تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 542 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال : تو دوربینش حتی وقتی فلاش رو Off میکنم قبل از گرفتن عکس(دقیقا بعد فشار دادن دکمه ش ) یه نوری میده اونو چه جوری میشه off کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

یه سوال : تو دوربینش حتی وقتی فلاش رو Off میکنم قبل از گرفتن عکس(دقیقا بعد فشار دادن دکمه ش ) یه نوری میده اونو چه جوری میشه off کرد؟
    منظورت نور قرمز رنگه...؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

شما هم چین در مورده ان 73 با ان 95 کل کل میکنید که انگار خودتون تولیدش کردید . انگار پایان نامه اراءه کرده باشند که دارند ازش دفاع میکنند خدا به انسان فکر و صلیغه های متفاوتی داده . یه ضرب المثل هست که اگه درست بگم بزه به دهن صاحبش باید شیرین بیاد . حالا یک چیزایی ان 95 داره که این قدر گرونتر از ان 73 هست . جون مادرتون صلیغه ایی حرف نزنید شما میگید من دیدم من گوش کردم اگه میگید عکسش بده خوب یه عکس از ان 73 با ان 95 در یک ساعت بخصوص با هم از یک جا عکس بگیرید و بزارید تا ملت خودش قضاوت کنه . باز من میگم شاید اونایی که ان 73 دارند خوششون نیاد ولی میگم خلاصه حالا یه گوشی جدید تر از شما اومده که امکانات خیلی بهتری داره . باید قبول کرد که تنها گوشی هست در نوکیا که همه امکانات رو توش گذاشته و هیچ کم و کسری نداره ولی وقتی من دو سال پیش 6680 گرفتم 400 تومن اون موقع هر گوشی یه امکاناتی داشت و شرکت نوکیا همه امکانات رو در یک گوشی نمیزاشت مثلا گوشی من 6680 رادیو نداره و لی خیلی مدل پایین تر از این دارند و خلاصه صلیغه ایی صحبت نکنید قبول کنید ان 95 جدید تره و اون آقایانی که در شرکت نوکیا تولیدش کردن یه چیزی دیدن که بهش میگن گوشی پیشرفته . ما که تولید نکردیم که ازش دفاع کنیم . پس کلهم حرف ببینید از گوشی چه انتظاری دارید همونا انتخاب کنید من که اصلا دنبال صدا نیستم چون یه سینمای خانگی تو همین ماه گرفتم که هزار تا ان 73 میزاره تو جیبش پس احتیج من نمیشه ( برای دیدن عکسش هم میتونید به وبلاگم برد ) . من که میخوام ان 95 بگیریم و از دوستانی که واقعا سازنده حرف میزنند ممنونم ولی بعضی از دوستان مشخصه که میخوان از گوشی خودشون تعریف کنند که این عمل در ما ایرانیها چیز جدیدی نیست . امیدوارم که از حرفام کسی ناراحت نشه . سبز باشید
    اینجا همه آزادند که نظرشونو در مورد مطلب خاصی ارائه بدن...
    قرار هم نیست که همه نظرات مثل هم باشن...
    یا اینکه همه در مورد مسئله ای متفق القول باشن...
    این درست که گوشی N95 از نظر امکانات یکی از بهترین هاست اما دلیل بر بی نقص بودنش نیست...
    از یک جنبه نقاط مثبتی نصبت به گوشی های دیگه از جمله N73 داره و از جنبه هایی هم بعضی از مشکلات خودش رو...

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت نور قرمز رنگه...؟!
    دقیقا مثل فلاش میمونه
    (در واقع در حالت On سه بار نور میزنه ولی در حالت off یه بار...مخوام همون یه بارم نزنه)

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب دوستان بعد از کلی گشتن توی تمام اینترنت تونستم یک سری اطلاعات تخصصی و کامل و 100% مطمئن از این گوشی زیبا براتون پیدا کنم :
    به تاپیک زیر برین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اون قضیه فلش در بیشتر گوشی های سری n دیده میشه،نمیشه flash رو به طور کامل قطع کرد،بالاخره یه نوری میزنه.البته اگه نخوای یواشکی عکس بگیری مشکلی نیست،اگه هم بخوای یواشکی عکس بگیری....
    شیطون میخوای از چی یا کی عکس بگیری؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

دقیقا مثل فلاش میمونه
    (در واقع در حالت On سه بار نور میزنه ولی در حالت off یه بار...مخوام همون یه بارم نزنه)
    نمی تونی بخوای...!
    چون نمی شه...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

اینجا همه آزادند که نظرشونو در مورد مطلب خاصی ارائه بدن...
    قرار هم نیست که همه نظرات مثل هم باشن...
    یا اینکه همه در مورد مسئله ای متفق القول باشن...
    این درست که گوشی N95 از نظر امکانات یکی از بهترین هاست اما دلیل بر بی نقص بودنش نیست...
    از یک جنبه نقاط مثبتی نصبت به گوشی های دیگه از جمله N73 داره و از جنبه هایی هم بعضی از مشکلات خودش رو...
    نظر دادن آزاده من که نگفتم نظر ندین و لی اگه بخوای حرف و نظر خودتا به کرسی بشونی یه چیز بد تر از نظر دادنه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

نظر دادن آزاده من که نگفتم نظر ندین و لی اگه بخوای حرف و نظر خودتا به کرسی بشونی یه چیز بد تر از نظر دادنه .
    از بحث بیجا و بی مورد خود داری می کنم...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

با سلام دوباره من هم ا شما موافقم منظورم شما تناز خانمه بریم سره اصل مطلب یعنی ان 95 . آیا اونایی که ان 95 دارند تا حالا رو ویبره گذاشتنش . آیا تا بحال جایی از داخلش بخاطر ویبره زدنش لغ یا پیچاش وا نشده چون یکی از دوستان میگفت که واسه من شده آیا مشکل فقط برای این دوستمون فقط هست یا همه مشکل داره . بعدش از لحاظ نرم افزار خوشحال میشم اطلاعاتی به من بدین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •