تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 1404 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی. من میخواستم یه مموری بگیرم میخواستم ببینم اشکالی داره به جای مموری سرعت بالا یه مموری معمولی بگیرم یعنی مموری معمولی مشکلی برای سرعت پی اس پی به هم نمی زنه (یعنی داخل بازی گیرنمیکنه) اصلا به جز اینکه مموری سرعت بالا بازی هارو زود تر روی خودش میریزه (ذخیره میکنه) از طریق رم ریدیر دیگه چیکارمیکنه ضمنا مموری معمولی که می خواهم بگیرم مطمئنم که اصله چون من اگه بخواهم یه مموری سرعت بالا بگیرم باید یه مموری 2گیگ بگیرم ولی اگه بخواهم یه مموری معمولی بگیرم میتونم 4گیگ بگیرم. باتشکر
    اینم عکس مموری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بگو چطوری تبديل ميکنی؟
    خوب شد گفتی.
    1.از CD ، Image بگیر.ترجیحا با CloneCD.
    2.جلوی PSX Image File مسیر فایل رو وارد کن.
    3.Go... رو بزن.
    4.اگه ایراد گرفت Fix screen height رو بزن.
    ولی سوال من موند!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی. من میخواستم یه مموری بگیرم میخواستم ببینم اشکالی داره به جای مموری سرعت بالا یه مموری معمولی بگیرم یعنی مموری معمولی مشکلی برای سرعت پی اس پی به هم نمی زنه (یعنی داخل بازی گیرنمیکنه) اصلا به جز اینکه مموری سرعت بالا بازی هارو زود تر روی خودش میریزه (ذخیره میکنه) از طریق رم ریدیر دیگه چیکارمیکنه ضمنا مموری معمولی که می خواهم بگیرم مطمئنم که اصله چون من اگه بخواهم یه مموری سرعت بالا بگیرم باید یه مموری 2گیگ بگیرم ولی اگه بخواهم یه مموری معمولی بگیرم میتونم 4گیگ بگیرم. باتشکر
    اینم عکس مموری
    مموري هاي سرعت پايين چند مشكل دارن يكي اينكه بازي ها كند اجرا مي شن و لودينگ ها يكم بيشتر طول مي كشه و گه گاهي هم هنگ مي كنيد . دوم اينكه اگه بخواين دستگاهتون رو آپديت كنيد اگه از مموري سرعت پايين استفاده كنيد احتمال بريك شدن دستگاهتون بيشتر مي شه !‌

ولی سوال من موند!
    من چيزي در اين مورد نمي دونم يعني تا حالا بازي دو سي ديه نريختم ببينم چجوري مي شه ! وگرنه راهنمايي مي كردم
    موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

[QUOTE=J A V I D;1334397]مموري هاي سرعت پايين چند مشكل دارن يكي اينكه بازي ها كند اجرا مي شن و لودينگ ها يكم بيشتر طول مي كشه و گه گاهي هم هنگ مي كنيد . دوم اينكه اگه بخواين دستگاهتون رو آپديت كنيد اگه از مموري سرعت پايين استفاده كنيد احتمال بريك شدن دستگاهتون بيشتر مي شه !‌

ممنون ولی زنگ زدم گفتن برات گرفتیم منم گفتم اشکالی نداره. اگه خدا بخواهد چندوقت دیگه یه مموری 2گیگ های اسپیدم میگیرم.
    یه سوال دیگه اینجا کسی راهنمای بازی مزرعه دار pspرو نداره . با تشکر

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

سلام این پی اس پی الان قیمتش چنده بازیهاش چجوریه از کجا گیر میارین

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من چطوری بازی PS1 با 2 CD اجرا کنم؟وقتی میگه Insert disc 2 هیچ کار نمیتونم بکنم!
    سايت هاي خارجي رو گشتم ولي اونا هم تو همين موندن !‌ تنها بازي هايي كه قبل از تعويض سي دي سيو مي كنه مشكلي ندارن !

ممنون ولی زنگ زدم گفتن برات گرفتیم منم گفتم اشکالی نداره. اگه خدا بخواهد چندوقت دیگه یه مموری 2گیگ های اسپیدم میگیرم.
    یه سوال دیگه اینجا کسی راهنمای بازی مزرعه دار pspرو نداره . با تشکر
    هاروست مونش جالب نيست ! تو سايت ها راهنما براش زياده !

سلام این پی اس پی الان قیمتش چنده بازیهاش چجوریه از کجا گیر میارین
    قيمتش با توجه به نوع پكش از 220 تا 300 تومن متغييره در مورد انواع پك هاش صفحه هات قبل رو ببنيد ! بازي هاش تو بازار و اينتر نت ريخته !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

جاوید جان واقعا خسته نباشی و ممنون که به کاربرا تو این تاپیک کمک میکنی و سوال هاشون رو با حوصله جواب میدی. اگر فیل هریسون این تاپیک رو ببینه حتما یه PSP از این جدیداش رایگان واست میفرسته . همیشه این تاپیک رو نگاه میکنم و واسه من که خیلی مفید بوده. بازم ممنون به خاطر زحماتی که میکشی و امیدوارم هر چه زودتر PS3 هم بخری .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان برای پی اس پی من یه مشکلی پیش اومده من وقتی پی اس پی رو روشن می کنم مستقیم میره توی ریکاوری یا همون تنضیمات من چک کردم دکمه Rهم گیر نکرده به نظر شما چشه وباید چیکارش کرد. باتشکر Rassool
    راستی یه مشکل جدید وقتی میخای از بازی با دکمه هوم خارج بشی هم روی no هست وبه چپ وراستم نمیره که yes رو انتخاب کنم ومجبورم همونجا پی اس پی رو خاموش کنم .
    Last edited by rassool; 22-07-2007 at 15:09.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جاوید جان واقعا خسته نباشی و ممنون که به کاربرا تو این تاپیک کمک میکنی و سوال هاشون رو با حوصله جواب میدی. اگر فیل هریسون این تاپیک رو ببینه حتما یه PSP از این جدیداش رایگان واست میفرسته . همیشه این تاپیک رو نگاه میکنم و واسه من که خیلی مفید بوده. بازم ممنون به خاطر زحماتی که میکشی و امیدوارم هر چه زودتر PS3 هم بخری .
    سم فيشر جان شما به ما لطف داري .

سلام دوستان برای پی اس پی من یه مشکلی پیش اومده من وقتی پی اس پی رو روشن می کنم مستقیم میره توی ریکاوری یا همون تنضیمات من چک کردم دکمه Rهم گیر نکرده به نظر شما چشه وباید چیکارش کرد. باتشکر Rassool
    راستی یه مشکل جدید وقتی میخای از بازی با دکمه هوم خارج بشی هم روی no هست وبه چپ وراستم نمیره که yes رو انتخاب کنم ومجبورم همونجا پی اس پی رو خاموش کنم .
    سلام
    ممكنه دكمه R اتصالي داشته باشه احتمالا آب يا يه چيز مايع رو PSP نريخته ! اتفاقي نيافتاده كه بعد از اون اتفاق اين مشكلات پيش اومده باشه ! البته من با منو ريكاوري زياد ور نرفتم ببينيد اون تو گزينه اي رو فعال نكرده باشين ! در مورد منو هوم نمي دونم چي بگم ! راستي از چه فريم وري استفاده مي كنيد ؟

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ممكنه دكمه R اتصالي داشته باشه احتمالا آب يا يه چيز مايع رو PSP نريخته ! اتفاقي نيافتاده كه بعد از اون اتفاق اين مشكلات پيش اومده باشه ! البته من با منو ريكاوري زياد ور نرفتم ببينيد اون تو گزينه اي رو فعال نكرده باشين ! در مورد منو هوم نمي دونم چي بگم ! راستي از چه فريم وري استفاده مي كنيد ؟

موفق و پيروز باشيد

جاويد[/QUOTE]

فرم ویر من 3.10oe هست. چیزی روی psp نریخته.
    ایران حذف شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •