کار نشد نداره عزیز دل ....اگه بخوای پیداش میکنی
در ضمن کنکوریهای عزیز بدونن که زیاد خودشون رو تحت فشار نذارن (مگر اینکه استعدادش رو داشته باشن ) و در طول روز کارهایی رو که دوست دارن انجام بدن و در کنارش درس هم بخونن![]()
کار نشد نداره عزیز دل ....اگه بخوای پیداش میکنی
در ضمن کنکوریهای عزیز بدونن که زیاد خودشون رو تحت فشار نذارن (مگر اینکه استعدادش رو داشته باشن ) و در طول روز کارهایی رو که دوست دارن انجام بدن و در کنارش درس هم بخونن![]()
من هم دنبال جواب این سوال می گردم.
آخه کتاب های زیادی در این زمینه وجود دارد و انسان می ماند به تبلیغات گوش بدهد یا به چیز های دیگر.
اما بهترین را هنمایی را کسانی می توانند انجام دهند که خود کتاب را خوانده باشند.
البته در انتخاب کتاب سطح علمی خواننده هم شرط است.(مثلا کتاب المپیادی ها به درد کسی که در درس های معمولی کتابش ضعف دارد نمی خورد.)
خوب فقط سه نفر از تك رقمي ها يا در گسسته يا در ديفرانسيل از اين كتاب استفاده كردن!
به نظر من اگر كتابهاي اقاي موسوي و 30 سال ابي تو رياضي خونده بشه كافيه،در گسسته هم من خودم از گاج سبز و سفيد وانديشه سازان استفاده مي كنم.
زياد خودتون رو با كتاب هاي مختلف سر گرم نكنيد.يه كتاب انتخاب كنيد و اونو كامل بخونيد.
از جواب شما ممنونم
خیلی به من کمک کرد اصلا به این جنبه هاش توجه نکرده بودم
در مورد کتاب گاج هم من دو تا کتاب سورمیهای کلمات وتاریخ ادبیات را دارم و خیلی راضیم کتاب اموزشی اش هم که سبز و هر سالسش هم جداست میگن زبان فارسیش خوبه ولی من به شخصه میگم کتاب رو با دقت بخونی بهتره اگر هم برای معنی می خوای بخری بد نیست![]()
دوست عزیزم جوابش سادست
برد سینوس به توان 2kبعلاوه ی کسینوس به توان 2kایکس بین دو مقدار 1 بر روی 2 به توان kمنهای یک و یک هستش و حالا جای k ،سه بگذار جواب در میاد
امیدوارم دیر جواب نداده باشم
از من میشنوی نخر چون دبیر ما می گفت دو نوع داره یکیش خیلی خوبه و یکیش خیلی بده البته خیلی هم نه که اون خوبه الان گیر نمی اد آخه اونی که دبیرمون داشت با اونی که بچه ها خریدن فرق میکرد ولی گسسته ی خوشخوان رو می گن خوبه !
سلام و مرسی از پاسخت.
پاسخ شما درسته ولی میتونی کمکم کنی که چه طوری به این فرمول رسیدید؟؟
مرسی و ممنون از توجه شما
دست رو دلم نذار که خونه!!!!
چیه این کنکور؟؟؟؟
مارو بدبخت کرده
کسی نبود جواب بده ؟!1- امسال ظرفیت دانشگاهای سراسری (دولتی) چند نفره ؟
2- تراز و میانگین در صد های آخرین فرد قبول شده در آزمون سراسری رو کسی داره بهم بگه؟
3- سال گذشته چند نفر امتحان دادند و چند نفر قبول شده اند (البته فقط سراسری) ؟
4- میشه سراسری قبول شد ؟ (مثلا مکانیک یا الکترونیک )
سلام امیر جان چطوری خوبی
این راه حلشه
sin ^ 6 x + cos ^ 6 x= ( sin^2 x + cos ^2 x) ^ 3 - 3 sin^2 x cos ^2 x ( sin ^ 2 x + cos ^2 x
3/4sin ^2 2x +1- =
البته واسه این که طولانی میشد دیگه مراحل ساده سازیو ننوشتم
خودت انجام بده
میدونیم که سینوس به توان دوی 2 ایکس
بین صفر و 1 است
حال نتیجه میگیرم
که برد عبارت بالا بین 4/1 و 1 است
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
در آخر بگم که
^ نماد توان است
اون اتحادی که به کار بردم
که میدونی که چیه
پس دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه
امیدوارم موفق باشی
ببخشید که برنامه ی فرمول نویسی نداشتم
Last edited by soheilsmart; 02-11-2007 at 10:50.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)