دوستان من ویندوزم رو عوض کردم 7 ریختم.
الان هر کاری میکنم کانتر با OPEN GL بالا نمیاد.
قبلا رو ویستا بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشتم.
لطفا کمکم کنید.![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان من ویندوزم رو عوض کردم 7 ریختم.
الان هر کاری میکنم کانتر با OPEN GL بالا نمیاد.
قبلا رو ویستا بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشتم.
لطفا کمکم کنید.![]()
من فعلا با atila میام
و چند وقتی میشه اسممو تغییر ندادم
اکثرا هم تو csgameserver هستم
32 بیتی . رمم هم نصف رم شماست![]()
دوست عزیز نا امید نشومن این کانترمو از یه فروشگاه اینترنتی خریدم و بعد که دستم رسید فقط نصبش کرم و هیچ چیز اضافه ای نصب نکردم (نه پچ نه انتی چیت و نه کار دیگه ای کردم) حتی سریال نامبر هم موقع نصب نخواست . خواستید لینک فروشگاه رو بدم 1 دونه بخرید ؟؟؟ ارزونه
![]()
سلام
منم وقتی 7 32 ریختم که کانتر اجرا شد این مشکل را داشتم اما با اینکه 7 کارت گرافیک را شناسایی می کند شما باید درایور کارت گرافیک ات را نصب کنی تا OpenGl هم بیاد
سلام
بابا این کانتر زبون نفهمه ها من sXe Injected V11 Fix 3 را دان کردم ولی وقتی میرم تو بازی حتی به سرور وصل هم میشه ولی سریع قطع میشه و میگه برو به سایت :و برنامه را دان کن . دان کردم و اجرا کردم ولی بازم همین رو میگه چرا؟ ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم سریع کمک کنید
سلام
دیگه اصلاً خسته شدم از کانتر بازی کانتر را هم از ویندوزم پاک کردم .
مشخصات سیستم شما چیه ؟
اگه خیلی قوی نیست چه لزومی هست بری سراغ سون ؟
من با اینکه خیلی سون دوست دارم ولی به خاطر همین ایراداتش اومدم سراغ XP
در سون گزارش شده که هر بار توی گیم پیغام داد که sxe یافت نشد، بایستی سیستم را ریستارت کنی
در حالی که در xp کافیه بیایی بیرون برنامه را ببندی و دوباره بازش کنی حل میشه
پس بزرگترین اشکال شما استفاده از غیر xp هست
به نظر من هم بیاید xp
البته اگه به کانتر خیلی علاقه دارید
اگه بگن کانتر دیگه رو ایکس پی کار نمیکنه رو 95 کار میکنه من باز هم میرم 95 میریزم
atila دیروز داشتم تو سرور پیشگامان بازی میکردم شانسم گرفته بود عجب فست هایی میزدم
چند بار از دره بمب سایته ب محل base ct هارو فست هد شات کردم![]()
سلام
سخت افزار که قویه 7 خوب جواب میده ولی برای بازی مشکل داره . هر دفعه میرم تو سرور سریع kicked میشم و میگه باید بری با این سایت و برنامه را دانلود کنی این کار را هم کردم بازم همین رو میگه . خواستم XP بریزم ولی پشیمون شدم گفتم کانتر ارزش تعویض ویندوز نداره ولی با این حال یکبار XP ریختم که یکسری مشکلات بود مجبود شدم سون بریزم الانم سون 32 بیت ریختم کانتر مشکلی نداره فقط این ارور میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)