فابرگاس واااااااااااااااای من عاشقشم.
نیمه اول
میلان ۰ - ۰ ناپولی
فابرگاس واااااااااااااااای من عاشقشم.
نیمه اول
میلان ۰ - ۰ ناپولی
تبریک میگم برد و صدر نشینی میلان رو به همه میلانی های عزیز.
این آمار بازی هستش.
بهترین و بدترین بازیکن زمین از دیدگاه سایت گل و طرفداران
این هم جدول و صدر نشینی میلان
جدول گلزنان
Last edited by h_starboy; 03-11-2008 at 11:04.
برد میلان را تبریک میگم اما اصلا از بازی تیم راضی نیستم.
کاملا شانسی بردیم!
میلان اصلا خوب بازی نکرد.
از میلان بیشتر از این انتظار میره.
نیمه دوم بهتر شد و به خصوص ۱۵ دقیقه آخر میلان فوق العاده بازی کرد. ۲ -۳ تا ۱۰۰ ٪ رو از دست دادن. انصافا حقمون بود.
اینکه شانسی بردیم و اینکه اصلا خوب بازی نکردیم رو اصلا قبول ندارم.
اینکه بیشتر انتظار میره هم معقوله و مطمئنا در ادامه فصل تیم بهتر و بهتر میشه.
![]()
سلام
برد میلان را با تاخیر تبریک میگم
خدائیش حقمون سه امتیاز یود که گرفتیم
ناپولی هم تیم قدرتمندیه و الکی که نمیشه بردش
جدال هامبورگ با ميلان در دوبى
تيم هاى فوتبال ميلان و هامبورگ در ديدارى دوستانه در شهر دوبى به مصاف هم خواهند رفت. تيم هاى ميلان و هامبورگ كه در تعطيلات زمستانى ليگ هاى كشورهاى خود به دوبى سفر خواهند كرد، روز ۶ ژانويه در اين شهر به مصاف هم خواهند رفت. اردوى اين ۲ تيم از ۳۰ دسامبر ۲۰۰۸ به مدت ۸ روز در امارات برگزار خواهد شد. هامبورگ در باشگاه الشباب و ميلان در باشگاه النصر اردوى خود را برپا خواهند كرد.
شوچنكو: براى من پيروزى مهم است
حضور آندرى شوچنكو در جايگاه تماشاگران ورزشگاه سن سيرو شايعات زيادى را در مورد او به همراه داشت. در جريان ديدار ميلان مقابل ناپولى مهاجم اوكراينى با لباس شخصى در جايگاه ويژه حضور داشت و دوربين هاى عكاسان و كانال هاى تلويزيونى روى او زوم كرده بودند بعد از پايان مسابقه شوا در مصاحبه با كانال اسكاى گفت: من مثل هر بازيكنى دوست دارم بازى كنم و گل بزنم. ميلان مقابل ناپولى سزاوار كسب پيروزى بود. وى افزود: پيروزى ما روى يك گل به خودى شكل گرفت اما چيزى كه اهميت داشت پيروزى و رسيدن به مكان اول جدول رده بندى بود. شوا در مورد عدم دعوت براى حضور در اين مسابقه گفت: اين موضوعى است كه همه ما آن را قبول داريم. براى من بيشتر پيروزى ميلان مهم است.
زامبروتا: نتيجه بازى اهميت داشت
جان لوكا زامبروتا مدافع ملى پوش ميلان همانند ساير بازيكنان ، كادر فنى و هواداران از پيروزى مقابل ناپولى و صدرنشينى در سرى A ايتاليا خوشحال است. زامبروتا بعد از پايان اين ديدار گفت: مقابل ناپولى بدشانس نبوديم تلاش زيادى كرديم كه به گل برسيم. اين بازى خيلى زيبا بود. يك ديدار سريع و نتيجه اى كه ما به دست آورديم اهميت زيادى داشت. پيروزى مقابل ناپولى ما را به صدر جدول رساند و اين موفقيت به ما كمك مى كند تا در ساير مسابقات باانگيزه بيشترى به كار ادامه دهيم. وى در مورد اعتراض سران ناپولى به اعلام ضربه پنالتى گفت: توپ به دست برخورد كرد اما در هر حال نمى توان به درستى در مورد آن قضاوت كرد.
بكهام ميلان را ثروتمندتر مى كند
![]()
تيم پرآوازه ميلان در يك اقدام جنجالى و كم سابقه ديويد بكهام ستاره انگليسى فوتبال را براى مدتى محدود از باشگاه گالكسى لس آنجلس قرض گرفت. اين معامله باشگاه ايتاليايى را ثروتمندتر مى كند. ابتكار باشگاه فوتبال ميلان، از درايت و شامه تيز مديران اين باشگاه حكايت مى كند. در آمريكا استراحت ميان ۲ فصل مسابقات باشگاهى آغاز شده است. ستارگانى كه در ليگ فوتبال آمريكا توپ مى زنند، بايد تلاش كنند خود را براى فصل بعد آماده نگاه دارند. در همين رابطه ايده جالبى به ذهن مسئولان باشگاه ميلان خطور كرد. آنان به بكهام ملى پوش انگليسى پيشنهاد كردند كه در مدت استراحت ليگ فوتبال آمريكا از اواخر دسامبر ۲۰۰۸ تا پايان مارس ۲۰۰۹ براى باشگاه ميلان توپ بزند تا فرم مطلوب خود را حفظ كند. بكهام اين پيشنهاد را پذيرفت و مسئولان باشگاه گالكسى هم با انتقال موقت وى موافقت كردند. به اين ترتيب ديويد بكهام زمستان را در ايتاليا خواهد گذراند، بدون اينكه اين انتقال هزينه اى براى باشگاه ميلان دربرداشته باشد. بكهام كه تاكنون ۱۰۷ بار براى تيم ملى فوتبال انگلستان بازى كرده است، روز جمعه (۳۱ اكتبر) پس از قطعى شدن انتقالش به ميلان در گفت وگويى به روزنامه بريتانيايى «سان» گفت: براى من مايه افتخار است كه در كنار بازيكنان بزرگى چون رونالدينيو و كاكا توپ بزنم . فابيو كاپلو مربى ايتاليايى تيم ملى انگلستان نيز از انتقال بكهام به ميلان استقبال كرد و گفت كه اين امر باعث مى شود كه بكهام براى تيم ملى هم آماده باشد و شانس انگلستان براى راهيابى به مسابقات جام جهانى ۲۰۱۰ افزايش خواهد يافت. روزنامه ايتاليايى «گاتزتا دلو اسپورت» در اين زمينه نوشت: بكهام براى ميلان هزينه اى نداشت اما ميلان از حضور وى سود خواهد برد . روزنامه ايتاليايى با چنين اظهارنظرى، درست به هدف زده است. «آدريانو گاليانى» نايب رئيس باشگاه ميلان كه قرارداد اين انتقال را با وكلاى بكهام به امضا رسانده است گفت: بخش بازاريابى باشگاه ميلان، فعاليت خود را آغاز كرده است . از هم اكنون آشكار است كه پيراهن باشگاه ميلان با نام بكهام، سودى در ابعاد نجومى نصيب اين باشگاه خواهد ساخت. البته گاليانى يادآور شده است كه بكهام نه به عنوان هنرپيشه، بلكه به عنوان بازيكن فوتبال به ميلان مى آيد و خود او اين موضوع را مى داند. بكهام در مدت اقامت خود در ايتاليا ۱۰ بازى در ليگ برتر فوتبال اين كشور و ۲ بازى در چهارچوب جام يوفا براى ميلان انجام خواهد داد. «سيلويو برلوسكنى» رئيس باشگاه ميلان، از آمدن بكهام ابراز خرسندى كرد و آن را هديه كريسمس به هواداران فوتبال در ايتاليا خواند. تنها ناراحتى او اين است كه نمى تواند بكهام را مدتى طولانى تر براى باشگاه خود به خدمت بگيرد.
اميدهاى آنچلوتى به بكهام
كارلو آنچلوتى سرمربى تيم فوتبال ميلان قصد ندارد از ديويد بكهام كه قرار است به زودى به اين تيم ملحق شود در كنار زمين استفاده كند.وى در اين خصوص گفت: «بكهام در هر ۳ پست ميانى مى تواند بازى كند. او تنها يك گوش كلاسيك نيست.»آنچلوتى اين مطالب را پس از پيروزى تيمش مقابل ناپولى در خصوص بكهام كه قرار است به صورت قرضى به ميلان بپيوندد بيان كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)