای بودار رو تو اینجا نداشته باشند و استقلالیها هم در مورد تاپیک طرفداران پیروزی همینطور.

امروز بسی خندیدیم
    و بی جنبگی بعضی تیمها و بازیکنهاش رو به عینه دیدیم

پروفشنال Arash_K7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشـهـد

پيش فرض

فتح الله زاده : در امارات به مصاف الوصل می رویم

علی فتح الله زاده در خصوص سفر استقلال برای برگزاری اردوی تدارکاتی به امارات گفت : هفته گذشته سفری به امارات داشتم و مذاکراتی را با سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور پیرامون گسترش روابط ورزشی دو کشور انجام دادم.مدیر عامل استقلال در ادامه به سایت رسمی باشگاه گفت : با آقای علی شفیع زاده رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز و آقای دستجردی رئیس باشگاه ایرانیان امارات نشست هایی را برگزار کردیم که بسیار مثبت و سازنده بود .
    فتح الله زاده در پایان گفت : قرار است در جریان سفر استقلال به امارات با تیم فوتبال الوصل که فصل گذشته قهرمان لیگ امارات شده و در مسابقات جام باشگاه های آسیا با سایپا همگروه است ، یک بازی دوستانه را انجام دهیم.
    Last edited by Arash_K7; 25-12-2007 at 16:44.

پروفشنال Arash_K7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشـهـد

پيش فرض مدافع استقلال:در جام حذفي تنها پيروزي مهم است

مدافع استقلال:در جام حذفي تنها پيروزي مهم است

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي از لحاظ فني كيفيت بالايي نداشت و به دليل شرايط حساس جام حذفي، دو تيم با احتياط بازي كردند.

بيژن كوشكي پس از پيروزي استقلال بر ذوب آهن در جام حذفي اظهار كرد: هر چند كه زمين نامساعد بازي نيز از كيفيت اين رقابت‌ كاسته بود اما، در جام حذفي بايد باهوش و زيرك بود و آنچه كه در اين مسابقات اهميت بيشتري دارد تنها كسب پيروزي است.

وي با اشاره به اين كه هر دو تيم از فرصت‌هاي خود به خوبي استفاده كردند، تصريح كرد: تيم ذوب آهن در خط حمله قدرتمند و زهر دار است. آنها با استفاده از پاس‌هاي كوتاه و متعدد در زمين ما، سعي در باز كردن دروازه‌ي استقلال داشتند كه خوشبختانه اين كار تنها يك بار ميسر شد.

كوشكي درباره‌ي عقب نشيني استقلال در اواخر بازي خاطرنشان كرد: به خاطر خستگي مدافعان و هافبك‌هاي ذوب آهن، سعي در استفاده از ضد حملات داشتيم. به همين دليل كمي عقب‌نشيني كرديم تا برهاني را در موقعيت‌هاي ضد حمله قرار دهيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا هنوز بين مدافعان استقلال عدم هماهنگي وجود داريد يا خير؟ افزود: تغييراتي كه در دفاع دو طرف اتفاق مي‌افتد، باعث مي‌شود تا نتوانيم همديگر را به خوبي پيدا كنيم. هر چند كه همه‌ي مدافعان استقلال از يكديگر شناخت كافي دارند اما، اگر به صورت ثابت در كنار هم بازي كنيم، به هماهنگي ايده‌آل مي‌رسيم.

مدافع استقلال درخصوص ضربات پنالتي نيز يادآور شد: دوست داشتيم در طول 90 دقيقه كار را تمام كنيم و پيروز ميدان شويم، چون پنالتي تنها شانس است و احتمال باخت ما در اين ضربات وجود داشت.

كوشكي در پايان گفت: زدن پنالتي در اين بازي‌ها مسووليت سنگيني است و به همين دليل نام من به عنوان ششمين نفر براي پنالتي در نظر گرفته شد.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما که خودت همکار انجمن هستی میدونی که این تاپیک برای استقالیهاست و با توجه به حساسیت استقلال و پیروزی حتی اگه یکی از طرفداران پیروزی بیاد اینجا و یک پست بده استقلالیها قبول نمیکنند و ممکنه کار به جاهای باریک کشیده بشه.بهتر بود شما تو پستتون اعلام میکردید که طرفداران پیروزی حق دادن پستهای بودار رو تو اینجا نداشته باشند و استقلالیها هم در مورد تاپیک طرفداران پیروزی همینطور.
    يعني شما مي‌فرماييد من گفتم پرسپوليسيها حق دارند پستهاي به قول شما «بودار» در اين تيم بدند؟

خواهش مي‌کنم اصلا جريان بسته شدن موقتي اين تاپيک را با مسئله حق دادن پستهاي توهين‌آميز اشتباه نگيريد. اين دو قضيه کاملا متفاوت هستند. اگه اين تاپيک بسته شد، بخاطر اين بود که وضعيتش واقعا بحراني بود و نياز بود موقتا بسته بشه، تا بهش رسيدگي کنيم.

لذا تقاضا مي‌کنم يه وقت خداي نکرده فکر نکنيد که اينجا از تيمي طرفداري ميشه و فلان هوادارها فقط باهاشون برخورد ميشه! قوانيني که گذاشته ميشه، مال همه‌ست، حتي خود من!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم شما از تیمی طرفداری میکنید.
    من منظورم این بود که احتمال به حاشیه رفتن تاپیک توسط خود استقلالیها خیلی کمه.ولی وقتی یک پرسپولیسی میاد تو این تاپیک پست میده(چه پست معمولی چه پست تحریک کننده) مطمئنا طرفدارهای استقلال بیکار نمیشینند و جواب میدهند و این باعث میشه که تاپیک به حاشیه کشیده بشه. در ضمن عمل قفل شدن تاپیک توسط شما به موقع بود.همونطوری که باز شدنش به موقع بود ولی میتونستید به شخصی که باعث رفتن تاپیک به حاشیه شده(اگه دقت میکردید کاملا مشخص بود) یک تذکر بدهید.شاید دیگه نیازی به قفل کردن تاپیک نبود.
    حالا هر چی بود تموم شد و رفت امیدوارم دیگه تاپیک به حاشیه نره.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم شما از تیمی طرفداری میکنید.
    من منظورم این بود که احتمال به حاشیه رفتن تاپیک توسط خود استقلالیها خیلی کمه.ولی وقتی یک پرسپولیسی میاد تو این تاپیک پست میده(چه پست معمولی چه پست تحریک کننده) مطمئنا طرفدارهای استقلال بیکار نمیشینند و جواب میدهند و این باعث میشه که تاپیک به حاشیه کشیده بشه. در ضمن عمل قفل شدن تاپیک توسط شما به موقع بود.همونطوری که باز شدنش به موقع بود ولی میتونستید به شخصی که باعث رفتن تاپیک به حاشیه شده(اگه دقت میکردید کاملا مشخص بود) یک تذکر بدهید.شاید دیگه نیازی به قفل کردن تاپیک نبود.
    حالا هر چی بود تموم شد و رفت امیدوارم دیگه تاپیک به حاشیه نره.
    ببينيد ايمان جان، ما طبق قراري که گذاشته شد از اين ببعد بدون کوچکترين استثنايي با هر کاربر خاطي‌اي برخورد مي‌کنيم. با اون کاربر هم برخوردها انجام شد و کافيه عملش رو تکرار کنه.

ولي من از کاربران عزيز، چه هواداران استقلال و چه طرفداران پرسپوليس خواهشمندم درصورت مشاهده چنين رفتارهايي، جواب را بعهده ما بگذارند. ما مي‌دونيم چجوري با طرف برخورد کنيم.

پيروز باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI.ARB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

ببينيد ايمان جان، ما طبق قراري که گذاشته شد از اين ببعد بدون کوچکترين استثنايي با هر کاربر خاطي‌اي برخورد مي‌کنيم. با اون کاربر هم برخوردها انجام شد و کافيه عملش رو تکرار کنه.

ولي من از کاربران عزيز، چه هواداران استقلال و چه طرفداران پرسپوليس خواهشمندم درصورت مشاهده چنين رفتارهايي، جواب را بعهده ما بگذارند. ما مي‌دونيم چجوري با طرف برخورد کنيم.

پيروز باشيد.

بسیار بسیار ممنون از توجهتون ...

خدا رو شکر که مدیران کنترل میکنن جریانات رو ...

واقعا جای تشکر داره...!

و خسته نباشید عرض میشه به دوستان و مدیران ه گل ه پی 30 وردی ...!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ازسری مسابقات لیگ فوتسال ایران :

شهید منصوری 11 استقلال تهران 1

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بسیار بسیار ممنون از توجهتون ...

خدا رو شکر که مدیران کنترل میکنن جریانات رو ...

واقعا جای تشکر داره...!

و خسته نباشید عرض میشه به دوستان و مدیران ه گل ه پی 30 وردی ...!
    خواهش مي‌کنم علي جان. نظر لطفتونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •