تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 1667 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط OMID
    عزیز بازی oblivion و اکثر بازیهای جدید با یک دایرکت ایکس جدید کار میکنه و حتما باید اون نصب بشه
    باید توی سیدی های بازی باشه
    DirectX End-User Runtimes (April 2006) Full Download
    اینم دایرکت ایکس مربوطه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از راهنمایی ات.
    بعد از اينكار ديگه از اين به بعد اون پيغام رو نميده. در واقع ديگه اصلا كار نمي كنه. فكر كنم به خاطر رمم هست.

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط s2r
    ممنون از راهنمایی ات.
    بعد از اينكار ديگه از اين به بعد اون پيغام رو نميده. در واقع ديگه اصلا كار نمي كنه. فكر كنم به خاطر رمم هست.
    این بازی خیلی عجیبه من روی 5 تا سیستم بازی رو تست کردم ولی فقط روی یکی از سیستم ها بازی اجرا شد
    ظاهرا 512 مگ رم میخواد که من روی همه سیستم های تست شده داشتم این مقدار رم رو
    ولی نکته ایجاست که مثل اینکه بازی با کارتهای سری 6 فقط اجرا میشه و رادئون 9500 به بالا
    چون من سیستم هایی که تست گرفتم فقط همون سیستمی که رادئون 9550 روش داشتم بازی رو اجرا کرد.
    و باقی کارتها که از سری fx بود بازی رو اجرا نکرد

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض مشکل در اجرای بازی Quake 4

سلام دوستان .

من این بازی رو امروز بر روی کامپیوترم نصب کردم. بازی بدون هیچ مشکلی نصب شد و کوچکترین ارور یا گیری نداد.
    چون این بازی رو من امروز صبح البته با کمک سودا جان دانلود کردم بنابر این هنوز فرصت نکردم که اینو بر روی
    DVD رایت کنم. شاید اصلا نیازی هم به این کار نداشته باشم. چون همه بازی ها رو من از طریق Virtual Dirve
    اجرا میکنم.

بعد از نصب بازی که در بالا توضیح دادم اومدم و توسط برنامه Alcohol 120% دو تا درایو DVD ساختم. تا اگر برای اجرای
    بازی خواست که سی دی بازی رو داخل درایو قرار بدم مشکلی نداشته باشم. در عکس پایین درایو E درایو اصلی
    کامپیوتر است. و درایو های F و H درایو هایی هستند که توسط Alcohol 120% درست کردم.

بعد از قرار دادن فایل ISO بازی در داخل درایو F بازی به این صورت اجرا میشه ...

اما همینکه میام و روی Play کلیک میکنم تا بازی اجرا بشه این پیغام رو میده و میگه که DVD بازی رو داخل درایو قرار بده
    درحالی که من قبلا سی دی رو داخل درایوی که با Alcohol ساختم قرار دادم.

آیا باید از یک برنامه دیگه برای ساختن Virtual Drive کمک بگیرم ؟ یا اینکه این بازی فقط باید از روی DVD اجرا بشه؟
    اگر راه حلی به نظرتون میرسه که بشه این بازی رو بدون استفاده کردن از DVD اجرا کرد لطفا راهنمایی کنید.

شاید هم با Virtual Dirve Alcohol مشکل داره؟ بهر حال به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟

منتظر راهنمایی شما هستم ... با تشکر.

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام Cracki جان

اين بازي از قفل SafeDisc 4 استفاده مي كنه. شما سعي كنين يه دونه درايو مجازي داشته باشين. حالا فرقي نمي كنه كه با Alchohol درست كنين يا Daemon Tools. بعد از اين كه شما ايميج بازي رو توي درايو مجازي انداختين، بازي مي تونه بفهمه كه دي وي دي رام شما واقعي نيست. اين برنامه رو داونلود كنين و Hide رو بزنين. بعد برين به بازي و لذت ببرين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا اگه ايميج بازي حجمش زياده مي تونين از اين ميني ايميج هم استفاده كنين البته من خودم امتحان نكردم.

کد:
    موفق باشيد

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

marge_mosh جان مشکل رو پیدا کردم کجاست از راهنماییتون ممنونم.

همونطور که گفتید مشکل از کرک نشدن برنامه است. رفتم و یک کرک درست و حسابی براش گیر آوردم. محتوای این
    فایل زیر رو در پوشه ای که نصب شده کپی کردم و بازی بدون اینکه حتی درایو مجازی هم بخواد اجرا شد .

کد:

پروفشنال SRT_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    aHvaZz

پيش فرض

سلام من توی اجرای بازی سیمز مشکل دارم یعنی اجرا میشه اما رنگ لباس بعضی از آدماش رو خراب نشون میده به رنگ سفید و همچنین بعضی مواقع وسط بازی یه دفعه مونیتور خاموش میشه و مجبورم ریست کنم . نمی دونم چکار کنم . لطفا کمکم کنید

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط roksana
    سلام من توی اجرای بازی سیمز مشکل دارم یعنی اجرا میشه اما رنگ لباس بعضی از آدماش رو خراب نشون میده به رنگ سفید و همچنین بعضی مواقع وسط بازی یه دفعه مونیتور خاموش میشه و مجبورم ریست کنم . نمی دونم چکار کنم . لطفا کمکم کنید
    سلام

احتمالا مشكل از كارت گرافيك شماست. لطفا شما مشخصات سيستمتون رو بنويسين.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما
    من بازی سام ماجراجوی 2 که چهار سی دی است را نصب کردم .کرک و patch را هم دادم ولی در اخر اجرا نشد .یعنی یک صفحه سیاه برای چند ثانیه امد و بعد کنار رفت.لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه میتوانم این بازی جالب را اجرا نمایم.
    با تشکر
    Last edited by soliman; 16-05-2006 at 10:28.

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soliman
    با عرض سلام خدمت شما
    من بازی سام ماجراجوی 2 که چهار سی دی است را نصب کردم .کرک و patch را هم دادم ولی در اخر اجرا نشد .یعنی یک صفحه سیاه برای چند ثانیه امد و بعد کنار رفت.لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه میتوانم این بازی جالب را اجرا نمایم.
    با تشکر
    معمولا این مشکل که بوجود میاد بخاطر اینه که سیستم بازی رو نمیکشه و میپره بیرون
    حالا شما مشخصات سیستمتون رو بنویسید ببینیم مشکل از سیستم هست یا جای دیگه

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اقای امید با تشکر از جواب سریع شما . مشخصات سیستم:
    ویندوز ایکس پی service pack 2
    کارت گرافیک 64
    رام 225 مگا بایت
    Directx 9.0
    و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •