یه سوال : تو دوربینش حتی وقتی فلاش رو Off میکنم قبل از گرفتن عکس(دقیقا بعد فشار دادن دکمه ش ) یه نوری میده اونو چه جوری میشه off کرد؟
یه سوال : تو دوربینش حتی وقتی فلاش رو Off میکنم قبل از گرفتن عکس(دقیقا بعد فشار دادن دکمه ش ) یه نوری میده اونو چه جوری میشه off کرد؟
منظورت نور قرمز رنگه...؟!
اینجا همه آزادند که نظرشونو در مورد مطلب خاصی ارائه بدن...
قرار هم نیست که همه نظرات مثل هم باشن...
یا اینکه همه در مورد مسئله ای متفق القول باشن...
این درست که گوشی N95 از نظر امکانات یکی از بهترین هاست اما دلیل بر بی نقص بودنش نیست...
از یک جنبه نقاط مثبتی نصبت به گوشی های دیگه از جمله N73 داره و از جنبه هایی هم بعضی از مشکلات خودش رو...
دقیقا مثل فلاش میمونه
(در واقع در حالت On سه بار نور میزنه ولی در حالت off یه بار...مخوام همون یه بارم نزنه)
خب دوستان بعد از کلی گشتن توی تمام اینترنت تونستم یک سری اطلاعات تخصصی و کامل و 100% مطمئن از این گوشی زیبا براتون پیدا کنم :
به تاپیک زیر برین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون قضیه فلش در بیشتر گوشی های سری n دیده میشه،نمیشه flash رو به طور کامل قطع کرد،بالاخره یه نوری میزنه.البته اگه نخوای یواشکی عکس بگیری مشکلی نیست،اگه هم بخوای یواشکی عکس بگیری....
شیطون میخوای از چی یا کی عکس بگیری؟؟؟
نمی تونی بخوای...!
چون نمی شه...!
نظر دادن آزاده من که نگفتم نظر ندین و لی اگه بخوای حرف و نظر خودتا به کرسی بشونی یه چیز بد تر از نظر دادنه .
از بحث بیجا و بی مورد خود داری می کنم...!
با سلام دوباره من هم ا شما موافقم منظورم شما تناز خانمه بریم سره اصل مطلب یعنی ان 95 . آیا اونایی که ان 95 دارند تا حالا رو ویبره گذاشتنش . آیا تا بحال جایی از داخلش بخاطر ویبره زدنش لغ یا پیچاش وا نشده چون یکی از دوستان میگفت که واسه من شده آیا مشکل فقط برای این دوستمون فقط هست یا همه مشکل داره . بعدش از لحاظ نرم افزار خوشحال میشم اطلاعاتی به من بدین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)