سلام به همه دوستان،قرصهای ضد بارداری تو رشد گیاه تاثیری داره(دیفن)اگه ممکنه نحوه استفاده شو رو هم بگید![]()
سلام به همه دوستان،قرصهای ضد بارداری تو رشد گیاه تاثیری داره(دیفن)اگه ممکنه نحوه استفاده شو رو هم بگید![]()
چی شد؟![]()
سلام دوستان من یه گیاه گلسنگ دارم که خالهاش رنگش رفته وبرگهاش هم سبز روشن شده لطفا اگر کسی اطلاعاتی درباره این گیاه داره به من بگه در ضمن در سایتی خوندم برای قلمه زدن چند تا از برگهاش رو بکارم وروش یه کیسه نایلونی بیندازم بزارم یک ماه بمونه ریشه میزنه یعنی تو این یک ماه اصلا بهش اب ندم ؟
میخوام یه باغ شیشه ای هم باهاش درست کنم اواسط تابستان میشه این کار رو کرد؟
گلسنگ من نوک برگهاش انگار سوخته خشک شده کسی می دونه چرا اینجوری شده؟
سلام و خسته نباشید
2 هفته پیش این گیاه رو از گلفروشی خریداری کردم،به هنگام تعویض گلدان بی دقتی کردم و فکر میکنم که گیاه رو درست هم نکاشته باشم
الان برگ ها شل و گیاه هم خیلی پژمرده به نظر میرسه
لطف میکنین راهنماییم کنین ؟
اگه ممکنه اسم گیاه رو هم بهم بگین،
اگر اشتباه نکنم یک نوع ناز گوشتی هست
دمای هوای اطراف گیاه و آبی که بهش میدی چطوره
تا اونجا که من میدونم گیاه مقاومی هست
و فکر نمیکنم حساسیت زیادی نسبت به کاشت داشته باشه
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
البته یه خورده هم شبیهه سه دم هست![]()
سلام من يه گياه گل سنگ از نوع خال صورتي خريدم. سرحال هست اما بعضي از برگهاي جوان و حتي در حال باز شدن لبه هايش جمع شده. علت چيست و بايد چه كار كنم تا برگهاش درست بشه؟ رنگش طبيعيه و مشكلي نداره. از لحاظ نور گذاشتم پشت پنجره كه نورش تقريبا زياد اما غير مستقيم باشه. آب هم كم ميدم. تقريبا چهار روز يكبار.خود فروشنده گفت.
ما به اين گياه ميگيم گل شيرين. احتمالا زياد اب دادي و نورش كمه. بايد تقريبا روزي يه نصفه استكان اب بدي و فعلا بذارش جلوي نور مستقيم آفتاب تا كمي جون بگيره. موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)