تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 71 از 358 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام سعید جان ; کجایی؟!! رسیدن بخیر.

1.در باره مورد اولت , یه چیزایی در مورد " هارپ "(HAARP) شنیدم ; و ارتباط اون با هوشمندان برونزمینی - حاضر در این سیاره - رو منتفی نمیدونم( نه که حتما ارتباط داشته باشن ).

2.راجع به مورد دوم ; کافیه یک نگاه به طرز زندگی و باورهای قبیله ی " داگون "(DOGON) در آفریقا بندازید. بیان تمایز در مجموعه دوتایی سیروس(Sirius A و Sirius B) در صورت فلکی کلب اکبر - آنهم مدتها قبل از اینکه منجمین دوگانه بودن اون رو کشف کنند - ازجمله رهاورد آنهاست.

[ رفقای دیگه هم آستین بالا بزنن , تا بحث وبررسی دوطرفه نباشه !] .

خیلی جایه باصفایی بود
    به قول یکی از دوستان تهران بس ناجوانمردانه گرم است
    بگذریم
    در مورد 1 باید بگم منظور من یه فرد ایرانی بود
    در مورد 2 هم من نام اون مکان در آفریقا رو میخوام تا با دوستانمون در اونجا تماس بگیرم و بگم بررسی کنن

2. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینطور فکر نمیکنم. همین الان هم عامه مردم ( با تعداد بالا) وجود و حضور موجودات فضایی رو باور دارن. حتی ما که نمونه مخالف وجود بشقاب پرنده هستیم هم منتظر برخورد هستیم.
    دیزاینینگ عزیز.
    اگه کسی الان (یعنی در این دوره و زمانه) بگه توی غار یه اژدهای هفت سر هست که دختر شاه پریون رو دزدیده احتمالا شما هم میخندید (شاید).
    برای من سواله که آیا شما هر ادعایی رو میپذیرید؟ کسی ادعا کنه یه ماموت زنده تو قابلمه آشپزخونه قایم شده و شما بخندید و اون جمله فوکو رو بگه؟
    هر مواجهه ناباورانه‌ای با مفهوم گفته میشل فوکو هماهنگ نخواهد بود.

یه سوال محض کنجکاوی:
    اینهمه من خواهش کردم کتاب علم و نابخردی خونده بشه کسی زحمتش رو کشید؟ همین الان کتاب اسرار فضانوردان باستانی جلو منه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    بابک عزیز من شما رو خیلی قبول دارم چون الان که بازنشسته شدید خلآ نبودتون احساس میشه
    ولی باید بگم دوست عزیز شما فقط با کلمات بازی میکنید و معلوم نیست کدوم طرفی هستید
    ولی به نظر میاد منکر وجودشون هستید ولی باید بگم اونا وجود دارن و شایدم الان در بین ما باشن
    واین جمله رو به شما میگم
    روزی از انیشتین میپرسن اسمت چیه؟
    میگه صدام میکنن انیشتین
    یعنی حتی به اسم خودشم شکاکه

4. 2 کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بابک عزیز من شما رو خیلی قبول دارم چون الان که بازنشسته شدید خلآ نبودتون احساس میشه
    ولی باید بگم دوست عزیز شما فقط با کلمات بازی میکنید و معلوم نیست کدوم طرفی هستید
    ولی به نظر میاد منکر وجودشون هستید ولی باید بگم اونا وجود دارن و شایدم الان در بین ما باشن
    واین جمله رو به شما میگم
    روزی از انیشتین میپرسن اسمت چیه؟
    میگه صدام میکنن انیشتین
    یعنی حتی به اسم خودشم شکاکه
    سلام
    من فکر میکنم کاملا معلومه که چه تفکری دارم. کافیه نوشته های قبلیم رو بخونین- ( حس میکنم کسی زحمت خوندن مطالب خلاف میلش رو نداره اینجا)
    خلاصه: من فکر میکنم احتمال وجود موجودات فضایی ( زیست بیگانه) هست. هر چند تا این لحظه موردی گزارش نشده. و فکر میکنم که بشقاب پرنده ای که گزارش میشه تشکیل شده از گزارش های اشتباه (اشتباه گرفتن موارد طبیعی با سفاین بیگانه) + توهم رویت کننده + دروغ گویی افراد .
    در این بین البته اعتقاد دارم بعضا وسایل نظامی محرمانه هم در این گزارش ها به جای سفاین فضایی گزارش شدن ( نه اینکه هر چی یوفو دیدن هواپیمای جاسوسی بوده، چند تایش فقط) ، مثل ماهواره ها بالن ها آذرخش ها آذرگوی ها و غیره ای که اشتباه گرفته میشه.

saiiddz عزیز
    من یکی از آرزو هام اثبات وجود زیست بیگانه است. حتی احتمال میدم ممکنه واقعا یک سفینه بیگانه در بین این همه گزارش بی ارزش به زمین اومده باشه و کسانی هم رویتش کردن. هر چند وسط میلیون ها گزارش نمیشه پیداش کرد. ( یک خیانت علمی) ممکنه که هزاران سال پیش به زمین اومده باشن و در آثار بجامانده از گذشتگان اثری ازش باشه. اما باز هم در میان شلوغ کاری آقای دنیکن نشه پیداش کد (باز هم خیانت علمی)

امیدوارم اینطور نباشه و بازی با کلمات نکنم هیچ وقت. با این وجود اعتقاد دارم که بحث بشقاب پرنده دقیقا یک بحث در منطق علمیه . حتی اگر سیمور گرامی با 1000 مدرک اثبات کنه که تصوری غلطه، تنها اتفاقی که میوفته اینه که تصور بعدی میاد رو. پس با اساس تصور غلط از تحقیق علمی در این تاپیک مواجه میدونم خودم رو . و بر همین اساس پیاپی کتاب علم و نابخردی رو معرفی میکنم.

-تحقیق علمی جمع کردن یه کوه داده نیست. جمع اوری داده و الک کردنش میشه تحقیق علمی. ( چه بسا با فیل تر کردن داده های غلط الان به یک نتیجه از حضور بیگانگان رسیده بودیم)
    -صرف اینکه چیزی شبیه به چیز دیگه بود یا هر تقارنی و هر تشابهی و هر آشنایی ی مفهوم یکی بودن و مرتبط بودن دو واقعه رو به هم نمیده. صرف شبیه بودن یک تپه در مریخ به چهره انسان به مفهوم حضور عامل باهوش در پشت اون نیست. صرف وقوع سیل بعد از مقارنه زهره و مشتری، هم به مفهوم ربط این دو مقوله به هم نیست.

و با این توجیه که بشر خیلی چیز ها رو نمیدونه نمیشه هر چیزی رو پذیرفت. (مثال ماموت تو قابلمه قبلی)
    به نظر شما استدلالی که از اینشتین آوردید بیشتر شبهه بازی با کلمات داره یا جملات من؟
    اگر من هم بگم saiiddz عزیز باید بگم بشقاب پرنده ها وجود ندارن و در بین ما هم نیستن. اینو من میگم با تجربیاتم . شما میپذیرید؟

چیزی که به نظرم میرسه اینه که شما همین روش استدلال رو هرگز حاضر نیستید در زندگی روزمره و واقعی استفاده کنید. اما حیطه دانشی که دور از دسترسی معموله راه رو برای هر نوع نظریه پردازی غیر واقع بینانه باز میزاره.
    هرگز بر این مبنا که دانش بشر ناقصه شما از سوار شدن به اتوموبیل امتناع نمیکنید. از کجا معلومه که یهو نترکه. علم بشر که ناقصه و از اینده هم خبری نیست. اما شما باز سوار ماشین میشید.

یه خواهش دارم ازت ( بقیه محل ندادن) جواب این پست منو بده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Babak; 31-07-2009 at 13:40.

6. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است!

پروژه فیلادلفیا Philadelphia Experiment یا ”پروژه رنگین کمان” یکی از آزمایشات مخفی آمریکا در سال ۱۹۴۳برای ایجاد کردن تونل زمان و مکان بود. این آزمایش به طرز وحشتناکی پایان یافت و اگرچه اثرات آن هنوز در نقاط اطراف بندر فیلادلفیا دیده می شود نیروی دریایی آمریکا که مسئول این پروژه بود همچنان آن را انکار می کند.

آزمایشی که در فیلادلفیا صورت گرفت بعدها به طرز اسرار آمیزی یا پروژه مشابهی به نام ” پروژه مونتاک” در سال ۱۹۸۳ پیوند خورد و حتی پای انسانهای عصر آینده و گذشته و حتی بیگانگان را به میان کشید.

برای دریافت گزارش این پروژه به ادرس ذیل مراجعه کنید:

کد:
    پیش از جنگ و در طول جنگ جنگ جهانی دوم نیروی دریایی آمریکا دست به آزمایشاتی برای نامرئی کردن کشتی ها و هواپیماها زد. این نامرئی کردن به گونه ای بود که رادارها دیگر قادر به ردیابی این وسایل نباشند و به این منظور کل جرم وسیله مورد نظر باید کاملا وارد بعد دیگری از زمان-فضا می شود تا جرم آن قابل ردیابی و بمباران شدن نباشد. تحت نظر بزرگترین فیزیکدانان قرن از جمله “نیکلاس تسلا” و “ جان ون نیومن” این پروژه در مساحتی بیش از ۵۰ هکتار در کنار بندر فیلادلفیا شروع به کار کرد.

نیکلاس تسلا در میان امواج الکتریسیته…زندگی پر از راز او و مرگ جعلی اش توسط دولت آمریکا بسیار شک برانگیز است در حالیکه اعلام شد او در سال ۱۹۵۷ مرده است جسدش به هیچ کس نشان داده نشد و شاهدان عینی او را در سال ۲۰۰۱ نیز زنده دیده اند در حالیکه همچنان دست به آزمایشات غیر قابل بخشش و قربانی کردن انسانها می زند.

جان فوون نیومن – همکار تسلا که مسئول برژه فیلادلفیا و مونتاک بود. بیش از ۴۰۰ دانشمند یهودی – آلمانی روی این پروژه کار می کردند که انیشتن نیز در میان آنها بود.

در آزمایشات اولیه با کمک دستگاههای بسیار عجیبی که تسلا ساخته بود تیم پژوهشی قادر بود وسایل کوچکی مثل میز و صندلی را ناپدید کند – به بعدی ناشناخته وارد کند و سپس آنها را بازگرداند.

این آزمایشات پیش از آغاز جنگ جهانی دوم آغاز شده بود و کاملا واضح است که جنگ جهانی دوم پیش بینی شده و با برنامه ریزی قبلی صورت گرفته بود. در این میان تعداد کثیری از یهودیان آلمان و آمریکا مخارج این پروژه عظیم را می پرداختند!

بعد از آزمایشات اولیه که تحت فرمان نیروی دریایی آمریکا صورت می گرفت تصمیم بر آن شد که تعدای حیوان از جمله گوسفند و بز را در داخل یک کشتی قرار دهند و آن را به بعد دیگری بفرستند. این حیوانات داخل قفسهای فلزی و در عرشه کشتی بودند. کشتی برای چند دقیقه کاملا ناپدید شد ولی وقتی برگشت تعدای از حیوانات گم شده بودند و بقیه هم آثار سوختگی روی بدنشان دیده می شد. قرار بر این شد که تا کامل شدن پروژه هیچ انسانی مورد تست قرار نگیرد ولی با این حال در ۱۲ آگوست ۱۹۴۳ کشتی USS Eldridge با تمام خدمه اش مورد تست قرار گرفت.

ملوانان خبر نداشتند که چه اتفاقی قرار است بیفتد. دستگاهها شروع به کار کردند و کلید ها زده شدند. کشتی با کلیه مردان داخلش ناپدید شدند. تا چهار ساعت بعد که دوباره در بندر فیلادلفیا ظاهر گشتند. شاهدان ماجرا گزارش می دهند که یک هاله سبز فسفری تمام کشتی را احاطه کرده بود.

خدمه کشتی در آتش می سوختند ..تعدادی دیوانه شده بودند..تعدادی دچار حمله قلبی بودند…تعدادی در بدنه و دیوارهای کشتی ذوب شده بودند و زنده جان می دادند. بقیه خدمه مرده بودند. گزارشات نیروی دریایی حکایت از این دارد که چند ملوانانی که زنده مانده بودند در عرض چند هفته در جلوی چشم حاضران ناپدید شدند. ( یا بخار شدند یا به بعد دیگری انتقال یافتند).

سوال این بود که در این چهار ساعت کشتی به کجا رفته بود؟ دو بازمانده ای که در این کشتی حضور داشتند ادعا می کنند که در این چهار ساعت کشتی در یک تونل زمانی ۴۰ ساله وارد شده بود. یعنی از سال ۱۹۴۳ به سال ۱۹۸۳ و دقیقا در زمان آزمایش مشابهی به نام ” پروژه مونتاک” وارد شده بود. چرا و چگونه ؟ معتقدند که بیگانگان یعنی فضاییان در این میان نقشی فعال داشته اند. اگرچه گزارشات حضور چندین کشتی فضایی از انسانهای آینده را نیز در زمان این آزمایش تایید می کنند.

قضیه از این قرار است که ۴۰ سال بعد از آزمایش فیلادلفیا همان دانشمندانی که نامشان ذکر شد دست به آزمایش مشابه دیگری در مکانی نزدیک فیلادلفیا زدند. نام این پروژه در پرونده های نیروی دریایی ” پروژه مونتاک” است. کشتی ای که در سال ۱۹۴۳ ناپدید شده بود در تونل زمان به سال ۱۹۸۳ و در زمان انجام پروژه مونتاک جهش کرده بود. در این میان دو نفر از خدمه به نامهای “دانکن” و ” بیلک” از کشتی بیرون پریدند و در سال ۱۹۸۳ باقی ماندند در حالیکه خود کشتی و سایر خدمه به سال ۱۹۴۳ بازگشت و تمام آنها جان باختند.

این دو بازمانده عضو خدمه نیروی دریایی نبودند بلکه دو محقق و دانشمند فیزیکدان و از دوستان “جان فون نیومن” و “نیکلاس تسلا” بودند که به هر دلیلی آن روز در عرشه کشتی Eldridge حضور داشتند و در زمان مناسب به ۴۰ سال در آینده سفر کردند. طبق گزارشات خودشان ” جان فون نیومن” دو قایق نجات را از پیش برای گرفتن آنها از آب آماده کرده بوده است. آلبک می گوید” وقتی ما را از آب گرفتند و پیش فون نیومن بردند او پیر شده بود و به ما گفت که چهل سال است منتظر رسیدن شما هستم”. مشخص است که این سفر ۴۰ ساله در زمان با موفقیت و همانطور که این دانشمندان پیش بینی کرده بودند انجام شده است. به گفته ” دانکن” و ” بیلک” یک نفر سوم هم همراه آنها بوده است ولی به سبب اشتباهی که در ساعت زمانی او اتفاق افتاده بود پس از ورود به سال ۱۹۸۳ او در هر ساعت به اندازه یک سال پیر می شد و ظرف چند روز مرد.

“دانکن” و ” بیلک ” هم اکنون در نیویورک زندگی می کنند و چند مصاحبه خصوصی بدون ذکر نام انجام داده اند. به گفته ایشان این اولین باری نبوده که سفر در زمان صورت گرفته است. ” دانکن” با دادن مشخصات و مدارک بسیاری ثابت کرده است که برای سفر در زمان تنها به سه وسیله نیاز است و بعد از گشوده شدن تونل به هر زمانی امکان سفر هست.

نیازی به لباس مخصوص یا هیچ گونه امکانات عجیب و غریب نیست. این وسایل و آنتها هم روی زمین و هم مایلها زیر زمین در “مونتاک” کشیده شده اند. ” بیلک ” نشان داد که در سال ۱۹۴۳ آنها به مریخ فرستاده شده بودند تا شهرهای متروک و تونلهای زیر زمینی مریخ را بازرسی کنند. به گفته او مریخ هزاران سال است که متروک شده و سکنه ندارد ولی هوای آن قابل تنفس و زندگی است.

این شکلی است که دهانه فرضی تونل زمان خواهد داشت. از داخل دهانه می توان همه چیز را در سال مورد نظر مشاهده کرد.

به گفته دانکن یک تیم ۲۰ نفره به همراه او به آینده و سال ۶۵۳۵ میلادی فرستاده شدند. آنجا سکنه ای دیده نشده بوده. آنها در میدانی عظیم که یک مجسمه غول آسا از یک اسب طلایی در وسط آن قرار داشته دیدن کردند. بنا بر این اظهارات این آزمایش بارها تکرا شده و هر بار آنها در همین مکان وارد شده بودند گویی که جای دیگری در سال ۶۵۳۵ وجود ندارد.

همچنین گزارش می دهند که در زمان آزمایشات آنها چند کشتی فضایی بر فراز مونتاک پدیدار شدند که قصد هیچ نوع دخالتی نداشتند فقط مشاهده می کردند. متاسفانه تونل زمانی که ایجاد شده بود یکی از این یوفو ها را به داخل خودش کشید و به سال ۱۹۴۳ انتقال داد. در این شرایط افرادی که در سال ۱۹۴۳ بودند یوفو را یافتند. به گزارش ” دانکن” چند یوفویی که در سال ۱۹۸۳ بودند از آینده آمده بودند تا کارها را زیر نظر داشته باشند. همچنین اطلاعات فوق العاده سری در مورد ” اوریون” و ” گری ها” و نقش آنها در دادن این تکنولوژی به زمینیان برای سفر در زمان وجود دارد که قابل ذکر در اینجا نمی باشد.

تونل زمانی که در بندر مونتاک فعال است سبب اتفاقات غیر منتظره و عجیبی شده است که حتی مردم عادی هم آن را مشاهده کرده اند. از آن جمله است یافته شدن جسد هیولا یا موجود افسانه ای در سواحل مونتاک. با توجه با جریان داشتن سفرهای زمانی و آزمایشات بسیاری که در این بندر رخ می دهد کاملا طبیعی است که تونلی در ماقبل تاریخ یا در زمان باستان گشوده شده باشد و این هیولا از آن زمان به این زمان پرتاپ شده است.

اگرچه این اولین بار نیست که موجودی عجیب و غریب در مونتاک پیدا می شود. طبق گزارشات بارها اجساد موجوداتی مشابه گاهی کوچکتر از این در سواحل مونتاک به گل می نشینند و می توان حدس زد که فقط یکی از هزار جسد از اقیانوس به ساحل کشیده می شود. طبق اطلاعاتی که ” دانکن” و ” بیلک” می دهند چندین بار در زمانی که آنها مشغول فعالیت در کانالهای زیر زمینی مونتاک بودند هیولاهایی از کنترل خارج شده و از تونل بیرون می آمدند که منجر به کشته شدن تعداد زیادی از دانشمندان شده بود.

اون موجودي كه ديديد اگر فكر كنيد بداي ما ايرانيها آشناست.اون موجود در سر ستونهاي تخت جمشيد هست.

شايد اين موجود را شما در سرستون هاي تخت جمشيد ديده باشيد؟؟

به تازگي موجودي شبيه به اين در سواحل آمريکا پيدا کردند که دانشمند ها را بسيار متعجب کرده.و آن ها هنوز پي تحقيقاتي در روي اين جانور عجيب و قريب اند.اگر کمي به اين جانور دقت کنيد ميبينيد که اين جانور شباهت زيادي به سر ستون تخت جمشيد دارد.پس ميفهميم در آن زمان در خليج هميشه فارس اين موجود زندگي ميکرده که پس از مرور زمان نسل وي منقرض شده.از دندان هاي اين موجود عجيب و قريب معلوم است که او هم ميتواند يکي از سلطان هاي بزرگ دريا باشد ولي اندازه ي او بسيار کوچک تر از نهنگ و يا کوسه است.
    اين موجود به احتمال 99% در آب هاي خليج فارس هم زندگي ميکرده و حتما هم حيواني درنده و قوي بوده.زيرا هخامنشيان در سنگ تراشي هاي خود هميشه نماد قدرت را کشيده اند مثل:شير،حيوان خيالي اي که از هر موجود قوي اي برداشت کرده اند ،حال هم اين موجود…..

کد:
    منبع :وبلاگ ufolove
    Last edited by bahareh_bus; 07-08-2009 at 16:18.

8. 4 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    1.من فکر میکنم کاملا معلومه که چه تفکری دارم. کافیه نوشته های قبلیم رو بخونین- ( حس میکنم کسی زحمت خوندن مطالب خلاف میلش رو نداره اینجا)
    2.خلاصه: من فکر میکنم احتمال وجود موجودات فضایی ( زیست بیگانه) هست. هر چند تا این لحظه موردی گزارش نشده. و فکر میکنم که بشقاب پرنده ای که گزارش میشه تشکیل شده از گزارش های اشتباه (اشتباه گرفتن موارد طبیعی با سفاین بیگانه) + توهم رویت کننده + دروغ گویی افراد .
    در این بین البته اعتقاد دارم بعضا وسایل نظامی محرمانه هم در این گزارش ها به جای سفاین فضایی گزارش شدن ( نه اینکه هر چی یوفو دیدن هواپیمای جاسوسی بوده، چند تایش فقط) ، مثل ماهواره ها بالن ها آذرخش ها آذرگوی ها و غیره ای که اشتباه گرفته میشه.

saiiddz3. عزیز
    من یکی از آرزو هام اثبات وجود زیست بیگانه است. حتی احتمال میدم ممکنه واقعا یک سفینه بیگانه در بین این همه گزارش بی ارزش به زمین اومده باشه و کسانی هم رویتش کردن. هر چند وسط میلیون ها گزارش نمیشه پیداش کرد. ( یک خیانت علمی) ممکنه که هزاران سال پیش به زمین اومده باشن و در آثار بجامانده از گذشتگان اثری ازش باشه. اما باز هم در میان شلوغ کاری آقای دنیکن نشه پیداش کد (باز هم خیانت علمی)

4.امیدوارم اینطور نباشه و بازی با کلمات نکنم هیچ وقت. با این وجود اعتقاد دارم که بحث بشقاب پرنده دقیقا یک بحث در منطق علمیه . حتی اگر سیمور گرامی با 1000 مدرک اثبات کنه که تصوری غلطه، تنها اتفاقی که میوفته اینه که تصور بعدی میاد رو. پس با اساس تصور غلط از تحقیق علمی در این تاپیک مواجه میدونم خودم رو . و بر همین اساس پیاپی کتاب علم و نابخردی رو معرفی میکنم.

5.-تحقیق علمی جمع کردن یه کوه داده نیست. جمع اوری داده و الک کردنش میشه تحقیق علمی. ( چه بسا با فیل تر کردن داده های غلط الان به یک نتیجه از حضور بیگانگان رسیده بودیم)
    -صرف اینکه چیزی شبیه به چیز دیگه بود یا هر تقارنی و هر تشابهی و هر آشنایی ی مفهوم یکی بودن و مرتبط بودن دو واقعه رو به هم نمیده. صرف شبیه بودن یک تپه در مریخ به چهره انسان به مفهوم حضور عامل باهوش در پشت اون نیست. صرف وقوع سیل بعد از مقارنه زهره و مشتری، هم به مفهوم ربط این دو مقوله به هم نیست.

6.و با این توجیه که بشر خیلی چیز ها رو نمیدونه نمیشه هر چیزی رو پذیرفت. (مثال ماموت تو قابلمه قبلی)
    به نظر شما استدلالی که از اینشتین آوردید بیشتر شبهه بازی با کلمات داره یا جملات من؟
    اگر من هم بگم saiiddz عزیز باید بگم بشقاب پرنده ها وجود ندارن و در بین ما هم نیستن. اینو من میگم با تجربیاتم . شما میپذیرید؟

7.چیزی که به نظرم میرسه اینه که شما همین روش استدلال رو هرگز حاضر نیستید در زندگی روزمره و واقعی استفاده کنید. اما حیطه دانشی که دور از دسترسی معموله راه رو برای هر نوع نظریه پردازی غیر واقع بینانه باز میزاره.
    هرگز بر این مبنا که دانش بشر ناقصه شما از سوار شدن به اتوموبیل امتناع نمیکنید. از کجا معلومه که یهو نترکه. علم بشر که ناقصه و از اینده هم خبری نیست. اما شما باز سوار ماشین میشید.

8.یه خواهش دارم ازت ( بقیه محل ندادن) جواب این پست منو بده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1.بابک جان حس نکنید بلکه مطمئن باشید مطالعه میشه
    2.در این باره باید بگم اشتباه میکنید
    گزارش های درستی هم هست البته بیشتر غلطه
    در واقع بیشتر چیزایی که مردم گزارش میدن همین ابزار دست بشر هست البته منظورم یوفوهای ساخته ی دست بشر(در ادامه توضیح میدم)
    3.موافقم
    4.اگه ناراحت شدید لطفآ ببخشید ولی دوست عزیز شما اگه تحقیق کرده باشید میفهمید که اصلآ نمیشه از یوفو ها عکس گرفت
    5.موافقم
    6.در مورد بازی با کلمات باید بگم جملات قبلیتون اینطور بود و اینکه من اون جمله ی انیشتین رو نگفتم خودش گفته
    در مورد اینکه آیا قبول میکنم یا نه بله ولی به شرط اینکه اون تجربیات ارائه داده بشه و احتمالآ در جواب من در پست بعدی تجربیات رو از من درخواست میکنید
    7.بابک جان من به نظرتون نظریه پردازم؟؟!!
    علم انسان ناقصه و به قول استادی که هیچ وقت نمره ی 20 رو به شاگرداش در فیزیک نداد
    نمره بیست فقط مختص خداست
    ولی نمیشه اینو یک جواب برای یک سوال بزرگ دونست
    8.تمام اون عکسا قلابیه
    ببینید من به وجود ET و یوفو ها اعتقاد دارم چون خودم یک یوفو دیدم(پوز خند نزنید ممنون میشم)
    بهتره تعریف کنم(نگفتم داستانشو چون واقعیه)
    خب من چند سال پیش یک گروه ساختم که در این باره تحقیق کنیم
    یک سال بعد من به یک سفر رفتم موقع تابستون
    رفتم پیش داییم
    مدتی اونجا بودمیم و تقریبآ3 تا 4 روز مونده که برگردم
    رفتیم طبقه ی سوم ساختمان و در بالکنش مشغول صحبت با 2 پسر داییم که هم سن من هستن کردیم
    و مشغول بودیم تا اینکه من خواستم عکسی از دوتایی اونا بگیرم
    داشتم این کارو میکردم که ناگهان یک جسم گرد که رنگش قرمز مایل به نارنجی بود در آسمان ظاهر شد
    من در حالت تعجب و دستپاچگی و اینکه بی حرکت مونده بودم به اون نگاه میکردم
    و پسر داییهام هم به خاطر اینکه من اونطور شده بودم برگشتن و پشتشون رو نگاه کردن ویکیشون داد زد عکس بگیر
    منم فقط دکمه فلاش و عکس گرفتن رو زدم
    و در همی لحظه اون جسم با سرعت هرچه تمامتر از اونجا دور شد
    من اول فکر نمیکردم که اون یک یوفو باشه ولی بعدآ اینو فهمیدم که در یک روز آفتابی که ابری در اسمون نیست و سیاره زهره هم اصلآ از اون زاویه قابل مشاهده نیست و اصلآ زمانش اون موقع نیست و اینکه هیچ وسیله ای اون سرعت رو نداره وو...
    اون یک یوفو بوده
    در ضمن اون عکس هم به طور کلی سوخته بود و دوربین هم همینطور
    با گروهم مطرح کردم اونها هم تایید کردن
    تا یه چند وقت هم فکر میکردم خیالاتی شدم ولی پسر دایی هام هم اونو دیده بودن
    باور نمیکنید الان هم تصویرش توو ذهنم هست و هیچوقت یادم نمیره...
    از اون موقع بود که این موضوع رو جدی تر با تلاش بیشتر دنبال کردم
    برای اینکه میگم این عکسا قلابیه
    چون خودم دیدمش و به وجودش ایمان دارم

10. 2 کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

من موندم چرا بايد حتما سفيه هاي فضايي به شكل بشقاب تصور بشن!!!

12. 2 کاربر از مطلق السلطنه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

برای یک پرنده فوق سریع و ضد جاذبه ، سازه بشقابی شکل بهترین طرح ممکنه چرا که اصولآ چیزی به معنای جلو ، عقب و طرفین وجود نداره و پرنده به هر سمتی که بخواد پرواز کنه در خط مستقیمه و احتیاجی به دور زدن نداره ، بارها دیده شده که یوفو ها در سرعت های بسیار بالا در یک ان 90 درجه و بیشتر ! تغییر مسیر میدن ، بدون کوچکترین وقفه ای ! در حالی که مانور پذیرترین پرنده های امروزی بایستی یک مسیر حلقوی رو برای دور زدن طی کنند ، همچنین طرح بشقابی ائرودینامیک ترین سازه در مقابل مقاومت هواست و در هر جهتی که پرواز کنند هیچ تغییری در میزان مقاومت هوا بوجود نمیاد ، در حالی که پرنده های ما تنها در یک جهت قابلیت ائرودینامیکی دارند و ده ها دلیل دیگه ...

البته لازمه این نکته رو ذکر کنم که این پرنده ها میتونند در موقعیت های مختلف سازه خودشون رو در طیف مختلفی از اشکال تغییر شکل بدن ، از کروی گرفته تا بیضوی و مخروطی و ... مثلآ برای شتاب گرفتن در راستای عمودی ممکنه که شکل سفینه به مخروط تبدیل بشه .

14. 5 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

شاید اولین کسانی که دیده اند به این گونه بوده و بعد این موضوع به دست شایعه پراکنان و ... افتاده .
    و شاید هم کسانی که به دروغ وجود موجودات فضایی رو تایید می کنند ، حدس زدند وقتی که می گویند آنها سرعت زیادی دارند ، بهترین شکل آیرودینامیکی برای این گونه وسایل و نحوه حرکتشون تو آسمون باید اینطوری باشه .

16. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

حضرت امام صادق می فرمایند :
    "جایگاه شیعیان ما را نزد ما به مقدار ( آگاهیشان از ) روایات ما و درک آنان از (جانب) ما بدانید."
    این رو عرض کردم چون می خوام در زمان های بعدی ، از بزرگان اسلام روایاتی پیرامون این موضوع بیارم.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شاید اولین کسانی که دیده اند به این گونه بوده و بعد این موضوع به دست شایعه پراکنان و ... افتاده .
    و شاید هم کسانی که به دروغ وجود موجودات فضایی رو تایید می کنند ، حدس زدند وقتی که می گویند آنها سرعت زیادی دارند ، بهترین شکل آیرودینامیکی برای این گونه وسایل و نحوه حرکتشون تو آسمون باید اینطوری باشه .
    از اینجا

تب UFO ( unidentified flying objects ) در عصر حاضر از ژوئن سال 1947 آغاز شد . در ایالت واشینگتن یك خلبان به نام كنت آرنولد هنگامی كه هواپیمایش را هدایت می كرد اشیاء مدور درخشانی را دید كه در مجاورت كوه بالا و پایین میرفتند . او آنها را بشقاب توصیف كرد و لغت بشقاب پرنده از آنجا شكل گرفت .
    البته ظاهرا ایشون نگفته بودن اون شبیه بشقاب بوده. بلکه گفته بوده شبیه بشقابی که روی آب حرکت میکنه . یعنی به ظاهر اشاره نگردن . به نحوه حرکت اشاره کردن.
    منبع این گفته ام رو به خاطر ندارم.

19. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •