من چند بار با سیم کارت از setool استفاده کردم چیزی نشد ، ولی اساتید در مورد setool می گن که :
خارج کردن مموری کارت وسیم کارت اهمیتی نداره ولی برای اطمینان بیشتر بهتره سیم کارتو در بیاریم.
عالي
متوسط
ضعيف
من چند بار با سیم کارت از setool استفاده کردم چیزی نشد ، ولی اساتید در مورد setool می گن که :
خارج کردن مموری کارت وسیم کارت اهمیتی نداره ولی برای اطمینان بیشتر بهتره سیم کارتو در بیاریم.
آقای D E V I L در این مورد راهنمایی کردن ولی اگه بازم منابع دیگه ای می خواهید بفرمایید:
10 پچ برای W700-R1DB001 :
اینا رو از اینجا گرفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی همون طور که D E V I L گفت بهتره گوشیتو R1CA021 کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این صفحه یه سر بزن تا ببینی چرا:
برا دانلود باید عضو سایت بشی که اگه روسی بلد نیستی می تونی ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکمک بگیری.در ضمن در صفحه ای که گوگل به عنوان ترجمه میده نمی تونی فرم عضویت پر کنی وباید در صفحه اصلی پر کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ما بیاییم بوسیله باکس سیتولز 3 cid گوشی رو از 50 یا 51 به 49 تغییر بدیم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ؟ که بعد از این کار بتونیم اونارو پچ کنیم اگه کسی اینکار رو کرده یا نظری دربارش داره بگه
مطمئنی این کار شدنیه؟؟؟!!!!!اگر ما بیاییم بوسیله باکس سیتولز 3 cid گوشی رو از 50 یا 51 به 49 تغییر بدیم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ؟ که بعد از این کار بتونیم اونارو پچ کنیم اگه کسی اینکار رو کرده یا نظری دربارش داره بگه
مگه میشه ...
چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟![]()
باکس سیتولز 3 که تا Cid49 بیشتر ساپرت نمیکنه
فکر نکنم بشه![]()
من پچی رو می خوام که وقتی گوشی توی مرحله پلیز وایت گیر کرد این مرحله رو رد کند برای گوشیهای چنجی
750
بعدشم این پچو قبل از فلش باید ریخت یا بعدش
سلام
ممکنه پچ روشن و خاموش شدن لامپ در هنگام دریافت تماس رو برای k750 r1ca021 به من بدید !!!
من تو کامپیوترم داشتم ولی الآن هرچی دنبالش می گردم پیداش نمی کنم تو سایت های معرفی شده روسی هم رفتم ولی پیداش نمی کنم ....
سلام
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)