ممنون از راهنماییتون .
ممنون از راهنماییتون .
سلام
گوشی من a1200 motortola هستش اما اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره و همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگارودیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا please please
هر چیزی توی کنترل پنلش باید باشه، توی قسمت Network و از این جور چیزها ؟ لینوکسش شباهتی به کامپیوتر داره ؟
من که واقعا گیج شدم!
یه سریا میگن بده ولی یه سریا تعریف می کنن!
بالاخره ما گول تبلیغاتو بخوریم یا نه؟؟؟!!!
اگه شما از حالا داری تبلیغاتا از نگاه گول می بینی نرو بخر که پس فردا میای اینجا داد و بیداد سر همه می کنی !![]()
پنج شنبه و جمعه ها GPRS مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....سلام به همگی.
من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید
از مسيج سنتر تاليا استفاده كن
سلام اقا این خبر چقدر درسته ؟؟؟
پنج شنبه و جمعه ها Gprs مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100%
شما احیاناً تلویزیون نگاه نمیکنید ؟
سلام"
میخواستم بدونم میتونم پرینته تماس هایم رو بگیرم؟
من ایرانسل دارم.
کسه دیگه ای هم میتونه بره بگیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)