کامپیوتر
آقا شدید سخت بود!
ما همش دلمون به ریاضیش خوش بود...
چه سوال های خفنی بود!
البته من زیاد نخونده بودم , شاید آسون بوده
نه واقعا خیلی سخت بود!
بچه های pc شما چکار کردین؟
کامپیوتر
آقا شدید سخت بود!
ما همش دلمون به ریاضیش خوش بود...
چه سوال های خفنی بود!
البته من زیاد نخونده بودم , شاید آسون بوده
نه واقعا خیلی سخت بود!
بچه های pc شما چکار کردین؟
منم همه امیدم سیستم عامل بود که شدیدا سخت بود ولی برنامه سازی رو یه چند تایی زدم در کل فکر میکنم فردا پس فردا برم دفترچه اعزام به خدمت رو بگیرم سنگین تر باشم.
اما به نظر من زيادم سخت نبود .
به نسبت پارسال بهتر بود ، هر كي خونده بود راحت مي تونست جواب بده . زبان تخصصيش كه خيلي مسخره بود .![]()
با سلام خدمت همه ي دوستان
راستش من چون تو شهرستان زندگي مي كنم به سوالات كنكور كارداني به كارشناسي دسترسي ندارم.
اگه كسي هست كه به سوالات كنكور دسترسي داره ممنون مي شم سوالات كنكور كارداني به كارشناسي علوم آزمايشگاهي1387 برام گير بياره.
بازم ممنون
اعلام زمان قرار دادن کلید اولیه آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1387 بر روی سایت سازمان سنجش
سازمان سنجش آموزش کشور - 25/04/87
بدینوسیله به اطلاع داوطلبان محترم می رساند کلید اولیه آزمون کاردانی به کارشناسی سال 87 از روز شنبه مورخ 29/4/87 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیقرار می گیرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داوطلبان می توانند از تاریخ 29/4/87 تا 5/5/87 برای ارایه هر گونه نظر یا پیشنهاد در خصوص کلید مذکور به سایت سازمان مراجعه نمایند.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور.
.
.
.
.
.
.
.
سلام من دانشجوی کاردانی به کارشناسی کامپیوتر هستم ترم تابستون میخوام درس برنامه نویسی پیشرفته رو بگیرم ولی طراحی الگوریتم ها که پیش نیازش هست رو پاس نکردم اگه این کار رو بکنم مشکلی پیش میاد حالا یا الان یا موقع فارغ التحصیلی ..کسی از این کارا کرده بدونیم عواقبی داره یا نه فقط چون انتخاب واحد مهلت کمی داره سریع لطف کنید جواب بدین.
سلام دوستان
آرزوی موفقیت برای دوستانی که کنکور کاردانی به کارشناسی داشتن؛
به توجه به اتمام این آزمون تاپیک از حالت مهم خارج میشه.
ممنون و موفق باشید![]()
دوست عزیز... هنوز ماله آزاد مونده.
دوستان عزيز من انشاالله بهمن فارق التحصيل مي شم.
مي خوام بدونم كه دفترچه هاي دولتي و آزاد و علمي كاربردي كي مياد .
و ظرفيت پذيرش هر كدوم براي رشته برق چقدره.
متشكرم
این کنکور هم که گذشت ولی حیف که هیچی نصیب بمون نمیشه ..
من رشته ام کامپیوتر بود . جز سوالات مدار منطقی که یه چندتایی ساده بود چیزه دیگه ایی نزدم .
ولی برای آینده .. دوستانی که در کنکور پیام نور شرکت کرده اند لطفا بگن در این فرصت یک ماهی چی بخونیم تا مجبور نشیم بریم خدمت مقدس سربازی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)