تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 91 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

بابا اذیت نکن.
    هر کدوم رو می دونی بگو.
    ما اینجا تو خماری موندیم. هر چی میدونی بگو

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عزیز ما بگیم فایده نداره خودت باید پیداشون کنی
    یکیشون 12345 و دومی درست یادم نیست همینجا بگردب هم پیدا میکنی

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

عزیز ما بگیم فایده نداره خودت باید پیداشون کنی
    یکیشون 12345 و دومی درست یادم نیست همینجا بگردب هم پیدا میکنی
    آخه کجا باید دنبالش بگردم؟
    بابا یکی یه توضیح کامل در مورد اون مرحله آخر لعنتی به ما بده.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تویه یکی از اتاق ها یه جسد افتاده فکر کنم لباس نارنجی تنش بود باید اونو بگردی وقتی پیداش کردی تویه بیسیم یه نفر برات رمز در رو میخونه حالا جسده کجاست باید رویه نقشتو نگاه کنی دوتا جونور عجیب که یه چیزی شبیه قیف رو صورتشونه هم اونجا هستن
    در اول : 1243
    در دوم : 9524

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

تویه یکی از اتاق ها یه جسد افتاده فکر کنم لباس نارنجی تنش بود باید اونو بگردی وقتی پیداش کردی تویه بیسیم یه نفر برات رمز در رو میخونه حالا جسده کجاست باید رویه نقشتو نگاه کنی دوتا جونور عجیب که یه چیزی شبیه قیف رو صورتشونه هم اونجا هستن
    در اول : 1243
    در دوم : 9524
    تو کدوم مرحله رو میگی؟؟؟
    من مرحله آخر رو میگم که باید بری چندتا دسته رو بکشی!
    اونجا رمزهاش 5 رقمیه!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    حتما من اشتباه کردم
    ولی دوست عزیز این بازی خطی نیست که مرحله داشته باشه حتی اگه بخوای منطقه ها رو مرحله حساب کنی (شما فکر میکنم تو کمپ منولایت ها هستین ) اونجا مرحله آخر نیست مرحله آخر تویه خوده چرنوبیل و هنوز جا داری تا به آخرش برسی تویه این بازی فکر میکنم فقط اون دوتا در نیاز به کد داشته باشن که گفتم اون درهایی که شما گفتی رو اصلا یادم نمیاد چون احتمالا نیاز به باز کردنشون نبوده
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
    امروز بازی رو دوباره نصب کردم و هر دوتا پایان اصلیش رو دیدم
    قسمت آخر یه نفر میاد و یه توضیحاتی میده که چون زیرنویس نمیکرد توضیحاتشو درست متوجه نشدم چیا میگفت ولی انقدر متوجه شدم که گروهی برایه ساختن سوپر انسان هایه پیشرفته دست به آزمایش هایی در منطقه چرنوبیل میزنن (چون این منطقه متروکه و دارایه نیرو هایی بوده که برایه کارشون لازم بوده بوده) و منطقه ای به اسم zone رو به وجود میارن و همچنین گروهی رو به نام استاکر ها به وجود میارن که اون مارک رو دارن وظیفه این گروه محافظت از zone و جلوگیری از ورود جستوجوگران و اراذل منطقه به zone هست و همونطور که میدونید ما هم یکی از اونها هستیم و در پایان حرفاش از ما میخواد که دوباره به گروه بپیوندیم اگه قبول کنیم نشون مدیه تویه یه محفظه شیشه ای قرار میگیرم و بازی تموم میشه اگر هم قبول نکنیم یه دفعه خودمون رو تویه زون میبینیم با یه گله دشمن که پس از کشتار اونها میرسیم یه محلی که استاکر ها تویه محفظه شیشه ای قرار دارن سپس با شلیک به اونا همشون رو از بین میبریم صحنه بعدی نشون میده که زون از بین رفته و در یه دشت سبز رویه چمن ها دراز میکشیم و .......
    البته همونطور که گفتم اگه زیرنویس برایه صحبت هاش داشت بهتر متوجه میشدم
    مثلا راجب اینه که ما چرا ماموریت داشتیم خودمون رو بکشیم هم توضیح داد که درست متوجه نشدم انگار که ما خودمون شروع به جستجو در زون کرده بودیم و میخواستیم از راز هایه زون سر در بیاریم
    اگه متن صحبتاشو پیدا کردم کامل تر توضیح نیدم

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

تو کدوم مرحله رو میگی؟؟؟
    من مرحله آخر رو میگم که باید بری چندتا دسته رو بکشی!
    اونجا رمزهاش 5 رقمیه!
    سلام دوست من مكس راست مي گه تو كدوم در رو مي گه؟
    فقط دو در بيشتر توي بازي نيست كه رمز به خواد
    بقيه در ها توشن مهمات مواد غدايي از اين جور چيزها

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض چند سوال

سلام بنده مدتیه این بازی رو خریدم .
    یه چندتا سوال برای پیش اومده . نسبت به گرافیک و این همه تعریف من خیلی از این بازی لذت نبردم که تنها دلیلیش هم این بوده که دقیق متوجه نشدم که جریان بازی چیه . اول بازی یه کامیون اومد که منفجر شد و ازش آدم ریخت بیرون فرداش یه نفر اومد و یکی از اون آدمها رو زنده پیدا کرد و برد پیش رئیسش . میشه بگید این کامیون که رعد و برق کارش رو ساخت کیا توش بودند ؟ و اون ها که این زخمی رو بردند کی بودند ؟ و چرا بردند با خودشون ؟
    در بعضی جاهای بازی هم علامت سبز مثل قطره آب سمت راست نشون میده اما من فقط مشروب همراهم هست که وقتی هم میخورم باز اون علامت میاد و از بین نمیره . اما وقتی قاشق چنگال میاد و یه نون میخورم با تن ماهی دیگه قاشق چنگال حذف میشه . سمت چپ زیر نقشه هم یه چیزی مثل موس هست که بزی موقع ها چشمک میزنه اون چیه ؟
    اون صدای بوق که بعضی موقعا ها میاد برای چیه .
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام بنده مدتیه این بازی رو خریدم .
    یه چندتا سوال برای پیش اومده . نسبت به گرافیک و این همه تعریف من خیلی از این بازی لذت نبردم که تنها دلیلیش هم این بوده که دقیق متوجه نشدم که جریان بازی چیه . اول بازی یه کامیون اومد که منفجر شد و ازش آدم ریخت بیرون فرداش یه نفر اومد و یکی از اون آدمها رو زنده پیدا کرد و برد پیش رئیسش . میشه بگید این کامیون که رعد و برق کارش رو ساخت کیا توش بودند ؟ و اون ها که این زخمی رو بردند کی بودند ؟ و چرا بردند با خودشون ؟
    در بعضی جاهای بازی هم علامت سبز مثل قطره آب سمت راست نشون میده اما من فقط مشروب همراهم هست که وقتی هم میخورم باز اون علامت میاد و از بین نمیره . اما وقتی قاشق چنگال میاد و یه نون میخورم با تن ماهی دیگه قاشق چنگال حذف میشه . سمت چپ زیر نقشه هم یه چیزی مثل موس هست که بزی موقع ها چشمک میزنه اون چیه ؟
    اون صدای بوق که بعضی موقعا ها میاد برای چیه .
    مرسی
    سلام
    بعضی از سوالتون رو یکی دیگه از دوستان هم پرسیده بودن
    سلام
    اینکه جونت هی کم میشه دلیل داره و دلیلش رو باید از او عکس هایی که پایین گوشه تصویر میزنه بفهمی اگه ( از بس بازی نکردم یادم رفته) اگه عکس قطره اومد یعنی شما خونریزی داری و باید از باند استفاده کنی اونوقت دیگه از خونت نمیره اگه به قول بچه ها عکس پنکه رادیو اکتیو اومد یعنی شما آلوده شدی و باید از سرنگ استفاده کنی اگر هم عکس فکر کنم کنسرو بود یا نون خلاصه مربوط به غذا اومد گشنست و باید غذا بخوری........... بعد از رفع مشکل اون عکسه از پایین تصویر میره و دیگه از جونه شما کم نمیشه در مورد راهنما بعد از آخرین امتحانم یه نقشه ساده تهیه میکنم و جایه مکان هایه مهم رو توش مشخص میکنم که بچه ها استفاده کنن صدایه بوق هم برایه اینه که وارد یه منطقه آلوده شدی و باید سریع از اونجا دور بشی
    اگه میخوای اصلشون رو بخونی برو صفحه
    اما در مورد جریان بازی تو صفحات اول توضیح کاملی داده شده ولی من خلاصه ای رو براتون میگم
    بعد از انفجار چرنوبیل منتقه از سکنه عادی خارج شد و تنها ماجراجون و اراذل و شکارچیانی که به دنبال گنجبنه ها بودن در منطقه باقی موندن و بعضی ها هم با تشکیل گروه هایی بر علیه بقیه اقدام میکنن خب ما الان تو همچین منطقه ای هستیم و همونطوری که دیدی از ماشین اول بازی پرت میشیم بیرون و بوسیله یکی از همین شکارچی ها (حالا هرچی) پیدا میشیم که مارو میبره پیش دلال(نه رییس) دلاله کسیه که کار خرید و فروش و همچنین دادن ماموریت رو انجام میده و در اضای انجام دادنشون به ما پول میده همچنین میتونیم چیزایی رو که تو بازی پیدا میکنیم بهش بفروشیم خلاصه ما اونجا بهوش میایم در حالی که حافظه مون رو از دست دادیم و خودمون هم نمیدونیم کی هستیم و اونجا چیکار میکنیم و تنها کاری که میتونیم الان انجام بدیم اینه که بفهمیم ما کی هستیم ولی برایه اینکار باید اول زنده بمونیم و برایه زنده موندن باید پول و غذا داشت ما شروع میکنیم به انجام دادن ماموریت در منطقه برایه بدست آوردن پول و غذا و در کنار اینها پیشروی در منطقه کشف این موضع که اینجا چه خبره

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون Maxxx جان . یه چیزایی دستگیرم شد توضیحات تو هم عالی بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •