سلام آقای متفکر شما اگه همین صفحه ی قبل رو می گشتید همش رو پیدا می کردید . نه نترس شوخی کردم بیا من این رو پیدا کردم البته برای گوشی p990 & p910 بود . برنامه ی باز کردن پی دی اف بود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقای متفکر شما اگه همین صفحه ی قبل رو می گشتید همش رو پیدا می کردید . نه نترس شوخی کردم بیا من این رو پیدا کردم البته برای گوشی p990 & p910 بود . برنامه ی باز کردن پی دی اف بود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استاد دمبلدور ممنونم. هر چند هنوز امتحانش نکردم.
بچهها لطف کنین اگه میتونید برنامهای معرفی کنید که بشه صفحاتی که با قلم نوشته میشه را به صورت عکس (یه صفحهی ایمیج) ذخیره کنه. یعنی تبدیل دست خط نکنه. شاید یکی خواست فارسی بنویسه و یا اینکه عکس بکشه و امضا کنه و ...
فکر کنم که منظورم را رساندم که چی میخواهم.
خوشحال باشی و سربلند
با خود برنامه X-plorer میشه فایلهای txt رو خوند
همونطور که دوستمون گفتن با یک نگاه کوچیک توی چند صفحه آخر میتونین برنامتون رو گیر بیارین.
بفرمایین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم استاد کیلو چنده. یه شعری هست میگه ما گل بودیم ( Gel ) با گلان نشستیم نمی دونم چی طور شدیم gol شدیم / اینجا استاد اصلی حسین جونه Hmr ضمنا اون برنامه هایی که صفحه ی 70 گذاشتم کسی نمی خواد ؟
بله میشه خوند و ویرایش کرد.
همش رو با هم يك پكش بكن بذار
اينطوري خيلي خوبه
H M R 0 0 7 عزیز خیلی ممنونم. واقعا لطف کردی.
ولی حالا واقعا یه PDF READER برای این گوشیه w950 وجود نداره؟ اگه هست چرا کسی چیزی نمیگه. باور کنید pdf کلمه ای نیست که بشه سرچ کرد!
خواهش ميكنم،
توي پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمتشو كشيدن و گزاشتين شما فقط بايد دانلود و ساينش كنيد.
موفق باشين
H M R 0 0 7 عزیز خیلی لطف کردی و بازم منو شرمنده کردی.
ولی یه چیزی. ببخشید این سوال ابتدایی را میپرسم ولی میشه بگی که ساین کردن یعنی چی؟ آیا برای همهی برنامههای موبایلها یکیه؟ ؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)