رو حالت DHSP هست.قبلا همینطوری وصل شدم به xbox live و ثبت نام کردم (مودمم وایمکس مبین نت هست)
وقتی connection test میگیرم.
Network :Connected
Internet :Connected
Xbox live:Faild
میده
رو حالت DHSP هست.قبلا همینطوری وصل شدم به xbox live و ثبت نام کردم (مودمم وایمکس مبین نت هست)
وقتی connection test میگیرم.
Network :Connected
Internet :Connected
Xbox live:Faild
میده
Last edited by d.b23; 15-01-2011 at 23:41.
فهمیدم مشکل از کجاست.از هاردم بود.درش آوردم درست شد.
حالا به نظرتون باید هاردم چیکار کنم؟
بیخیال هارد شو... از رو مموری فلش بازی کن بازی که می خوای آنلاین بزنی بریز رو مموری چون هارد ممکنه کار دستت بده و بن شی
امروز ماکروسافت پوینت خریدم نگو باید region را رعایت می کردم تو خرید-حالا که می خوام در فیفا 11 redeem خریداری شده را وارد کنم این خطا را میده:
8016A04B
نزدیک 25 هزار دود شد رفت هوا یعنی موند رو دستم
از کجا مایکروسافت پوینت خریدی؟
تو پ خ گفتم
اما اگه کسی می خواد بخره بیاد من اینو کمتر از قیمت بهش میدم آخه برای من مونده رو دستم
من تو دستگام save بازی Fable 3 داشتم و به live وصل شدم(Fable 3 رو موقعی که به live وصل بودم تو دستگاه نذاشتم).بن میشم؟
میگن fable 3 سریال دستگاه میفرسته به مایکروسافت تو لیست بن قرار میده .درسته؟
مشکل دارم !
ADSL دارم با سرعت 128. یک مودم tp_link دارم که با یک کابل کراس می رم اینترنت. هر بار هم کانکت می شم و خودش نمیره توی اینترنت . ( یعنی یوسر و پس می زنم). حالا همون کابل کراس رو که وصل می کنم به ایکس باکس ، آی پی رو که اتوماتیک می زنم توی قسمت network اوکی می ده ولی توی قسمت internet ضربدر می زنه. بعدش خوندم که من که اینترنتم NAT نیست و باید حتما یوسر و پس وارد کنم باید توی ایکس باکس هم یوسر و پس رو وارد کنم. من یوسر و پس رو توی additional setting وارد کردم. یوسر رو نوشتم ، پسورد هم نوشتم ( همون یوسر پس ای دی اس ال ) . service name رو هم خالی گذاشتم. حالا که می خوام کانکت شم توی همون مرحله اول خطا میده !!
باید چیکار کنم؟
خوب شما بزن مودم از اول خودش کانکت بشه.در ضمن بعضی وقتا ارورایی که میده الکیه.اگه خواستی مارک مودمت رو بگو تا راهنماییت کنم.
درست شد. یکم ور رفتم یا DSN و ... نفهمیدم خودم هم چی شد. بعدش حالا می نویسه که باید 190 مگ دانلود کنی.
نمیشه با کامپیوتر دانلود کرد بعدش توی فلش ریخت و نصب کرد توی ایکس باکس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)