تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره این تاپیک چیه ؟

راي دهنده
282. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لنگش تو فروم های دیگه نیست !!

99 35.11%
  • خوبه

153 54.26%
  • اصلآ به درد نمیخوره !!

30 10.64%
صفحه 71 از 160 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1593

نام تاپيک: ---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson ====---

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان ببخشيد من هنوز تازه كارم.

فايلهاي زبان (اين كه در جاوا و يا اس ام اس ها بشه فارسي نوشت) در كاستوم هست يا FS ويا Main و اصولا هر كدوم از اين ها چه چيزهايي رو همراه خودشون دارند؟ اگر فونتهاي زبان در FS هست آيا ميشه به آن زبان ديگري اضافه كرد؟
    و در اخر هم اگر وجود داره فايل w610 fs ورژن [R8BA024] رو مي خواستم كه فارسي هم داشته باشه. تا جايي كه فهميدم اونهايي كه پسوند asia , india , m_east_n_africa , vfe_2 , VFE_LIVE_2 رو دارند زبان فارسي رو هم دارند.
    باز هم ممنون
    عضو شو و از اين صفحه فريمور گوشيت رو دان كن!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

H.VIKEجان دستت درد نكنه از بابت راهنمايي عضو اونجا هستم و ايون صفحه رو هم نگاه كرده بودم ولي اگر توجه كنيد fs اي كه فارسي داره سيد 53 هست و من نمي‌خوام گوشيم رو به اين نسخه ببرم .قبل از مزاحمت براي شما هم يه سرچ حسابي تو اينترنت داده بودم تنها جايي كه تونستم fs فارسي دار پيدا كنم TOPsony بود كه تازه عضو شدم و اجازه دانلود نمي‌داد.
    حالا دارم fs اروپايي ميگيرم و اميدوارم كه با اسكريپت ها زبان فارسي رو كه از fs گوشي k550 بيرون كشيدم بتونم روش بريزم!
    در هر صورت هنوز هم خوشحال ميشم اگه كسي در مورد اون سوالهايي كه كردم جواب بده هرچند كه ديگه اين رو متوجه شدم كه فايلهاي زبان تو fs هست.
    Last edited by mousavy_mh; 23-05-2008 at 02:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در هر صورت هنوز هم خوشحال ميشم اگه كسي در مورد اون سوالهايي كه كردم جواب بده هرچند كه ديگه اين رو متوجه شدم كه فايلهاي زبان تو fs هست.
    در گوشیهای سونی اریکسون هر فریمور از دو قسمت(به اضافه یک قسمت راه انداز زبان) تشکیل شده.
    قسمت اول برنامه اصلی یا Main نام دارد.هسته اصلی فریمور در این قسمت قرار دارد.

قسمت بعدی مربوط به فایلهای سیستمی یاFile System)Fs)نام دارد.در این قسمت درایور قطعات و یکسری فایلهای سیستمی و زبان و گرافیکی قرار دارند.مانند درایور دوربین و صدا و ...

یک قسمت هم به نام کاستومایز (Customize) موجود هست که مربوط به راه انداز زبانها در گوشی هست.(اگر بخواهیم زبان به خصوصی مثلا فارسی رو بر روی گوشی داشته باشیم باید FS ما دارای زبان فارسی باشد و کاستومایز رو داشته باشیم که زبان فارسی رو راه اندازی کند).

موفق باشيد!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باب عجب شانسي داريم ما اين همخ مدته CID 53 اومده ولي SEtool نسخه جديد نميده تو سايتش هم كه هيچي نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

6 بالاخره موفق شدم!!!

H.VIKE دستت درد نكنه خيلي ممنون اگر پستت رو نخونده بودم احتمالا گوشيم رو به جاي آپگريد ، دانگريد مي كردم تا فارسي داشته باشه!
    ديشب فايلهاي زبان فارسي رو رو گوشي ريختم اما جواب نداد!
    بعد هم كاستوم رو عوض كردم باز هم جواب نداد!

امروز كه پست شما رو خوندم يك دفعه به ذهنم رسيد كه كاستوم شايد فقط يك بار اجرا ميشه! به همين خاطر هست كه ريختن كاستوم كه فارسي رو ساپورت كنه بعد از ريختن يه كاستوم ديگه ، جواب نداده

به خاطر همين اول fs رو دوباره ريختم بعد هم فايلهاي زبان فارسي رو ريختم و در آخر هم كاستوم فارسي رو اضافه كردم و جواب داد!!!
    يك نكته قابل توجه اين هست كه فايلهاي زبان فارسي كه خارج كرده بودم با حروف بزرگ بود. و من اونها رو براي احتياط بيشتر به حروف كوچيك تبديل كردم.

بازهم از بابت راهنمايي و توضيحاتت متشكرم.

و در پايان يه سوال ديگه! فلش كردن به گوشي آسيب ميرسونه منظورم اينه كه اگر گوشي رو فلش كنيم از عمرش كم ميشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

و در پايان يه سوال ديگه! فلش كردن به گوشي آسيب ميرسونه منظورم اينه كه اگر گوشي رو فلش كنيم از عمرش كم ميشه؟
    عمرش زياد ميشه كم نميشه
    فلش كردن مانند عوض كردن ويندوز هستش

موفق باشيد!

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام

اگه می شه FS و Main و Customize متناسب با FS برای فریمور R4EA031 برام بذارید و فارسی هم داشته باشه . ( W810 )

ممنونم
    Last edited by sabasistem_co; 24-05-2008 at 08:54.

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام من می خواهم K810 خود را فلش کتم اما نمی دونم چطور. میشه فایل mai و fs برای فلشش آپلود کنید
    همراه با یک آموزش مختصر

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

اگه می شه FS و Main و Customize متناسب با FS برای فریمور R4EA031 برام بذارید و فارسی هم داشته باشه . ( W810 )
    ممنونم
    برا اين Fs فارسي پيدا نكردم خودت يه نگاهي اينجا كن
    کد:
    سلام من می خواهم K810 خود را فلش کتم اما نمی دونم چطور. میشه فایل mai و fs برای فلشش آپلود کنید
    همراه با یک آموزش مختصر
    اينجا دوست عزيز
    کد:
    موفق باشيد!

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

وا چه سریع واقعا کف کردم
    مرسی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •