گوشیهای رجیستر اصلی به طور رسمی و قانونی تو مخابرات ایران به ثبت رسیده ولی گوشیهای چنج سریالشون به طور دستی با سریال یه گوشی رجیستر اصلی عوض شدهآقا منظورتون از چنج شده و سری اصلی چیه؟
گوشیهای رجیستر اصلی به طور رسمی و قانونی تو مخابرات ایران به ثبت رسیده ولی گوشیهای چنج سریالشون به طور دستی با سریال یه گوشی رجیستر اصلی عوض شدهآقا منظورتون از چنج شده و سری اصلی چیه؟
با این ++XS ورژن 1.5 کار کردم ولی بعد از زدن star fsx این پیغام رو در لوگ میده وجلوتر نمیره
You must choose a way in!Error: FSX failed.
++ Error: FSX failed
Disconnected... Unplug the phone
Shutting down...
با برنامه phone xs هم انقدر هنگ دیدم ، خسته شدم
تـــــورو بــــــــــــــــــه خـــــــــــدا کــــــــمــــــــــــــک کــــــــنـــــــــیـــــ ــــد
Last edited by DJ_IT_110; 23-06-2007 at 19:03.
من نتونستم usb flash رو نصب کنم میگه اینستال نمیشه باید چیکار کنم؟
گوشی را از USB جدا کنید (البته اگه وصل هست)...
به فولدر ویندوز رفته اینجا Windows folder > system32 و کلمه "ggsemc" رو تو فولدر system32 سرچ کنید و اگه فایل یا فولدری پیدا شد اون رو پاک کنید(این کلمه باید اسم فایل یا جزئی از اسم یک فولدر باشه) اگه فولدری هم نبود مشکلی نیست....به مرحاه بعدی بروید......
روی start و سپس Run کلیک کنید و در پنجره run کلمه "cmd" رو تایپ کنید...پنجره dos بالا میاد......
درون پنجره dos این عبارت set devmgr_show_nonpresent_devices=1 رو تایپ کنید یعد enter بزنید....
بعد عبارت devmgmt.msc رو تایپ کنید و enter بزنید....بعد از این کار پنجره device manager باز میشود....
رو قسمت view کلیک کرده وسپس Show hidden devices رو انتخاب کنید.
به این قسمت Universal Serial Bus controllers رفته و Sony Ericsson USB Flash یا usb flash رو unistall کنید...(اگه اینها اصلا نصب نبودند مشکلی نیست به مرحله بعدی برید)
پنجره device manager رو نبندید.......کلید c رو نگه داشته و کابل usb رو به گوشی وصل کنید...یه آیکن مثل usb یه device manager اضافه میشه که روش علامت سوال زردرنگ هست.....
روی اون راست کلیک کرده و این مراحل را طی کنید update Driver" > "No not at this time" > "install from a specific device or location
روی browse کلیک کرده و آدرس فایلی رو که از اینجا دانلود کردید رو بهش بدید( آدرسی رو که بهش میدید حتما باید شامل فایل ggsemc.sys و فولدر x86 باشد).... (قبلش از حالت فشرده خارج کنید) و همنگام نصب یه پیغام میده روی Continue anyway کلیک کنید تا مراحل نصب پایان یابد.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DJ_IT_110 جون امروز يه z530 كه مال دوستم بود گرفتم با همه ورژنهاي xs امتحان كردم جواب نداد ++xs كه همون اول گير ميكرد با phone xs هم به جايي نرسيدم![]()
![]()
![]()
این علامت سوال زرد رنگ دقیقا کنارش چی نوشته؟
آدرسی که میدم هم اصلا نمیشه ok کردمگه نباید از زیپ بگیرم و فایلی که گفتید رو بکشم بیرون و همون ادرسو بدم؟
فايل zip رو تو درايو :d اكستركت كن و بعد آدرس \:d رو بده درست ميشه.
سلام
من c رو می گیرم کابل وصل می کنم ولی بعد 30 ثانیه می گه ارتباط برقرار نشد.
می شه کمکم کنید
از جوابت ممنون... ولی مهدی موسوی رو z530 امتحان کرده ( البته با Phone XS چون می گفت با++XS گوشی روشن میشد .. جالب اینجاست که گوشی را در ده دقیقه حک کرد )
یه یکی به من بد بخت کمک کنه
درسته من با دقیقآ این ورژن هک کردمش: PhoneXS_2.10_Alpha6 خودم هم کفم برید 10 دقیقه ای !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)