عضو شو و از اين صفحه فريمور گوشيت رو دان كن!!!
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عضو شو و از اين صفحه فريمور گوشيت رو دان كن!!!
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H.VIKEجان دستت درد نكنه از بابت راهنمايي عضو اونجا هستم و ايون صفحه رو هم نگاه كرده بودم ولي اگر توجه كنيد fs اي كه فارسي داره سيد 53 هست و من نميخوام گوشيم رو به اين نسخه ببرم .قبل از مزاحمت براي شما هم يه سرچ حسابي تو اينترنت داده بودم تنها جايي كه تونستم fs فارسي دار پيدا كنم TOPsony بود كه تازه عضو شدم و اجازه دانلود نميداد.
حالا دارم fs اروپايي ميگيرم و اميدوارم كه با اسكريپت ها زبان فارسي رو كه از fs گوشي k550 بيرون كشيدم بتونم روش بريزم!
در هر صورت هنوز هم خوشحال ميشم اگه كسي در مورد اون سوالهايي كه كردم جواب بده هرچند كه ديگه اين رو متوجه شدم كه فايلهاي زبان تو fs هست.
Last edited by mousavy_mh; 23-05-2008 at 02:22.
در گوشیهای سونی اریکسون هر فریمور از دو قسمت(به اضافه یک قسمت راه انداز زبان) تشکیل شده.
قسمت اول برنامه اصلی یا Main نام دارد.هسته اصلی فریمور در این قسمت قرار دارد.
قسمت بعدی مربوط به فایلهای سیستمی یاFile System)Fs)نام دارد.در این قسمت درایور قطعات و یکسری فایلهای سیستمی و زبان و گرافیکی قرار دارند.مانند درایور دوربین و صدا و ...
یک قسمت هم به نام کاستومایز (Customize) موجود هست که مربوط به راه انداز زبانها در گوشی هست.(اگر بخواهیم زبان به خصوصی مثلا فارسی رو بر روی گوشی داشته باشیم باید FS ما دارای زبان فارسی باشد و کاستومایز رو داشته باشیم که زبان فارسی رو راه اندازی کند).
موفق باشيد!![]()
باب عجب شانسي داريم ما اين همخ مدته CID 53 اومده ولي SEtool نسخه جديد نميده تو سايتش هم كه هيچي نيست
H.VIKE دستت درد نكنه خيلي ممنون اگر پستت رو نخونده بودم احتمالا گوشيم رو به جاي آپگريد ، دانگريد مي كردم تا فارسي داشته باشه!
ديشب فايلهاي زبان فارسي رو رو گوشي ريختم اما جواب نداد!
بعد هم كاستوم رو عوض كردم باز هم جواب نداد!
امروز كه پست شما رو خوندم يك دفعه به ذهنم رسيد كه كاستوم شايد فقط يك بار اجرا ميشه! به همين خاطر هست كه ريختن كاستوم كه فارسي رو ساپورت كنه بعد از ريختن يه كاستوم ديگه ، جواب نداده
به خاطر همين اول fs رو دوباره ريختم بعد هم فايلهاي زبان فارسي رو ريختم و در آخر هم كاستوم فارسي رو اضافه كردم و جواب داد!!!![]()
يك نكته قابل توجه اين هست كه فايلهاي زبان فارسي كه خارج كرده بودم با حروف بزرگ بود. و من اونها رو براي احتياط بيشتر به حروف كوچيك تبديل كردم.
بازهم از بابت راهنمايي و توضيحاتت متشكرم.
و در پايان يه سوال ديگه! فلش كردن به گوشي آسيب ميرسونه منظورم اينه كه اگر گوشي رو فلش كنيم از عمرش كم ميشه؟
عمرش زياد ميشه كم نميشه
فلش كردن مانند عوض كردن ويندوز هستش
موفق باشيد!![]()
سلام
اگه می شه FS و Main و Customize متناسب با FS برای فریمور R4EA031 برام بذارید و فارسی هم داشته باشه . ( W810 )
ممنونم
Last edited by sabasistem_co; 24-05-2008 at 08:54.
سلام من می خواهم K810 خود را فلش کتم اما نمی دونم چطور. میشه فایل mai و fs برای فلشش آپلود کنید
همراه با یک آموزش مختصر
برا اين Fs فارسي پيدا نكردم خودت يه نگاهي اينجا كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينجا دوست عزيز
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
وا چه سریع واقعا کف کردم
مرسی دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)