خب معلومه که غلطه!نمیان نون دونی خودشونو گند بزنن توش که!میان؟بعدشم،360 با Sd اجراش میکنه.مرض ندارن ورش دارن که!
میگم با Hdtv خیلی بیشتر حال میده نه؟من آخر این دستگاهو میذارم رو کولم،میرم خونه ی یکی از دوستام که Hdtv داره ببینم شماها چی میگین!
خب معلومه که غلطه!نمیان نون دونی خودشونو گند بزنن توش که!میان؟بعدشم،360 با Sd اجراش میکنه.مرض ندارن ورش دارن که!
میگم با Hdtv خیلی بیشتر حال میده نه؟من آخر این دستگاهو میذارم رو کولم،میرم خونه ی یکی از دوستام که Hdtv داره ببینم شماها چی میگین!
اون ور آب که مثل اینجا نیست که. اونا همشون hdtv دارن (99%شون)خب معلومه که غلطه!نمیان نون دونی خودشونو گند بزنن توش که!میان؟
ارشیا از تو بعید بود همچین حرفیبعدشم،360 با Sd اجراش میکنه.مرض ندارن ورش دارن که!
ارشیا کافیه 10ثانیه یه فیلم HD ببینی بعدش با ماهواره برو VOX نگاه کن اگه حالت از کیفیت vox بهم نخورد هرچی خواستی بگومیگم با Hdtv خیلی بیشتر حال میده نه؟من آخر این دستگاهو میذارم رو کولم،میرم خونه ی یکی از دوستام که Hdtv داره ببینم شماها چی میگین!
فکر میکنی!
چرا بعید بود؟!؟!مگه چی گفتم که بعید بود؟خوب دوستم با SD رو 360 بازیش میکنه!مگه چه اشکالی داره؟
به راهنمائي نياز دارم مي خوام بازي Gta 4 براي Ps3 بگيرم خيلي ها ميگن فقط روي Hd Tv اجرا ميشه
اگه اينطور باشه
به نظرتون ومانيتور بهتره يا Hd Tv )البته از نظر قيمت)
آقا تو همون صفحه قبل جواب داده بودیم که میشه روی tv معمولی هم بازی کرد.به راهنمائي نياز دارم مي خوام بازي Gta 4 براي Ps3 بگيرم خيلي ها ميگن فقط روي Hd Tv اجرا ميشه
forooshe ps3,uc,80gb,1mah karekard+1 daste,orginal+vegas+pes2008
shomare tamas:09127003180
hayati![]()
دوستان سلام لطفا كمكم كنين من داشتم بازي pes2008 رو بازي ميكردم كه يه هو بازي هنگ كرد من دستگاه رو خاموش كردم دوباره روشن كردم ديگه بازي نيومد كه نيومد چچي كا ر كنم گيج شدم منو مياد ولي بازي رو لود نميكنه يعني لنز سوخته اخه دو ماه خريدم دو بار هم باهاش بازي نكردم 10 دقيقه فوتبال بازي كردم اينجوري شد دستگاه من 40 گيگ ntscj يكار كنم راهنمايي كنين لطفا
آقا دلیل نمیشه که تا یه بازی اجرا نشد زود بگید لنزش سوخته.يعني لنز سوخته
دوباره امتحان کن. بازیای دیگ. ببین چطور میشه
نه معلومه دلیل نمیشه!رگ فنبویم زد بالا!
اول امتحان کن ببین Cd،dvd،بازی،... رو میخونه یا نه؟اگر میخونه از بازیه.اگه دست دو گرفتی ببر بزن تو سر صاحبش.اگه نو گرفتی هم همین کارو بکن،به اضافه ی اینکه میتونی با یه دستگاه دیگه امتحانش کنی.کسی دور و ورت Ps3 نداره؟
گفتم كه داشتم بازي ميكردم وسط بازي اين اتفاق افتاد سه تا بازي بيشتر باهاش بازي نكردم دوماه كه دستگاه رو خريدم خيلي حالم گرفته ميخوام بفروشمش ويه xbox جديد بگيرم با اينكه ps3 علاقه دارم ولي حالمو گرفت البته فردا بازي uncharted دستم ميرسه امتحان ميكنم اگه نشد كه تمام اينم از شانس ما به هركي تو فروشگاهها زنگ ميزنم بدون معطلي ميگه لنز سوخته اخه من كاري نكردم فقط 10 دقيقه بازي كردم وسط بازي هنگ كرد ميگن 150 خرجشه اي كاش box ميگرفتم حداقل كپي خوره و اكرم خراب بشه با 50 تومن درست ميشه و همه با اين كنسول اشنايي كامل رو دارن بخشكي شانس گور پدر اون 600 هزار تومن عوضي حالمو گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)