تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 197 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور ( اسم یه دختر ) سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.

خوب اینکه شد نقد صندلی داغ.... حالا یه کمی هم آقا بهروز رو نقد کنیم :

به نظر من اگر یه کمی از جدی بودنشون کم کنن بد نیست چون کلا انجمن متفرقه سرتاپا شوخی و تفریحه و اینکه بیای تو این انجمن و جدی باشی یه جورایی به هم نمیخوره.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام.
    ......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور sara سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.

به نظر من اگر یه کمی از جدی بودنشون کم کنن بد نیست چون کلا انجمن متفرقه سرتاپا شوخی و تفریحه و اینکه بیای تو این انجمن و جدی باشی یه جورایی به هم نمیخوره.
    سلام
    با قسمتیش موافقم
    فکر می کنم اگه با افراد قدیمی تر فروم بحث کنید جالبتر باشه
    من شخصا وقتی کسی رو نمی شناسم تو صندلی داغ وارد نمیشم
    بهتر یه هفته در میان مونث باشن
    فعلا

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اين جمله لپ كلام بود...

به قول پدرام فكر مي كرديم نقد Behroooz يكي از خونبارترين نقدها باشه.

اما مثل اينكه اين رودربايستي ها و تعارفات مزخرف ما ايراني ها اينجا هم نمود داره.

فقط مي خواستم بگم خيلي ها حوصله درافتادن و الكي دشمن شدن با نقدشونده ها رو ندارند.

به نظر مي رسه اين تاپيك به هدف اصليش نخواهد رسيد...

آخر فروم باز Hamed-Dehghani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

12 اندر حكايت خوش اخلاق ترين كاربر p30world

و اما
    خوش اخلاق ترين كاربر p30world

بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world هست

در اين شك نكنيد

منم با
    Mahdi Hero ، amintnt ، Elfin-D و Kolang هم عقيده ام كهخوش اخلاق ترين كاربر p30 جو گير شده و تاپيك صندلي داغ رو بيش از حد جدي گرفته !!

همين گفتش تو همين تاپيك
    صندلي داغ رو ما اسون به اين مرحله نرسونديمكه...
    حتي saeid_ronaldo در موزد تاپيك خودش هميچين ادعايي نداره !!

حتي Babak در مورد كل
    p30world چنين حرف نمي زنه !!

حتي احمد نجفي
    در مورد برنامه صندلي داغ اينطوري ادعا نمي كنه !! ولي

بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world

طوري
    در مورد صندلي داغ حرف مي زنه كه انگار يك دستاورد ملي است ؛

ولي من برخلاف نقد كنندگان كه گفتند مي خواد رئيس بازي در بياره

شك نداشتم كه از روي سادگيش هست ،
    اصلاً نمي خواد رئيس بازي در بياره

تا اينكه در مورد تاپيك
    |^| دانلود آهنگ هاي بی كلامهم گفت
    من جاهاي ديگه هم هستم مثل انجمن گالري عكس
    موسيقي كه يك تاپيك مهم اونجا دارم به نام داونلود موسيقي بي كلام كه خيلي گل كرده

طوري صحبت كرد كه انگار مودب ترين كاربر p30 اين تاپيك رو بهش رونق داده ؛ در حالي كه فقط تو تاپيك نظر مي داد

خيلي نگران شدم
    آيا واقعاً نجيب ترين كاربر p30 مي خواد رئيس بازي در بياره ؟

هر وقت اين اصطلاح تيم هدايت صندلي داغ رو مي بره ، شايدخيلي ها مثل من خندشون بگيره

هر وقت نوشته هاش رو در مورد صندلي داغ مي بينم ؛ پيش خودم مي گم

يعني
    مهمترين مسئوليتي كه بهروز در زندگي داشته ؛‌همكاري در يك تاپيك اونم در يك فروم اونم در يك دنياي سيبر هست ؟!!!!

و اما مهمترين نقد من به فعاليتهاي
    خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world

تو تاپيـكاي زيادي ديدم پستاي بي محتوا داد
    ، بدون اينكه پست قبلي رو بخونه

پستهایی که خیلی به بحث کمک نمي کنه

اين جور پستها در انجمن متفرقه شايد ايراد نداشته باشه ولي در انجمن سرآغاز ، نرم افزار يا موسيقي كه جاي نيست

من از پستاش تو تاپيك
    |^| دانلود آهنگ هاي بی كلام اين حس بهم دست داد

فكر مي كنم بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world

در صدد اينه كه پستاش رو زياد كنه
    ، هم رديف كاربراني چون boy iran ، Amin ، Mahdi Hero ، WooKMaN ، Kolang divoonejoon ولي

اين كاربران پستهاي
    مفيدي كه به ديگران كمك كنه ارسال مي كنند

ولي خيلي وقته من از
    آروم ترين كاربر p30 پست مفيدي نديدم

چون نقد رو دوستاني انجام مي دهند كه خير و صلاح دوستشون رو مي خوان

من
    به نقد فعاليتهاي بهروز پرداختم چون خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world

دوســش دارم

بهش مي گم

بــــــــــــــــــــــــ ـــــهـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــروز
    با اين پستـها خودتـو خراب نكن

بهروز
    هر چي هم باشه ، هر چي زيادي تو صندلي داغ جو گير بشه ، حتي شورش رو هم در بياره

بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world هست

در اين
    شك نكنيد

Last edited by Hamed-Dehghani; 04-09-2007 at 20:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

wow

حامد ...یکم کوچولو می نوشتی !!!!

ویرایش شد تا
    نگین توهین کرده !!!
    درسته من حامد رو دست دارم باهاش شوخی هم می کنم ولی مثل اینکه برای بعضیا بد آموزی داشته .
    Last edited by bb; 05-09-2007 at 11:47.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به نظر منم پسر خوبیه. من که دوسش دارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

يزدان عزيز خوب شد سانسورش كردي وگرنه همه مي فهميدن . خيلي با مرامي بابا ....

ديانا خانم نقد يعني برداشت هر كس از يك موضوع . كه البته با سليقه فرق داره . بله در مورد اينكه ما تا كسي رو نبينيم نمي تونيم نقد كنيم حق با شماست . پس بهتره با تكيه بر همين پست ها يي كه كاربر ها ميدن اين كار رو بكنيم .

ممنون از توجهت

حاج مهدي افتخار دادي اومدي .
    اره ديگه .
    منم مثل تو يك جور Aa فرانسه خرابم . گرفتي كه چي ميگم ؟

r10messietoo‌
    جان من از پست شما چيزي متوجه نشدم . ببخشيد . منظورتو توضيح بده لطفا .

greatone
    جان اين تجارت ما همش بيلان منفي داره . ولي خوب ميگن ادم بايد اون چيزي رو كه بلده رو به بقيه ياد بده .
    يادمه كه چند تا فيلم دي وي دي رو روي هارد كپي كرده بودم . بلد نبودم چطوري زير نويسش رو هم بالا بيارم .
    چيزي در حدود 3 ماه ذهنمو به خودش مشغول كرده بود . ولي كاملا ناخواسته در يكي از پستهاي كاربرها به جوابش رسيدم . موضوع خيلي ساده اي هم بود . ديدي گاهي اوقات يك موضوع ساده چقدر سخت ميشه ؟

ولي با كمك انجمن و بچه هايي كه مثل گل هستند به جواب رسيدم .

مرسي

متاليكاي عزيز

به نظر من تاپيك صندلي داغ نه مال منه و نه مال سعيد و نه مال ووكمن . تكرار ميكنم نه مال منه و نه مال سعيد و نه مال ووكمن . مال همه كاربر هاي پي سي ورلده . اگه هم ديدي من گاهي اوقات اونجا تند ميشم به علت اينه كه بعضي از كاربر ها اونجا رو به هم ميريزن .

در ضمن اينكه اسم يك كاربر رو اونجا نوشتي كار خيلي زشتي بود .

بلاخره همه چيز كه نبايد موافق ميل شما باشه . يكي هم بايد روش نقد كردن رو به تو ياد بده .

r10messietoo
    جان حق با تو هستش . من از نقد نيش دار هيچ كس ناراحت نميشم . هدف از اين تاپيك هم اين بوده كه كاربر ها بدونن چه نقصي دارن . البته از نظر ديگران .

حامد جان دهقاني
    من ديگه از دادن پستهاي بي هدف دست بر داشتم . از نقد جالب شما هم استفاده بردم .
    باور كن تا حالا هيچ كدام از كاربر ها مثل شما نقد نكرده بود .

به نظر مياد اين جمله تيم هدايت صندلي داغ باعث اتش سوزي در مزارع كشت پنبه پي سي ورلد شده .
    باشه ديگه نمي نويسمش .
    اين كه نوشتي خيلي وقته كه پست مفيدي از من نديد ي كمي كم لطفيه .

فرشاد عزيز خوبي از خودته

بهروز
    Last edited by Behroooz; 05-09-2007 at 00:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور sara سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.

تا اونجایی که یادم می یاد همون موقع هم توضیح دادم برای شما و بعضی ها ... عجب حافظه ایی داشتی شما که بعد از این همه صندلی نشین بعد از من افتخار مثال زدن رو به من دادی !
    Last edited by S.A.R.A; 05-09-2007 at 00:43.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تاپیک رو منحرف نکنید دوست عزیز ... من اصلا منظورم شما نبودید یه اسمی رو همینطوری مثال زدم ( یه اسم مونث ) ...

در ضمن کسی از شما توضیح نخواست چه همون موقع و چه الان . چون فکر نکنم شما نقش یا مسئولیتی تو اون تاپیک داشته باشید که بخواید بابت نوع فعالیتش توضیحی ارائه کنید.

از همه دوستان معذرت میخوام. بابت پست بی جا !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •